Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 Dacă nu-ți dai seama cât de penibil ești, e grav mon cher! Este normal sa nu-mi dau seama, fiind bou si agramat Link spre comentariu
_comisarul_ Reputație: -328 Postat Iulie 7, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Partajează Postat Iulie 7, 2018 Este normal sa nu-mi dau seama, fiind bou si agramat Pute ceva aici..te-ai spalat la cur azi? Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 7, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Iulie 7, 2018 Este normal sa nu-mi dau seama, fiind bou si agramat Bine, koae! Ești pă calea cea dreaptă. Ți-a dat Pipilică cu oole pă la nări? 1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 Pute ceva aici..te-ai spalat la cur azi?Tot la Pinacoteca, ofitere? Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 Bine, koae! Ești pă calea cea dreaptă. Ți-a dat Pipilică cu oole pă la nări?Iar ma dusmaniti. Oare de ce ? Link spre comentariu
_comisarul_ Reputație: -328 Postat Iulie 7, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Partajează Postat Iulie 7, 2018 Tot la Pinacoteca, ofitere? Ma uit la fotbal Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 Ma uit la fotbalSi eu. Imi place meciul Link spre comentariu
_comisarul_ Reputație: -328 Postat Iulie 7, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Partajează Postat Iulie 7, 2018 Si eu. Imi place meciul Aha.Franta ia cupa Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 Aha.Franta ia cupaAr fi mai corect decât Anglia. Dar as prefera Belgia Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 7, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 7, 2018 Este normal sa nu-mi dau seama, fiind bou si agramat Ai dreptate. 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 7, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 7, 2018 Iar ma dusmaniti. Oare de ce ? Pentru că ești bou! 2 Link spre comentariu
_comisarul_ Reputație: -328 Postat Iulie 7, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Partajează Postat Iulie 7, 2018 dujmanii imi dau tarcoale...pasari rapitoare :))) 5 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 dujmanii imi dau tarcoale...pasari rapitoare :)))Doar cireada, ofitere! :) Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 7, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Iulie 7, 2018 Iar ma dusmaniti. Oare de ce ? Mă, nene (pyzdoyule), nu pot decât să-ți comunic că, indiferent câtă apetență aș avea io pentru grotesc și “urât”, nu mă bucur deloc de existența unor specimene ca matale și ca infectele astea pă care le lingi până rămâi fără aer. Nu pot decât să-ți doresc să te bucuri în continuare, matale și ăilalți pyzdoy, de puținul pe care îl primești de la “prynțesele” pe care le vizitezi și care se dau de ceasu’ morții să se coboare sub condiția de marfă, de vite. Vitele n-au de ales, ok? 3 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 Mă, nene (pyzdoyule), nu pot decât să-ți comunic că, indiferent câtă apetență aș avea io pentru grotesc și “urât”, nu mă bucur deloc de existența unor specimene ca matale și ca infectele astea pă care le lingi până rămâi fără aer. Nu pot decât să-ți doresc să te bucuri în continuare, matale și ăilalți pyzdoy, de puținul pe care îl primești de la “prynțesele” pe care le vizitezi și care se dau de ceasu’ morții să se coboare sub condiția de marfă, de vite. Vitele n-au de ales, ok?Va multumesc pentru "edificare"! 1. "grotesc si urat", era suficient "grotesc" 2. fiecare cu "infectele" sale; mai am aer 3. Printesele mele au fost totdeauna peste medie 4. Sunt orfan de Prințese Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 8, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 8, 2018 Va multumesc pentru "edificare"! 1. "grotesc si urat", era suficient "grotesc" 2. fiecare cu "infectele" sale; mai am aer 3. Printesele mele au fost totdeauna peste medie 4. Sunt orfan de Prințese Ești bou. 2 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2018 Partajează Postat Iulie 8, 2018 Doar pentru Ele Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2018 Partajează Postat Iulie 8, 2018 Cate din "printese" ar putea sa numeasca capitala si inca vreo cateva orase din fiecare tara? O excludem pe Ines, e din categoria cu capitala Angliei... https://www.youtube.com/watch?v=QYsp0bHdRq8Nici eu nu le stiu pe toate :) Link spre comentariu
xoxotalent Reputație: -617 Postat Iulie 8, 2018 Partajează Postat Iulie 8, 2018 de ce le-ai stii ? esti doar un sclav sexual Link spre comentariu
celedooarcuri Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2018 Partajează Postat Iulie 8, 2018 Va multumesc pentru "edificare"! 1. "grotesc si urat", era suficient "grotesc" 2. fiecare cu "infectele" sale; mai am aer 3. Printesele mele au fost totdeauna peste medie 4. Sunt orfan de Prințese Auzi ba pizdoiule, nu ca este treaba noastra, dar te-ai intrebat vreodata despre povestea vitei de la mec?Nu, serios, te-ai intrebat vreodata cum ajunge vita de pe camp, pe masa ta ca si un burger? Prin ce proces trece? Tu ca si consumator, nu iti pasa despre povestea produsului consumat, dar daca vine cineva si iti spune despre povestea vitei din farfurie, sau in cazul tau concret, despre poveste vitei pe care o futi, nu prea ti-ar conveni, este? Vezi la spovedanie, despre povestea unei vite de ale tale, este fascinant, mai interesant decat povestea vitei de la mec. Link spre comentariu
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Iulie 8, 2018 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2018 Era o printesa, nu prea cuminte, dar ea isi gasi, pana la urma, un print misto.Se facu nunta si vine noaptea nuntii.Printul:– Draga mea, sunt dispus sa uit de aventurile tale din trecut si, ca sa-ti salvez onoarea, uite, eu ma tai la deget si las sa curga sange, pe cearsaf!Totul a decurs bine, poporul a fost prostit etc.Peste un an, e aniversarea nuntii.Vine noaptea.Printesa:– Iubitul meu, pentru ca, acu’ un an, mi-ai salvat onoarea, acum ti-o voi salva si eu!Si printesa „fleosc!”, isi sufla mucii si ii tranti pe cearsaf! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 8, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 8, 2018 Doar pentru Ele Rumegând cocenii de pe lângă jug,Se-ntreba o dată, boul de la plug:-Doamne, pentru ce unii fut pizde la greu Și doar eu, la naiba... să dau limbi mereu? La-ntrebarea asta, veni ca un ecouUn răspuns din slava:"-PENTRU CĂ EȘTI BOU!(Adaptare). 1 3 Link spre comentariu
picoanal Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2018 Partajează Postat Iulie 8, 2018 limbistul transpirat s-a constipat? Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2018 Partajează Postat Iulie 8, 2018 Auzi ba pizdoiule, nu ca este treaba noastra, dar te-ai intrebat vreodata despre povestea vitei de la mec?Nu, serios, te-ai intrebat vreodata cum ajunge vita de pe camp, pe masa ta ca si un burger? Prin ce proces trece? Tu ca si consumator, nu iti pasa despre povestea produsului consumat, dar daca vine cineva si iti spune despre povestea vitei din farfurie, sau in cazul tau concret, despre poveste vitei pe care o futi, nu prea ti-ar conveni, este? Vezi la spovedanie, despre povestea unei vite de ale tale, este fascinant, mai interesant decat povestea vitei de la mec.Nu consum McDo Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Iulie 8, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Iulie 8, 2018 cheam-o pe patricia !aia isi batea joc de tine cel mai mult: tarif mare, futaiuri bune ioc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum