Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

Mulțumesc dragilor pentru cele 4 ore frumoase, ceva nou,ceva de neuitat 🤩👄

Una din fanteziile mele. Sper sa apuc sa traiesc sa fac si eu asa ceva . In trei , eu un trans sexy cum esti si o domnisoara. In trecut am facut doar odata cu un cuplu. Doar odata. Si e o experienta betonðŸ‘👌
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Una din fanteziile mele. Sper sa apuc sa traiesc sa fac si eu asa ceva . In trei , eu un trans sexy cum esti si o domnisoara. In trecut am facut doar odata cu un cuplu. Doar odata. Si e o experienta betonðŸ‘👌

pup 😘
Link spre comentariu
Vizitator moonnight
Reputație: 0

nu sunt epilata recunosc de ceva timp, eu mă fac cu ceară, însă am fost la solar și m-am ars cam tare și nu m-am epilat de câteva zile... mi-am cerut scuze și de la clienți. Însă com tau nu-si are rostul pe pagina mea!

Orice comentariu pe care-l fac isi are locul acolo unde vreau. Tin sa te luminez putin, asta nu e pagina ta, e un forum unde fiecare deschide discutii si fiecare comenteaza. 

Link spre comentariu
  • Telefon: 0786140097
  • Telefon: 0786140097

Lore tu esti mare bunaciune,vedeta,nu mai face greseli dastea,nu trebuie sa ai niciun fir de par la nelocu lui,ca da urat.Trebuie sa fii 100% perfecta cum ne ai obisnuit.De data asta o sa zicem ca a fost o greseala,dar sper sa nu se mai repete.Te pup ai grija de tine 😘😘

• Like 1
Link spre comentariu

Lore tu esti mare bunaciune,vedeta,nu mai face greseli dastea,nu trebuie sa ai niciun fir de par la nelocu lui,ca da urat.Trebuie sa fii 100% perfecta cum ne ai obisnuit.De data asta o sa zicem ca a fost o greseala,dar sper sa nu se mai repete.Te pup ai grija de tine 😘😘

thank you darling you know what type of persson i am👠💎💋💋💋

post-268677-0-88900200-1546889873_thumb.jpg

post-268677-0-80749800-1546889880_thumb.jpg

Link spre comentariu

Am fost astazi la ea. Este senzationala. Greu de descris in cuvinte aceasta experienta...Este peste multe femei pe care le am cunoscut si futut!!M-am indragostit si sigur mai revin baby!!

mulțumesc frumos, bby te pup și te m-ai aștept cu drag ❤
Link spre comentariu

Vad ca primesti si cupluri. Vreau sa vin si eu cu prietena mea. Cum ti se pare atunci cand futi o femeie. Se simte mai bine cand o bagi in pizda decat intr-un barbat?

nu pot sa zic decât că a fost o experiență frumoasă, m-ai multe detalii la tf Pup.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...