Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Loredana chivu cu adevarat.....sper saajung dimineata la ea si voi reveni cu o recenzie si o voi ruga sa imi faca si poza....sa confirm faptul ca am fost la ea:)

Te pup lore chivu si astept sa ne vedem maine dimineata

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Dragii mei, cei care ma sunați din bucurești nu sunt in bucurești sunt in brașov, mi sa activat un anunț nou pe bucurești va pup ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ¤©

Postat

Dragii mei va pup pe toți cei care mați vizitat in brașov mulțumesc frumos pentru clipele frumoase petrecute în preuna ♥ï¸â™¥ï¸â™¥ï¸ðŸ¤©ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜disponibila in bucurești de la ora 22.00

Vizitator florinflo7
Reputație: 0
Postat

Mai schimbăm poziția 😂😂😂😎

faina jucărie ai 😘😘😘
Postat

faina jucărie ai 😘😘😘

mulțumesc e iubită sa știi,mulți o adoră 🤣🤣🤣
Vizitator florinflo7
Reputație: 0
Postat

mulțumesc e iubită sa știi,mulți o adoră 🤣🤣🤣

as adora-o și eu 😜😜😜
Postat

Weekend plăcut dragilor..

🤩ðŸ˜party ♥ï¸ðŸ‘„👄👄👄👄 bucurești

post-268677-0-28773900-1536958525_thumb.jpg

• Like 4
Postat

Cum prima impresie conteaza, pentru mine a fost o alegere foarte buna si o sa detaliez in ordine cronologica experienta:

- este usor sa ajungi la locatie, inclusiv folosind mijloace de transport in comun

- locatia in sine este curata si arata bine

- fata este de nota 10 si da, fata, pentru ca este foarte feminina si are o personaliate draguta, incearca sa te faca sa te simti cat mai bine

- am optat pentru o ora si nu am fost dezamagit, nu sunt expert in acest domeniu, dar tot ce a facut a facut foarte bine

- se descurca foarte bine si abia trezita, am solicitat-o la 10 dimineata. E bine ca nu are nevoie de somnul de frumusete  :wink2.

Recomand!

• Like 2
Postat

Cum prima impresie conteaza, pentru mine a fost o alegere foarte buna si o sa detaliez in ordine cronologica experienta:

- este usor sa ajungi la locatie, inclusiv folosind mijloace de transport in comun

- locatia in sine este curata si arata bine

- fata este de nota 10 si da, fata, pentru ca este foarte feminina si are o personaliate draguta, incearca sa te faca sa te simti cat mai bine

- am optat pentru o ora si nu am fost dezamagit, nu sunt expert in acest domeniu, dar tot ce a facut a facut foarte bine

- se descurca foarte bine si abia trezita, am solicitat-o la 10 dimineata. E bine ca nu are nevoie de somnul de frumusete :wink2.

Recomand!

hey mulțumesc frumos scumpule, te pup dulce dulce abea acum am văzut recenzia,sper ca am fost ok,ca am fost in club toată noaptea si plus ca am avut încă câțiva clienți înaintea ta,te pup 💋💋💋

post-268677-0-22576800-1537016900_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Abia astept sa profit de frumusetea ta deosebita la ora 22:00.

te aștept cu drag Bby ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹

post-268677-0-23169400-1537036836_thumb.jpg

Postat

Abia astept sa profit de frumusetea ta deosebita la ora 22:00.

cineva profita de mine 😻🙈💋🤑

post-268677-0-78286300-1537038085_thumb.jpg

• Oras:Pipera
  • Oras:Pipera
Postat

Dintre toate experientele mele cu Ts tu esti cea mai unicata, te ador maxim esti nr 1 💎ðŸ”ðŸ”ðŸ”ðŸ”ðŸ”ðŸ”nota 10.pup gurita ta😘😘😗

• Like 1
Postat

Dintre toate experientele mele cu Ts tu esti cea mai unicata, te ador maxim esti nr 1 💎ðŸ”ðŸ”ðŸ”ðŸ”ðŸ”ðŸ”nota 10.pup gurita ta😘😘😗

te pup scumpul meu 😘😘😘💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...