Sari la conținut

Raluca 0739692441

Postări Recomandate

• Oras:Bv.Republiciiâ�¤ï¸�
Postat

Atâtea Glume fără rost, voi chiar nu aveți ce sa faceți? Distrați-va in alta parte!

• Like 1
  • Oras:F
Postat

Atâtea Glume fără rost, voi chiar nu aveți ce sa faceți? Distrați-va in alta parte!

Glumele cu rost cum ar fi? Da-ne un exemplu, te rugam. :flowers2  De ce nu vrei sa te distrezi cu noi?  :group

• Like 2
Postat

N-am bani, ca eram in Thailanda acum, crede-ma.. :)

Si eu in Islanda. http://img8.rajce.idnes.cz/d0802/3/3541/3541335_e3c7f196868dbbdb78a23724656cc47f/images/P6120044.JPG?ver=0  https://78.media.tumblr.com/302d52cc4235ed2fc576e612b2a325b9/tumblr_oxybynSy0o1qe1hoqo1_540.jpg https://i.ytimg.com/vi/Lf5LquD3EE0/maxresdefault.jpg

• Like 1
Postat

Nu te supara draguto can viata este scurta. Mai bine mai glumim si sa sti ca noi radem Co tine nu de tine. Fi si tu mai vesela
  • Like 2
Postat

ca sa fie vesela ii trebuiesc bani! Ca sa faca bani presteaza 20+ pe zi. Cand prestezi 20+ pe zi nu ai cum sa mai fi fericita! Este un cerc vicios ðŸ˜

• Like 1
Postat

ca sa fie vesela ii trebuiesc bani! Ca sa faca bani presteaza 20+ pe zi. IN VISELE LOR UMEDE, POATE. NICI DACA PLATESTE EA CATE 100LEI NU STRANGE 20/ZI, DACA ARE MINIME EXIGENTE DE IGIENA SI PERFORMANTA.   Cand prestezi 20+ pe zi nu ai cum sa mai fi fericita! DAR DACA SUNT 20 BUNI, CARE DAU ORGASME MULTIPLE? INSEAMNA CA PRESTATIA MULTORA DINTRE NOI ESTE SURSA DEGRADARII PSIHOFIZIOLOGICE A FEMEILOR!?  Este un cerc vicios  

• Like 1
Postat

DE PLACERE, ca o femeie poate sa futa un stadion plin si tot mai duce! 

http://img.xxxvogue.net/tmb/f0/6a/18605679/240x180-11.jpg

Bani multi n-o sa vezi vreodata in prostitutie. Independenta financiara inseamna sa ai mijloace de productie, care nu se dau de buna voie (ci se mostenesc, se primesc cadou etc.). Singura smecherie este sa intalnesti oameni bogati care sa te doreasca langa ei si sa te ia in clasele superioare. 

Interesant punct de vedere, poate mai detaliezi. De le curve ajungem la educatie financiara, nu-i rau, zic eu. Daca stai bine aici, restul vine de la sine.

• Like 1
Postat

Dacă o suni si nu.ti raspunde,te suna ea pană.i raspunzi...din cate observ nu vrea sa rateze nimic

Daca o ia asa: https://www.xvideos.com/video33057703/sperm_diet_love_2_part_1_nadia_white_ariella_ferrera_katrina_jade_maya_bijou atunci ar merita bagata in seama. Daca nu, se baga in seama degeaba.  :laugh2

https://www.xvideos.com/video31310885/2017_facefuck_deepthroat_blowjob_compilation_part_5 

• Like 2
Postat

Lucrez pana pe 31 după-amiaza, revin din nou pe 2 Ianuarie..

Kaba este normal sa te sun dacă tu suni la interfon și stau după tine 10 minute... nu te-am sunat decât de 2 ori sa îmi spui dacă mai vii sau nu..

• Like 1
Postat

Ma suni sa ma verifici dacă lucrez sau ce, suni la interfon, îmi zici ca ai ajuns, dacă știai ca te răzgândești pe drum de ce nu ai stat acasă și ai făcut o laba..!!?!!! Mai ai și arfe de om abuzat la telefon

• Like 1
Postat

Ma suni sa ma verifici dacă lucrez sau ce, suni la interfon, îmi zici ca ai ajuns, dacă știai ca te răzgândești pe drum de ce nu ai stat acasă și ai făcut o laba..!!?!!! Mai ai și arfe de om abuzat la telefon

El e ala de face d-astea?! L-ai demascat!  :clapp

• Like 1
Postat

😂😂😂😂😂

• Like 1
Postat

Sherlock Holmes era copil de grădiniță pe lângă Raluca. Hercule Poirot poate s-o egaleze. :)

Daca ii facem flagrantul de "tepar" si-i face una o poza?! Il facem de cacat pe site!  :laugh2  Eu am dat ideea, pun si poza cand o avem. 

• Like 2
Vizitator randomguy92
Reputație: 0
Postat

Mai activeaza fetita? Am sunat de 3 ori si nimic. Mai incerc in weekend poate am noroc.

Postat

Fetița activează, și este disponibilă in Weekend.

Postat

O mica recenzie in viteza :

***Apartament : 9 destul de ok,nu ma deranjat fumul de tigara deoarece sunt si eu fumator

*** ON- pentru Adina nota 9

OP- pentru Raluca nota 8 (nu stiu dc nu a facut si neprotejat)

*** NP- pentru Adina nota 7 nu ii place sa stea deasupra

- pentru Raluca nota 9 sta cum vrei tu si face ce vrei tu

*** Halatul 200 ora (am stat 3 ore)

Fetele nu au pește...daca aveau asa ceva zburam de mult ;)

Ciocane tari sa aveti

Aaaa si inca ceva ,nu am fost grabit deloc... eu unu va voi mai recomanda ;) , ne revedem peste 8 luni :)))

• Like 1
Postat

O mica recenzie in viteza :

***Apartament : 9 destul de ok,nu ma deranjat fumul de tigara deoarece sunt si eu fumator

*** ON- pentru Adina nota 9

OP- pentru Raluca nota 8 (nu stiu dc nu a facut si neprotejat)

*** NP- pentru Adina nota 7 nu ii place sa stea deasupra

- pentru Raluca nota 9 sta cum vrei tu si face ce vrei tu

*** Halatul 200 ora (am stat 3 ore)

Fetele nu au pește...daca aveau asa ceva zburam de mult ;)

Ciocane tari sa aveti

Aaaa si inca ceva ,nu am fost grabit deloc... eu unu va voi mai recomanda ;) , ne revedem peste 8 luni :)))

:clap2  Deci, la 3 ore trebuie sa comanzi si tu ceva de papa (Ce prefera fetele? Jerry's, Four Star, Taxy...?). 

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Esti sigur ca nu ai stat 4 ore? Doar 3 ? Foarte putin...eu am dat 100 ron si am stat toata ziua. Chiar m-am certat cu ea ca nu a vrut banii si cea mai tare faza...la plecare pestele mi-a dat 200 ron...ca sa mai vin si altadata. Deci dupa 15 min te zoreste sa termini...dupa 20 min esti gata plecat. Pestele sta de multe ori in casa sau prin jurul blocului si amabilitatea domnisoarei...ii cam lipseste.

Deci domnu peste las-o mai moale cu propaganda asta. Sau ai fost pus de Dragnea sa minti in campanie?

• Like 3

Postat

Esti sigur ca nu ai stat 4 ore? Doar 3 ? Foarte putin...eu am dat 100 ron si am stat toata ziua. Chiar m-am certat cu ea ca nu a vrut banii si cea mai tare faza...la plecare pestele mi-a dat 200 ron...ca sa mai vin si altadata. Deci dupa 15 min te zoreste sa termini...dupa 20 min esti gata plecat. Pestele sta de multe ori in casa sau prin jurul blocului si amabilitatea domnisoarei...ii cam lipseste.

Deci domnu peste las-o mai moale cu propaganda asta. Sau ai fost pus de Dragnea sa minti in campanie?

Eu am facut sex si cu el, dar nu se pune ca i-am supt-o mai bine ca ea si le-am facut tuturor 8-uri cu limba-n cur (inclusiv pres. de scara, sa scada la intretinere).  :group

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...