Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Bun. Sa fie o recenzie.

Am incercat si in trecut sa ajung la Lory insa nu am avut succes.Astazi a fost cu noroc.Am stabilit ora si locul si am fost placut surprins sa vad ca tipa este ca in poze ba chiar mai simpatica.

Pro: Atitudine faina, locatie curata cu toate cele trebuincioase(prosoape,gel dus,apa,suc, etc), ba chiar m-a servit cu o pizza ca isi comandase.

Contra:Nu am.

Venisem cu gandul sa stau cateva ore insa a trebuit sa plec urgent(scuze Lory), astfel am avut parte de un sex oral(finalizare orala) si un GFE. Ambele de top. Foarte pisicoasa si dulce tipa. Bine sincer am avut impresia unei simpatii reciproce si aici nu ma refer la prefacatorie ca cine e putin mai versat o va simti imediat. Dar este o parere subiectiva, numai Lory stiind adevarul:)

In concluzie avem asa:

GFE: 10++++++++++

Oral: 10+++++++++

Anal: Nu am incercat.

Locatie: 9(nu dau 10 pentru ca 10 se da la lux ceea ce nu este cazul insa impecabil ca igiena)

Halatul: Nu discut despre asta insa am fost extrem de placut surprins de onestitate drept si prin urmare am lasat putin mai mult.

De vizitat, de revenit.

pup bebe dulce❤
Link spre comentariu

Salut tuturor,

Este prima recenzie pe aceste forum,si am zis sa ii las cuiva care merita.

Urmarind de mult posturile ei m am decis sa ii fac o vizită,locația este pe lângă casa de pensii..Am fost primit de de o tipa înaltă blondă atragatoare intr o ținută sexy nu am prea mult pe gânduri și am trecut direct la fapte...oral a fost deep de moară 10 dupa care am trecut la lucruri mai serioase unde nu am rezistat decat 5 min fiind foarte stramta..Am stat o ora se merita mai mult timp însă ea avea programul foarte încărcat...multumesc frumos pt experiență cu siguranta voi mai reveni.

O zi frumoasa tuturor.

Weekend plăcut.

• Like 1
Link spre comentariu

Salut tuturor,

Urmarind de mult posturile ei m am decis sa ii fac o vizită,locația este pe lângă casa de pensii..Am fost primit de de o tipa înaltă blondă atragatoare intr o ținută sexy nu am prea mult pe gânduri și am trecut direct la fapte...oral a fost deep de moară 10 dupa care am trecut la lucruri mai serioase unde nu am rezistat decat 5 min fiind foarte stramta..Am stat o ora se merita mai mult timp însă ea avea programul foarte încărcat...multumesc frumos pt experiență cu siguranta voi mai reveni.

O zi frumoasa tuturor.

Weekend plăcut.

mulțumesc frumos Iubitel te mai aștept cu drag ðŸ˜ðŸ‘„👄👄👄
Link spre comentariu

Salut tuturor,

O zi frumoasa tuturor.

Weekend plăcut.

pupici dulci, de la mine👄👄👄👄👄

post-268677-0-77121500-1545471312_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...