Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

hai la PITESTI ,Lore

iubițel sunt foarte axată pe sală am un antrenor personal care nu prea îmi permite să lipsesc de la antrenamente, dar poate evadeze un weekend 😋😚😚😚😉💋
  • Like 1
Postat

Bună dimineața dragilor mă găsiți în iași pentru câteva zile 💋💋💋

• Like 1
Postat

Bună dimineața dragilor mă găsiți în iași pentru câteva zile 💋💋💋

post-268677-0-01680400-1555834043_thumb.jpg

• Like 3
Postat

da iepuraș

ce nebuna iesti

iubesc asta la tine

pup

Vizitator wuwuwu
Reputație: 0
Postat

Va salut, confrati futaciosi! prima recenzie pe care o fac pe acest forum, pentru ca de recenzii la femei suntem satuli!

Avand o fantezie de ceva vreme, de aprox. 2 ani, am zis " hai sa o fac si pe asta". Am vazut de luni ca tanara a ajuns in Iasi, pe meleaguri moldovenesti, am zis ca e cazul sa mi indeplinesc "nebunia"..pe principiul " o viata avem "..

Comunicam, stabilim, ajung...deschide usa o faptura, dupa impresia mea 1,75-1,78 inaltime,..buna fratilor..aproape am uitat ca este transexual...serios vorbind, dai in ea ca surdu'n clopot!!

Politicoasa, amabila, in schimb putin prea atrasa de telefonul personal...

Actiunea..timida la inceput din partea mea...un oral bun, cu tot ce trebuie, iar ca si intensitate dupa preferinta clientului...as merge pe 9 spre 10

Analul foarte bun, stramta, flexibila, cu gemete aparent reale..e ok funduletul, dar sincer as fi preferat un fund mai mare ( din pacate stim povestea implanturilor )..mi-a placut, chiar am dat " gospodareste "...

Finalizarea a fost orala, se vede ca stie ce face...Imi crea impresia ca ar vrea sa ma sarute, nu stiu, poate e doar impresia mea, dar nu am putut merge pana acolo, dat fiind faptul ca e prima experienta de genul...interesanta si placuta experienta!

O recomand pe Lory, o experienta placuta...

• Like 2
Vizitator wuwuwu
Reputație: 0
Postat

Halatul 250 nr si 500 ora

• Like 2
Postat

Va salut, confrati futaciosi! prima recenzie pe care o fac pe acest forum, pentru ca de recenzii la femei suntem satuli!

Avand o fantezie de ceva vreme, de aprox. 2 ani, am zis " hai sa o fac si pe asta". Am vazut de luni ca tanara a ajuns in Iasi, pe meleaguri moldovenesti, am zis ca e cazul sa mi indeplinesc "nebunia"..pe principiul " o viata avem "..

Comunicam, stabilim, ajung...deschide usa o faptura, dupa impresia mea 1,75-1,78 inaltime,..buna fratilor..aproape am uitat ca este transexual...serios vorbind, dai in ea ca surdu'n clopot!!

Politicoasa, amabila, in schimb putin prea atrasa de telefonul personal...

Actiunea..timida la inceput din partea mea...un oral bun, cu tot ce trebuie, iar ca si intensitate dupa preferinta clientului...as merge pe 9 spre 10

Analul foarte bun, stramta, flexibila, cu gemete aparent reale..e ok funduletul, dar sincer as fi preferat un fund mai mare ( din pacate stim povestea implanturilor )..mi-a placut, chiar am dat " gospodareste "...

Finalizarea a fost orala, se vede ca stie ce face...Imi crea impresia ca ar vrea sa ma sarute, nu stiu, poate e doar impresia mea, dar nu am putut merge pana acolo, dat fiind faptul ca e prima experienta de genul...interesanta si placuta experienta!

O recomand pe Lory, o experienta placuta...

Mulțumesc frumos bby pentru vizită și recenzie,da urmează să-mi măresc fundul prin alte metode 😉dar mă bucur că te-ai simțit bine în campania mea,e un fundulet micuț dar fr obraznic😋👄 ,te pup💋💋💋
  • Oras:Hai hui
  • Disponibila
  • Oras:Hai hui
  • Disponibila
Postat

Hey bby.La Cluj vei ajunge? Ai foarte multi admiratori care ar vrea sa te cunoasca...

• Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

Cine știe a murit chivoaica ???

Haideți toți sa reușim sa ne adunam Ptr suflețelul ei si sa ii aprindem o lumânare nu știu dacă veste este adevarata dar vom vedea

post-68499-0-37100900-1556033987_thumb.png

Postat

Cine știe a murit chivoaica ???

Haideți toți sa reușim sa ne adunam Ptr suflețelul ei si sa ii aprindem o lumânare nu știu dacă veste este adevarata dar vom vedea

???
  • Oras:Piata Iancului
  • Oras:Piata Iancului
Postat

Reînvie sâmbăta odată cu Iisus 🤷â€â™€ï¸ este o minciuna suferă din dragoste ðŸ’â€â™€ï¸

• Like 2
Postat

Dragii mei îmi cer scuze pentru cele văzute și întâmplate aceste știri false, cineva mi a spart email ul și a făcut aceste publicatii de abia acum mi-am recuperat și securizat conturile. Sunt bine sunt sănătoasă nu am pățiț nimic si va mulțumesc tuturor care v ați făcut griji și tuturor fetelor care încă o data au dat dovada de colegialitate și sustinere. Va pupa lore 💜💜💜

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...