Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Bai fraierica, asta este site pt asa ceva, nu-ti place treci pe Trinitas.tv ... fai o vizita si apoi mai vorbim, o sa-ti tremure picioarele pana trece coronavirus:)))

Am cautat-o pe whatsapp pt o programare , am vrut sa ma viziteze la hotel. am intrebat-o daca in acte este M sau F pt ca la receptie se cerea un act celor care veneu in vizita. Mi-a spus nonsalanta ca are acte de femeie. la hotel m-a facut de cacat.....cand receptionera m-a sunat sa ma intrebe daca astept o vizita din partea domnului L.... :slap2

Dom'soara malaDiva e cam iresponsabila si fffff mincinoasa.

Cat despre destinatia acestui site....de acord cu tine. ca doar nu o s-o cer de iubita dar vulgaritatea ieftina e scarboasa rau.

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com
  • Oras:București

Am cautat-o pe whatsapp pt o programare , am vrut sa ma viziteze la hotel. am intrebat-o daca in acte este M sau F pt ca la receptie se cerea un act celor care veneu in vizita. Mi-a spus nonsalanta ca are acte de femeie. la hotel m-a facut de cacat.....cand receptionera m-a sunat sa ma intrebe daca astept o vizita din partea domnului L.... :slap2

Dom'soara malaDiva e cam iresponsabila si fffff mincinoasa.

Cat despre destinatia acestui site....de acord cu tine. ca doar nu o s-o cer de iubita dar vulgaritatea ieftina e scarboasa rau.

Bai nene ce mincinos ești, de unde scoți minciunile astea?

Zi-mi ce hotel, am fost la toate hotelurile din bucuresti și nu am avut nici un fel de problemă

Și doi la mâna aumați căti place sa sugi pula Și sa te fuți in cur....

Stai sa ma uit pe whatsapp și sa mor de nu-ti pun si conversația și nr de tf aici..

Și rog ca administrația sitului să șteargă aceste minciuni la adresa mea ,vreau sa vb cu dovezi.

Zi-mi cum se numeste Hotelul?

Link spre comentariu

Sigur nu incerci nici macar sa te motivezi , nici nu ma asteptam.

Domnita draga. eu nu am nimic cu tine personal, esti frumoasa te descurci si tu cum poti.

Ceea ce ma deranjeaza este faptul ca nu constientizezi ceea ce spui pe gurita. Inainte de a ne vedea ai aparut la o emisiune Tv in care te laudai cu un iubit politician si ca o cunosti pe domna Dancila care este o tipa de treaba. ca iubitul tau te-a dus in Dubai.....care Dubai ? Care Dubai cand nu aveai cum sa intri in UAE avand pasaport masculin. stiu si alte transe care au fost retinute pe aeroport si trimise inapoi . 

Sugestie: cand apari pe la TV, fii modesta si retinuta in declaratii . Mai nou ai busit un Bentley si alte doua masini parcate pe acea straduta....Cum a ramas, ti-au facut dosar pt conducere fara permis ? Siiii......paguba cine o plateste. Ca doar stim ca Bentley'ul nu era al tau...vroiai sa pari o Diva. O diva care sta cu chirie si conduce Bentley de imprumut. Lore draga, fii modesta si originala. Nu incerca sa pari ceea ce nu esti ca dai in alte chestii ...

Link spre comentariu

Heloo dragilor!!

După ce trecem de perioada asta, va așteptăm cu drag într-un fortmat de trio cu o blondă și o brunetă, Surprizele continuă 🙃🙃🙃🙃🤩🤩🤩🤩🤩💋!!!!

Ppupii de la lory!!!

post-292333-0-77059000-1585216927_thumb.jpg

post-292333-0-32297900-1585217013_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator florinflo7
Reputație: 0

Heloo dragilor!!

După ce trecem de perioada asta, va așteptăm cu drag într-un fortmat de trio cu o blondă și o brunetă, Surprizele continuă 🙃🙃🙃🙃🤩🤩🤩🤩🤩💋!!!!

Ppupii de la lory!!!

ups , ne dai detalii despre noua ta colega ?😘😘😘
Link spre comentariu

ups , ne dai detalii despre noua ta colega ?😘😘😘

detalii in privat iubițel

0758567875 Whatsapp 🙃

Pupiii

Link spre comentariu

A vazut cineva emisiunea la antena ?...cica s-a operat si ea e cu pula atarnata pe aici....daca vrei cascadorii rasului sa urmariti ce a spus asta la emisiune :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Rog ca administrația site-ului ea măsuri cu acest utilizator!

Multumesc 🤗

Eu am un contract cu acel post de Televiziune, și nu permit comentarii de genul.

Și foarte usor pot afla cine ești Și nu de alta,dar matur cu tine prin instanță de nu te vezi puișor .

Aici este un site pentru recenzii, nu pentru a vorbi despre viața privată și despre emisiunile mele televizate ,daca erai curios și deștept ma sunai și vorbeam in privat.......

Abea astept sa treacă perioada asta sa plec din țară, ca sincer mie scârbă de unele persoane model acest individ......

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Ce sa intelegem, ca ne inviti sa te urmarim la tv, iar acolo spui minciuni? Cel putin asta se intelege, eu unul neurmarind emisiunea respectiva. Daca am inteles gresit, poti clarifica situatia. Nu pt mine personal, pt toti cei care intra pe acest site.

Link spre comentariu

Ce sa intelegem, ca ne inviti sa te urmarim la tv, iar acolo spui minciuni? Cel putin asta se intelege, eu unul neurmarind emisiunea respectiva. Daca am inteles gresit, poti clarifica situatia. Nu pt mine personal, pt toti cei care intra pe acest site.

Am vazut din curiozitate anunturile in care ne invita sa ne uitam la Antena.Am vazut emisiunea peantru ca am vazut aberatiile ce le debita anul trecut cu iubit parlamentar si altele.La emisiune spunea ca s-a operat acum 4 luni,ca au ajutato parintii cu bani de operatie,ca s-a operat in Thailanda,dupa ca parintii habar nu au de operatie.Nu mi-a venit sa cred cumun post ca si Antena sa accepte asa ceva in emisiune.Toata lumea stie ca au fost minciuni.Vulpita si Voirel sunt bieti copii pe langa ce minciuni se pot accepta intr-o emisiune la Antena.Sunt curios ce spun acei zeci de recenzori din ultimele 4 luni ........ :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 .Adevarul unde este in recenziile ultimelor 4 luni sau ce a spus la tv ? Cred ca nimic nu este adevarat nici recenzii nici operatie.

PS1 . Astept citatie pentru chemare in instanta  :laugh2  :laugh2  :laugh2

PS2.Omule mai lasa prafurile  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member

• Creează nouă...