remus19 Reputație: 29 Postat Iulie 3, 2018 Postat Iulie 3, 2018 Ce poponari sparti, nu se mai satura de sloboz, rupti in gaoz.
costi002 Reputație: 78 Postat Iulie 3, 2018 Oras:Outcall Oras:Outcall Postat Iulie 3, 2018 Ti-am zis boss ca au aparut limburicii anali modificati genetic: xoxo, dolores, brett
remus19 Reputație: 29 Postat Iulie 3, 2018 Postat Iulie 3, 2018 Futuvan gura de rupti, sa va iau neamul in pula de oligofreni
costi002 Reputație: 78 Postat Iulie 3, 2018 Oras:Outcall Oras:Outcall Postat Iulie 3, 2018 Dolores, Ksusha Krasivchik e femeia mea , eu o fut si tu privesti pozele de pe instagram :))))
remus19 Reputație: 29 Postat Iulie 3, 2018 Postat Iulie 3, 2018 Sa nu uitam si de fratii siamezi xoxo si brett
costi002 Reputație: 78 Postat Iulie 3, 2018 Oras:Outcall Oras:Outcall Postat Iulie 3, 2018 haha sa moara dusmanii de ciuda
remus19 Reputație: 29 Postat Iulie 3, 2018 Postat Iulie 3, 2018 CCR a votat: sa le luam neamul in pula: xoxo, dolores, brett
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Postat Iulie 3, 2018 Plus pentru atentie, asa e. :)Nu din gelozie, din frustrare ca nu a futut-o mai ieftin. Un cont nu era cat ar fi trebuit sa plateasca pentru servicii... Cat de ieftin? E 100 nr la ea,nu e asa mult.
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iulie 11, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iulie 11, 2018 Hai pofta mare! tot nu potolește fraiere cu minusurile? Am aflat pe surse ca esti proxenetul Irinei Pitika si a surorii ei Monica Ciresica. 1
Vizitator mihaighiocel Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2018 Postat Iulie 11, 2018 tot nu potolește fraiere cu minusurile? Am aflat pe surse ca esti proxenetul Irinei Pitika si a surorii ei Monica Ciresica.La dracu, m-ai ginit :)) Ai report pentru prostie! Minusuri, mâine, azi mi le-ai supt pe toate. Sugatorule! 😂😂😂 1 3
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 11, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 11, 2018 La dracu, m-ai ginit :))Ai report pentru prostie!Minusuri, mâine, azi mi le-ai supt pe toate.Sugatorule! Iar tu ne-ai supt pula. Win-win... 3
Vizitator mihaighiocel Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2018 Postat Iulie 11, 2018 Iar tu ne-ai supt pula. Win-win...De la o vreme, admiratie pentru pula lui xoxo si fantezii de sex oral cu bărbați. Nu zic, pe vremuri te mândreai cu pula altui batranel decrepit, acum te guduri pe langa organul presupus satisfacator al lui xoxo. Realizezi ce tendinte reprimat-homosexuale ai, tataee? #jalnic#obraztalpa
dennislabagescu Reputație: 2 Postat Iulie 11, 2018 Postat Iulie 11, 2018 La dracu, m-ai ginit :)) Ai report pentru prostie! Minusuri, mâine, azi mi le-ai supt pe toate. Sugatorule! Vezi ce mai face pitika, a produs bani astazi? Cam nasol ca a trebuit sa iti cheltuie banii pe tzatele ei acum are si cicatricile alea naspa de nu o mai fute nimeni, va trebui sa o pui pe sor-sa la bataie iar, eventual sa o gasiti pe sofia cur misto, sa o tratati de sifilis si sa o puneti si pe ea la treaba, deh afacere de familie. asta daca nu e moarta printr-un sant pe undeva in bangladesh 1
Vizitator mihaighiocel Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2018 Postat Iulie 11, 2018 Vezi ce mai face pitika, a produs bani astazi? Cam nasol ca a trebuit sa iti cheltuie banii pe tzatele ei acum are si cicatricile alea naspa de nu o mai fute nimeni, va trebui sa o pui pe sor-sa la bataie iar, eventual sa o gasiti pe sofia cur misto, sa o tratati de sifilis si sa o puneti si pe ea la treaba, deh afacere de familie. asta daca nu e moarta printr-un sant pe undeva in bangladesh 😆😆😆Credeam ca ai zis ceva. Bine ca scrisul pe forum tine de foame, altfel mureai dracu de inanitie.
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 11, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 11, 2018 De la o vreme, admiratie pentru pula lui xoxo si fantezii de sex oral cu bărbați. Nu zic, pe vremuri te mândreai cu pula altui batranel decrepit, acum te guduri pe langa organul presupus satisfacator al lui xoxo.Realizezi ce tendinte reprimat-homosexuale ai, tataee?#jalnic#obraztalpaMarș, mă, distrusule! Rămâi pe dat minusuri, că la postat ești varză! 3
yankess Reputație: 279 Postat Iulie 14, 2018 Postat Iulie 14, 2018 Nu o sa faca nimeni nimic, in tara asa de cacat **spam editat**ii care fut curve sub 18 ani vor scapa, in timp ce ele se vor bucura de statutul de "femeie" si nu va face puscarie nici o zi ca asa e societatea asta de cacat.Nici sarlotica rahatica aka alessandra nu a vazut o zi de puscarie, nici pestele ei care l-a batut pe bietul cantaret Meyer pentru un loc de parcare in craiova nu a vazut puscarie, nici aia care au futut-o la greu cand era in focsani si avea 16 ani nu au facut puscarie. Dar importanta e ca babele care vand rosii si nu dau bon fiscal sunt luate pe sus de politie si ANAF!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum