andy_marin Reputație: 68 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Ce e rush-ul ala? Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Ce e rush-ul ala?poppers bby,ori cum nu e pentru tine,m-ai mult pentru pasivi, te pup mi-e dor de tine 👅 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 My little fetish👅 1 Link spre comentariu
florinzx Reputație: 32 Postat Ianuarie 7, 2019 Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Mulțumesc dragilor pentru cele 4 ore frumoase, ceva nou,ceva de neuitat 🤩👄 Una din fanteziile mele. Sper sa apuc sa traiesc sa fac si eu asa ceva . In trei , eu un trans sexy cum esti si o domnisoara. In trecut am facut doar odata cu un cuplu. Doar odata. Si e o experienta betonðŸ‘👌 Link spre comentariu
Vizitator moonnight Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2019 Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Ce urat da parul ala de pe picioare si degete... Link spre comentariu
mcfuck Reputație: -147 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Esti agramat rău,tu te vezi cum scrii? Nu te mai lauda cu banii facuti de tine,mai bine ti-ai cumpara o carte, Gramatica Limbii Romane se numeste,o gasesti la orice librarie😉 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Ce urat da parul ala de pe picioare si degete... 😘 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Una din fanteziile mele. Sper sa apuc sa traiesc sa fac si eu asa ceva . In trei , eu un trans sexy cum esti si o domnisoara. In trecut am facut doar odata cu un cuplu. Doar odata. Si e o experienta betonðŸ‘👌 pup 😘 Link spre comentariu
Vizitator moonnight Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2019 Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 nu sunt epilata recunosc de ceva timp, eu mă fac cu ceară, însă am fost la solar și m-am ars cam tare și nu m-am epilat de câteva zile... mi-am cerut scuze și de la clienți. Însă com tau nu-si are rostul pe pagina mea! Orice comentariu pe care-l fac isi are locul acolo unde vreau. Tin sa te luminez putin, asta nu e pagina ta, e un forum unde fiecare deschide discutii si fiecare comenteaza. Link spre comentariu
rina11 Reputație: 104 Postat Ianuarie 7, 2019 Telefon: 0786140097 Oras:Bucuresti Telefon: 0786140097 Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Lore tu esti mare bunaciune,vedeta,nu mai face greseli dastea,nu trebuie sa ai niciun fir de par la nelocu lui,ca da urat.Trebuie sa fii 100% perfecta cum ne ai obisnuit.De data asta o sa zicem ca a fost o greseala,dar sper sa nu se mai repete.Te pup ai grija de tine 😘😘 1 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Lore tu esti mare bunaciune,vedeta,nu mai face greseli dastea,nu trebuie sa ai niciun fir de par la nelocu lui,ca da urat.Trebuie sa fii 100% perfecta cum ne ai obisnuit.De data asta o sa zicem ca a fost o greseala,dar sper sa nu se mai repete.Te pup ai grija de tine 😘😘thank you darling you know what type of persson i am👠💎💋💋💋 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 GN ❤❤❤ Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Ianuarie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2019 Iubitei mei va pup mă găsiți de acum înainte doar pe Dorobanți. Link spre comentariu
switcheranonim Reputație: 12 Postat Ianuarie 8, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2019 Am fost astazi la ea. Este senzationala. Greu de descris in cuvinte aceasta experienta...Este peste multe femei pe care le am cunoscut si futut!!M-am indragostit si sigur mai revin baby!! 1 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Ianuarie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2019 Am fost astazi la ea. Este senzationala. Greu de descris in cuvinte aceasta experienta...Este peste multe femei pe care le am cunoscut si futut!!M-am indragostit si sigur mai revin baby!!mulțumesc frumos, bby te pup și te m-ai aștept cu drag ❤ Link spre comentariu
switcheranonim Reputație: 12 Postat Ianuarie 8, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2019 mulțumesc frumos, bby te pup și te m-ai aștept cu drag ❤ Revin sigur. Esti o diva! Te pup 1 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 💋 Link spre comentariu
ginecolog1983 Reputație: -5 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 LORY VIATA MEA MERGEM LA MUNTE IN POIANA ? Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 😘😘😘fiind excitată toata ziua, în seara asta program non stop. Link spre comentariu
creative89 Reputație: 26 Postat Ianuarie 9, 2019 Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 Pe la TM cand crezi ca mai revii? Link spre comentariu
cristi191 Reputație: 4 Postat Ianuarie 9, 2019 Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 Mulțumesc dragilor pentru cele 4 ore frumoase, ceva nou,ceva de neuitat 🤩👄Vad ca primesti si cupluri. Vreau sa vin si eu cu prietena mea. Cum ti se pare atunci cand futi o femeie. Se simte mai bine cand o bagi in pizda decat intr-un barbat? Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 10, 2019 Vad ca primesti si cupluri. Vreau sa vin si eu cu prietena mea. Cum ti se pare atunci cand futi o femeie. Se simte mai bine cand o bagi in pizda decat intr-un barbat? nu pot sa zic decât că a fost o experiență frumoasă, m-ai multe detalii la tf Pup. Link spre comentariu
doru1992 Reputație: 136 Postat Ianuarie 10, 2019 Partajează Postat Ianuarie 10, 2019 Lory cu ea in gurita vrem poze Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 10, 2019 Neața, sunt in bucurești până la ora 16:00 ajung in Tm la ora 19.30💋💋💋 1 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 10, 2019 Va astept cu drag ❤ 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum