lorenlory Reputație: 1184 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2019 hai la PITESTI ,Lore iubițel sunt foarte axată pe sală am un antrenor personal care nu prea îmi permite să lipsesc de la antrenamente, dar poate evadeze un weekend 😋😚😚😚😉💋 1
lorenlory Reputație: 1184 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2019 💎 1
lorenlory Reputație: 1184 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2019 Iubirea schimba tot💋⤠2
lorenlory Reputație: 1184 Postat Aprilie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2019 Bună dimineața dragilor mă găsiți în iași pentru câteva zile 💋💋💋 1
lorenlory Reputație: 1184 Postat Aprilie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2019 Bună dimineața dragilor mă găsiți în iași pentru câteva zile 💋💋💋 3
lorenlory Reputație: 1184 Postat Aprilie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22, 2019 💋💋💋⤠3
lorenlory Reputație: 1184 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23, 2019 ☕💋👑
milke Reputație: 41 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23, 2019 da iepuraș ce nebuna iestiiubesc asta la tinepup
Vizitator wuwuwu Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2019 Postat Aprilie 23, 2019 Va salut, confrati futaciosi! prima recenzie pe care o fac pe acest forum, pentru ca de recenzii la femei suntem satuli!Avand o fantezie de ceva vreme, de aprox. 2 ani, am zis " hai sa o fac si pe asta". Am vazut de luni ca tanara a ajuns in Iasi, pe meleaguri moldovenesti, am zis ca e cazul sa mi indeplinesc "nebunia"..pe principiul " o viata avem "..Comunicam, stabilim, ajung...deschide usa o faptura, dupa impresia mea 1,75-1,78 inaltime,..buna fratilor..aproape am uitat ca este transexual...serios vorbind, dai in ea ca surdu'n clopot!!Politicoasa, amabila, in schimb putin prea atrasa de telefonul personal...Actiunea..timida la inceput din partea mea...un oral bun, cu tot ce trebuie, iar ca si intensitate dupa preferinta clientului...as merge pe 9 spre 10Analul foarte bun, stramta, flexibila, cu gemete aparent reale..e ok funduletul, dar sincer as fi preferat un fund mai mare ( din pacate stim povestea implanturilor )..mi-a placut, chiar am dat " gospodareste "...Finalizarea a fost orala, se vede ca stie ce face...Imi crea impresia ca ar vrea sa ma sarute, nu stiu, poate e doar impresia mea, dar nu am putut merge pana acolo, dat fiind faptul ca e prima experienta de genul...interesanta si placuta experienta!O recomand pe Lory, o experienta placuta... 2
Vizitator wuwuwu Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2019 Postat Aprilie 23, 2019 Halatul 250 nr si 500 ora 2
lorenlory Reputație: 1184 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23, 2019 Va salut, confrati futaciosi! prima recenzie pe care o fac pe acest forum, pentru ca de recenzii la femei suntem satuli!Avand o fantezie de ceva vreme, de aprox. 2 ani, am zis " hai sa o fac si pe asta". Am vazut de luni ca tanara a ajuns in Iasi, pe meleaguri moldovenesti, am zis ca e cazul sa mi indeplinesc "nebunia"..pe principiul " o viata avem "..Comunicam, stabilim, ajung...deschide usa o faptura, dupa impresia mea 1,75-1,78 inaltime,..buna fratilor..aproape am uitat ca este transexual...serios vorbind, dai in ea ca surdu'n clopot!!Politicoasa, amabila, in schimb putin prea atrasa de telefonul personal...Actiunea..timida la inceput din partea mea...un oral bun, cu tot ce trebuie, iar ca si intensitate dupa preferinta clientului...as merge pe 9 spre 10Analul foarte bun, stramta, flexibila, cu gemete aparent reale..e ok funduletul, dar sincer as fi preferat un fund mai mare ( din pacate stim povestea implanturilor )..mi-a placut, chiar am dat " gospodareste "...Finalizarea a fost orala, se vede ca stie ce face...Imi crea impresia ca ar vrea sa ma sarute, nu stiu, poate e doar impresia mea, dar nu am putut merge pana acolo, dat fiind faptul ca e prima experienta de genul...interesanta si placuta experienta!O recomand pe Lory, o experienta placuta... Mulțumesc frumos bby pentru vizită și recenzie,da urmează să-mi măresc fundul prin alte metode 😉dar mă bucur că te-ai simțit bine în campania mea,e un fundulet micuț dar fr obraznic😋👄 ,te pup💋💋💋
lorenlory Reputație: 1184 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23, 2019 Halatul 250 nr si 500 ora💋
howmuchshecanhandle Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2019 Postat Aprilie 23, 2019 Buna frumoaso!Te-ai intors la București? Te pup
skoda1234 Reputație: 217 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Hai hui Disponibila Oras:Hai hui Disponibila Postat Aprilie 23, 2019 Hey bby.La Cluj vei ajunge? Ai foarte multi admiratori care ar vrea sa te cunoasca...
zerrcore Reputație: 852 Postat Aprilie 23, 2019 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Aprilie 23, 2019 Cine știe a murit chivoaica ??? Haideți toți sa reușim sa ne adunam Ptr suflețelul ei si sa ii aprindem o lumânare nu știu dacă veste este adevarata dar vom vedea
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 23, 2019 Cred că e o glumă dar o glumă proastăðŸ˜
tudorgheorghe28 Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2019 Postat Aprilie 23, 2019 Cine știe a murit chivoaica ??? Haideți toți sa reușim sa ne adunam Ptr suflețelul ei si sa ii aprindem o lumânare nu știu dacă veste este adevarata dar vom vedea???
iscodescu Reputație: 59 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23, 2019 Sigur i-a spart cineva contu!
ariannaari Reputație: 639 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Postat Aprilie 23, 2019 Reînvie sâmbăta odată cu Iisus 🤷â€â™€ï¸ este o minciuna suferă din dragoste ðŸ’â€â™€ï¸ 2
michelledouglas Reputație: 299 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 23, 2019 nu cred aberatiile astea din lipsa de notorietate :))
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Aprilie 24, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Postat Aprilie 24, 2019 Cineva a accesat contul la 8:55, ar putea furniza o informatie vizavi de aceasta veste..
lorenlory Reputație: 1184 Postat Aprilie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2019 Dragii mei îmi cer scuze pentru cele văzute și întâmplate aceste știri false, cineva mi a spart email ul și a făcut aceste publicatii de abia acum mi-am recuperat și securizat conturile. Sunt bine sunt sănătoasă nu am pățiț nimic si va mulțumesc tuturor care v ați făcut griji și tuturor fetelor care încă o data au dat dovada de colegialitate și sustinere. Va pupa lore 💜💜💜 2
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Aprilie 24, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Postat Aprilie 24, 2019 Sigur nu ti a spart cineva si acest cont?? Pentru ca acest mesaj nu este scris de tine..este scris de altcineva...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum