Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

• Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com
  • Oras:București

Fiind in trecere prin bucuresti am sunat-o pe lory am stabilit intalnirea am intarziat putin. Am ajuns la locație era ocupata am asteptat 1 ora dar sa meritat. Mi-a deschis usa o tipa extrem de sexy cu o rochiță de catifea cu machiaj superb niste picioare lungi si bronzata . Am facut un dus am venit direct excitat ea sa dezbrăcat ma asteptat in pat o bunaciune foarte feminină. A trecut la un oral de nota 10 + nu am rezsitat mult si i-am spus sa punem prezervativul si am pătruns adanc in funduletul ei stramt si fierbinte. . Per total o recomand cu toata increderea am stat o ora 400 ora inza am lăsat 500 ca se merita. Te pup lory abea astept sa ne revedem. Te aștept cu drag in galați

mersi bby,uite până la urmă m-ai vizitat în bucurești, te pup, m-am simțit bine cu tine bby💋💋💋
Link spre comentariu

WOW!!! numai buna de lins si apoi de penetrat!!!! mie dor de ea!!!

te ador 💋💋💋â¤
Link spre comentariu

Mulțumesc frumos scumpule pentru cele 4 ore petrecute împreună, știu că mă urmărești pe nimfomane, te ador ești un om minunat si special!!!💋💋💋💋â¤ðŸ¥‚

Link spre comentariu

Mulțumesc frumos scumpule pentru cele 4 ore petrecute împreună, știu că mă urmărești pe nimfomane, te ador ești un om minunat si special!!!💋💋💋💋â¤ðŸ¥‚

post-292333-0-36302000-1558048566_thumb.jpg

Link spre comentariu

Buna diminiața dragii mei, vă aștept cu drag în noua locație, piața alba iulia 🥂💋🤩

Link spre comentariu

Buna diminiața dragii mei, vă aștept cu drag în noua locație, piața alba iulia 🥂💋🤩

post-292333-0-22075300-1558080192_thumb.jpeg

Link spre comentariu

post-292333-0-49881900-1558080243_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare tuturor!

Am fost ieri la bunaciunea asta, undeva pe la ora 13:30 inainte de furtuna aia. Cand a venit furtuna, odata cu ea s-a lasat si un oral adanc si bine facut asa cum il face mereu cu buzele alea sexoase. Chiar merge furtuna afara , oral inauntru  :offtopic

In fine, numai zic nimic ca am mai zis pe aici despre ea, dar vreau sa zic de locatie. Chiar daca sunt client "regular" nu sunt se pare asa de "regular" pentru ca am aflat ca s-a mutat in rond "Alba Iulia" iar cand am ajuns sus in cuibusorul ei, chiar am ramas un pic surprins de diferenta dintre vechea si noua locatie. Este altceva. Deci cei care pana acum poate aveati ceva de spus in legatura cu locatie, acum nu prea mai aveti ca este una de top. 

In rest, oral anal si chestii din astea. 10 pe linie.

Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Am fost ieri la bunaciunea asta, undeva pe la ora 13:30 inainte de furtuna aia. Cand a venit furtuna, odata cu ea s-a lasat si un oral adanc si bine facut asa cum il face mereu cu buzele alea sexoase. Chiar merge furtuna afara , oral inauntru :offtopic

In fine, numai zic nimic ca am mai zis pe aici despre ea, dar vreau sa zic de locatie. Chiar daca sunt client "regular" nu sunt se pare asa de "regular" pentru ca am aflat ca s-a mutat in rond "Alba Iulia" iar cand am ajuns sus in cuibusorul ei, chiar am ramas un pic surprins de diferenta dintre vechea si noua locatie. Este altceva. Deci cei care pana acum poate aveati ceva de spus in legatura cu locatie, acum nu prea mai aveti ca este una de top.

In rest, oral anal si chestii din astea. 10 pe linie.

hei te pup ,mersi te m-ai aștept cu drag și data viitoare, weekend plăcut 💋💋💋🥂
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...