lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 20, 2018 Sa pui cu ea in funduletul tau...pana sambata cand intru si eu in el...Sper!!! te astept cu DRAG andy,seară frumoasă 💋 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 20, 2018 Haha, Câinii roșii 😄😄😄🤫20. Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 20, 2018 Amanta perfectă pentru 1 oră😋😊 App ,toate pozele sunt publicate cu acordul clienților ⤠Link spre comentariu
hivhiv Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2018 Partajează Postat Decembrie 20, 2018 ? Link spre comentariu
creative89 Reputație: 26 Postat Decembrie 21, 2018 Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Tm pe cand revii? Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Tm pe cand revii? probabil în primăvară 💋 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Neața❤ Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 21, 2018 O zi bună se cunoaște de diminiața 😋😋😋😋👅👅👅👌 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 21, 2018 💋 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Dragilor in seara asta program non stop â¤ðŸ¤—🤗🤗 weekendul începe cu un client iubareț😂😂😂 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Revin in 3 ore iubiteii mei, merg să-mi măresc boticul💋 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Bun. Sa fie o recenzie.Am incercat si in trecut sa ajung la Lory insa nu am avut succes.Astazi a fost cu noroc.Am stabilit ora si locul si am fost placut surprins sa vad ca tipa este ca in poze ba chiar mai simpatica. Pro: Atitudine faina, locatie curata cu toate cele trebuincioase(prosoape,gel dus,apa,suc, etc), ba chiar m-a servit cu o pizza ca isi comandase. Contra:Nu am. Venisem cu gandul sa stau cateva ore insa a trebuit sa plec urgent(scuze Lory), astfel am avut parte de un sex oral(finalizare orala) si un GFE. Ambele de top. Foarte pisicoasa si dulce tipa. Bine sincer am avut impresia unei simpatii reciproce si aici nu ma refer la prefacatorie ca cine e putin mai versat o va simti imediat. Dar este o parere subiectiva, numai Lory stiind adevarul:)In concluzie avem asa: GFE: 10++++++++++Oral: 10+++++++++Anal: Nu am incercat.Locatie: 9(nu dau 10 pentru ca 10 se da la lux ceea ce nu este cazul insa impecabil ca igiena)Halatul: Nu discut despre asta insa am fost extrem de placut surprins de onestitate drept si prin urmare am lasat putin mai mult. De vizitat, de revenit.pup bebe dulce❤ Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 21, 2018 ❤ Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Iubiței mei, vă plac buzițele, mmmm ce ziceți?👄 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Weekend plăcut 😋🤩⤠Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Poate fata😉😉😛 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Neața, 💦💎🙈 Link spre comentariu
budeanu Reputație: 1 Postat Decembrie 22, 2018 Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Salut tuturor,Este prima recenzie pe aceste forum,si am zis sa ii las cuiva care merita.Urmarind de mult posturile ei m am decis sa ii fac o vizită,locația este pe lângă casa de pensii..Am fost primit de de o tipa înaltă blondă atragatoare intr o ținută sexy nu am prea mult pe gânduri și am trecut direct la fapte...oral a fost deep de moară 10 dupa care am trecut la lucruri mai serioase unde nu am rezistat decat 5 min fiind foarte stramta..Am stat o ora se merita mai mult timp însă ea avea programul foarte încărcat...multumesc frumos pt experiență cu siguranta voi mai reveni. O zi frumoasa tuturor.Weekend plăcut. 1 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Salut tuturor,Este prima recenzie pe aceste forum,si am zis sa ii las cuiva care merita.Urmarind de mult posturile ei m am decis sa ii fac o vizită,locația este pe lângă casa de pensii..Am fost primit de de o tipa înaltă blondă atragatoare intr o ținută sexy nu am prea mult pe gânduri și am trecut direct la fapte...oral a fost deep de moară 10 dupa care am trecut la lucruri mai serioase unde nu am rezistat decat 5 min fiind foarte stramta..Am stat o ora se merita mai mult timp însă ea avea programul foarte încărcat...multumesc frumos pt experiență cu siguranta voi mai reveni. O zi frumoasa tuturor.Weekend plăcut. mulțumesc frumos Iubitel te mai aștept cu drag ðŸ˜ðŸ‘„👄👄👄 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 22, 2018 👄 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Salut tuturor,Este prima recenzie pe aceste forum,si am zis sa ii las cuiva care merita.Urmarind de mult posturile ei m am decis sa ii fac o vizită,locația este pe lângă casa de pensii..Am fost primit de de o tipa înaltă blondă atragatoare intr o ținută sexy nu am prea mult pe gânduri și am trecut direct la fapte...oral a fost deep de moară 10 dupa care am trecut la lucruri mai serioase unde nu am rezistat decat 5 min fiind foarte stramta..Am stat o ora se merita mai mult timp însă ea avea programul foarte încărcat...multumesc frumos pt experiență cu siguranta voi mai reveni. O zi frumoasa tuturor.Weekend plăcut. pupici dulci, de la mine👄👄👄👄👄 1 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Femeia VIP ea m-a înebunit 🤫😋🤩 1 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 22, 2018 👠1 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 22, 2018 My little fetish👅👣 2 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Sa pui cu ea in funduletul tau...pana sambata cand intru si eu in el...Sper!!!mulțumesc pentru vizita Andy, clipe de neuitat 😉💦💋🤫👄👄👄👄 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum