Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

Vizitator cip0102
Reputație: 0
Postat

A meritat asteptarea!!!cea mai tare bomba sexy!!

Inalta fund bombat de brazilianca buze carnoase atitudine sexy apartament curat.Cu toate ca avea programul incarcat si.a facut timp si pentru mine.

Am stat de povesti dupa care a inceput cu un oral intens si umed apoi cu un anal de povesti.

Mai revin la ea cu siguranta!

• Oras:Bucuresti
Postat

A meritat asteptarea!!!cea mai tare bomba sexy!!

Inalta fund bombat de brazilianca buze carnoase atitudine sexy apartament curat.Cu toate ca avea programul incarcat si.a facut timp si pentru mine.

Am stat de povesti dupa care a inceput cu un oral intens si umed apoi cu un anal de povesti.

Mai revin la ea cu siguranta!

Hei mersi pentru vizită!😘😘😘🤗💋
Postat

Mai drogatule Lore alias Ursan Lilian.credeai ca sant fraier sa pun botul la vrajeala ta sa vin la tine la ora 17

Eu am aflat ca pleci la Brasov si de aceea am zis ca raman la munca

Asa ca are dreptate baietasul care mia spus multe desper tine asa faci cu toti clientii ai vorbesti pe la spate si razi de ei jigodie gay drogat,mincinos ,figurant,pervers si parsiv

De cand ai supt pula de adj proc sef,parlamentari ,doctori ai devenit frusinos drogatule gay

Daca ti ai pus 2 tate ai injectat gaozul esti femeie,te anseli tot gay barbat esti te tradeaza figura papusa ucigase

Mai nou poate nu stiti si cusut si gaozul ca partaia mai rau ca an pizda si amintit ca sa operat pt marire penis minciuna sa injectat cu silicon daca se opera cel putin 6 luni nu avea voie sa faca nimic la 2 zile si a rupt pula si gaozul

Dupa cata rautate ai an tine daia ai luat bataie la Craiova si la Pitesti daca nu fugeai la1 noaptea te lua cu japca ursarii sa nu crezi ca lumea este proasta

Mai tii minte cand a venit baietasul asta care mia spus totul despre tine,erai drogat si radeai si ai spuneai ca esti o diva regina ts si ca arati mai bine ca Loredana Chivu

I ai spus ca are o p.... frumoasa si ai bagat o pe beregata si lai pus sa si dea drumul,de atunci nu a mai venit omul cu toate ca fusese de mai multe ori la tine tea vazut ca esti un drogat nenorocit

Pe undeva ami este mila de tine ai intrat antrun joc din care ff greu vei scapa ,ai obligatii mari treb sa donezi lovele ,de aia treb sa migrezi

Altele care le faci muritoare de foame stau an Buc si le merge dar nu au Pesti

Fratilor care mergeti la drogatul asta gay vedeti ca pestele este cu ia an garsoniera sta ascuns

Ai ajuns ghena barbatilor ,drogatilor si ciorilor

Ati cam piere stralucirea cu toate sforile care le bagi an fata si silicon an cur tate

Trage pe trompa ca ajungi bine Lore alias Ursan Lilian vei ajunge iar la Fosoli ,Barabuli si Kureki

• Oras:Suceava
  • Oras:Suceava
Postat

Buna seara, 

imi cer scuze pentru postarea anterioara, cineva mi-a furat contul.

NU - NU E MINCINOASA , LORE E REALA, EU AM FOST LA EA SI CONFIRM POZELE SI SERVICIILE EI.

Scuze inca odata pentru postare.

O seara buna.

Postat

Buna seara,

imi cer scuze pentru postarea anterioara, cineva mi-a furat contul.

NU - NU E MINCINOASA , LORE E REALA, EU AM FOST LA EA SI CONFIRM POZELE SI SERVICIILE EI.

Scuze inca odata pentru postare.

O seara buna.

hahha am rămas în șoc 😂ești cam glumeț ðŸ˜te PUP Fabian 💋💋💋
Postat

Singura ts care a reusit sa ma satisfaca. Fara graba, curata, locatia excelenta. Am prins-o un pic suparata, dar a dat dovada de profesionalism si si-a facut treaba excelent, de nota 10. Cu siguranta o sa revin.

• Like 1
Postat

Singura ts care a reusit sa ma satisfaca. Fara graba, curata, locatia excelenta. Am prins-o un pic suparata, dar a dat dovada de profesionalism si si-a facut treaba excelent, de nota 10. Cu siguranta o sa revin.

mulțumesc frumos pentru vizită,eu încerc să evit persoanele frustrate și pline de invidie .......cu conturi false de trei zile care mă jignesc în continu,însă există Dumnezeu pentru fiecare suflet,îmi pare rau că sa văzut supărarea pe chipul meu dar sunt om și eu până la urmă ......Multumesc pentru sfaturi și clipele frumoase petrecute în preuna ,mulțumesc oamenilor minunați care mă apreciiează va iubesc 🤗💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋â¤
Postat

Multumesc administratorului pentru blocarea conturilor false!!🤗😋💋💋💋

Postat

Multumesc administratorului pentru blocarea conturilor false!!🤗😋💋💋💋

post-268677-0-94872600-1553033087_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:Brasov
Postat

Buna....putem stabili intalnirea ptr dimineata la 5:30? Ca azi dimineata nu ai reusit sa ma mai primesti la 7....probabil ai fost ocupata....te pup si esti forta loredana chivu la superlativ!

Postat

Buna....putem stabili intalnirea ptr dimineata la 5:30? Ca azi dimineata nu ai reusit sa ma mai primesti la 7....probabil ai fost ocupata....te pup si esti forta loredana chivu la superlativ!

iubitel am avut programul până diminiața doar ai văzut că la 5.30 eram cu client și la 7 deja adormisem ruptă ðŸ˜,însă vb in privat și stabilim o întâlnire 🤗💋💋💋

post-268677-0-40890800-1553078241_thumb.jpg

Postat

iubitel am avut programul până diminiața doar ai văzut că la 5.30 eram cu client și la 7 deja adormisem ruptă ðŸ˜,însă vb in privat și stabilim o întâlnire 🤗💋💋💋

💋🤗😘

post-268677-0-25553100-1553078500_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Pai pe timpul zilei nu pot vorbi pe whatsapp.....din cauza sotiei....:) dar te sun dimineata la 5....si stabilim exact detaliile...vinsigur sigur

• Like 1
Postat

Ceau, prin Timișoara ajungi? M ar interesa o ședință de dominare daca faci?

da iubițel îmi place să domin ,săptămâna viitoare vin in Timisoara 💋💋💋
Postat

da iubițel îmi place să domin ,săptămâna viitoare vin in Timisoara 💋💋💋

Inseamna ca maine diminetata pe mine ma vei domina in totalitate si ma vei umili in ultimul hal....:)

Postat

De abia astept sa ajungi in TM! Cred ca va fii o ora de neuitat!!!Te pup Loredana Chivu!😚😚😚

hihi și eu abea astept sa te cunosc,pup 😋💋💋💋
Postat

Buna ,esti in Bucuresti sau in alt oraș?

sunt în brașov iubițel,Mâine vin în bucurești 💋💋💋😋
Vizitator wuwuwu
Reputație: 0
Postat

Hey, scumpete! la Iasi cand mai ajungi?

Postat

Hey, scumpete! la Iasi cand mai ajungi?

haha ești simpatic,Voi ajunge și la iași momentan m-am întors în bucurești pentru o schimbare de look 🤪💋💋💋

Postat

Neața va pupă Chivoaica 🤪ðŸ˜ðŸ˜„💋😋😋😋💋

post-268677-0-09872800-1553244326_thumb.jpg

post-268677-0-49389400-1553244433_thumb.jpg

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...