Sari la conținut

Revenire in zona 0747406510

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat
La 16.03.2021 la 8:38, andreea8 a spus:

Nu se accepta deep

Am și eu o nedumerire pur teoretică : cum adică?! Am voie să bag doar capul pulii sau cum? Dacă e lungă 5cm toată, tot nu am voie să o introduc?! 🤔 "Deep" înseamnă adânc, pe românește. De când începe adâncimea asta, în funcție de orificiu sau cum?! 

• Like 1
  • Oras:Brasov
Postat
Chiar acum, biliape a spus:

Am și eu o nedumerire pur teoretică : cum adică?! Am voie să bag doar capul pulii sau cum? Dacă e lungă 5cm toată, tot nu am voie să o introduc?! 🤔 "Deep" înseamnă adânc, pe românește. De când începe adâncimea asta, în funcție de orificiu sau cum?! 

Adică nu accept sa se treacă de amigdale! 

Nu se bruscheaza și abuzează gâtul! 

Gatul meu nu e de dat! 

• Haha 2
Postat

@biliape poate ar trebui să îți vezi de dragostea pentru transexuale și minunatul oraș din care ești!

Pe profilul tău nu exista decât offtopic și nimic constructiv! 

Ironia ta e doar frustrare, iar frustrarea vine din prostie, ignoranță și lipsa de educație! 

O seara buna! 

• Oras:Outside București
Postat
Acum 23 minute, andreea8 a spus:

Adică nu accept sa se treacă de amigdale! 

Nu se bruscheaza și abuzează gâtul! 

Gatul meu nu e de dat! 

Să înțeleg că ești virgină la gât și vrei să rămâi asa? Devine de-a dreptul incitant. 

• Haha 2
Postat
Chiar acum, shark864 a spus:

Să înțeleg că ești virgină la gât și vrei să rămâi asa? Devine de-a dreptul incitant. 

Nu sunt virgina în gat, dar nu doresc sa il folosesc 🤭🤭🤭

Totuși mai fac excepții dacă persoana în cauza mă excita destul de tare încât sa îmi doresc eu sa fac asta

• Inimioara 1
Postat
Acum 4 minute, andreea8 a spus:

Nu sunt virgina în gat, dar nu doresc sa il folosesc 🤭🤭🤭

Totuși mai fac excepții dacă persoana în cauza mă excita destul de tare încât sa îmi doresc eu sa fac asta

E bine de știut!

Voi încerca să citesc tratatele de specialitate privind excitarea și paroxismele ei în speranța că voi avea parte de așa ceva la următoarea întâlnire.😍😍

Pentru că chiar îmi place genul acela de joacă!😘😘😘

Postat
Acum 1 minut, shark864 a spus:

E bine de știut!

Voi încerca să citesc tratatele de specialitate privind excitarea și paroxismele ei în speranța că voi avea parte de așa ceva la următoarea întâlnire.😍😍

Pentru că chiar îmi place genul acela de joacă!😘😘😘

Din câte îmi amintesc știi ce ai de făcut cu o femeie❤️❤️😘😘😘🤗🤗🤗

• Inimioara 1
Postat
Acum 1 oră, andreea8 a spus:

@biliape poate ar trebui să îți vezi de dragostea pentru transexuale și minunatul oraș din care ești!

Pe profilul tău nu exista decât offtopic și nimic constructiv! 

Ironia ta e doar frustrare, iar frustrarea vine din prostie, ignoranță și lipsa de educație! 

O seara buna! 

Frustrarea provine de la escroace care profită de mult prea multă înțelegere din partea fraierilor și mult prea multă protecție pentru faptele lor din partea statului. 

Mă intrigă mereu cum faceți voi mereu recurs la "educație" când nu vă convine ceva. De atâta educație faceți prostituție de cea mai joasă speță pe sume derizorii. Și după cum postezi cred că faci mai multă escricherie, de fapt. 

• Like 1
Postat
Acum 22 minute, biliape a spus:

Frustrarea provine de la escroace care profită de mult prea multă înțelegere din partea fraierilor și mult prea multă protecție pentru faptele lor din partea statului. 

Mă intrigă mereu cum faceți voi mereu recurs la "educație" când nu vă convine ceva. De atâta educație faceți prostituție de cea mai joasă speță pe sume derizorii. Și după cum postezi cred că faci mai multă escricherie, de fapt. 

Pai hai sa vorbesc pe limba ta atunci! 

Marș la laba, păduche slinos! 

Nu mi-am bătut joc de nici o persoana care mi-a trecut pragul și am oferit exact ce am scris pe forum, dar nu voi permite sa fiu terfelit de un mucos care are prea mult timp liber și se crede foarte inteligent! 

Marș acolo la tine la țară la Ploiești unde s-a dat creier pe cartelă! 

• Oras:Dobîrlău
  • Oras:Dobîrlău
Postat

stai bre ca a fi morsă nu inseamna a fi si găleată! de multe ori e chiar pe dos, si gaura din nas e mai larga 😁

• Haha 1
  • Minus 2
Postat
Acum 48 minute, andreea8 a spus:

Pai hai sa vorbesc pe limba ta atunci! 

Marș la laba, păduche slinos! 

Nu mi-am bătut joc de nici o persoana care mi-a trecut pragul și am oferit exact ce am scris pe forum, dar nu voi permite sa fiu terfelit de un mucos care are prea mult timp liber și se crede foarte inteligent! 

Marș acolo la tine la țară la Ploiești unde s-a dat creier pe cartelă! 

Bine că ești tu foarte ocupată. Și stimabilă, de asemenea. De slin și jeg mă mur că aduci vorba. Ny te avantajează. 

Nu ți-ai bătut joc sau te bazexi că sunt prea dobitoci să realizeze ce e în mintea ta? 

Te terfelești singură destul, noi doar constatăm. 

E o insultă la adresa masculinității că asemenea dihănii schizoide pot trăi doar că au pizdă. Dar cât timp sunt fraieri care mai speră, nu o să mori de foame, o să ai bani de prea multă pâine și zahăr. 

• Like 1
Postat
Acum 49 minute, gipsanu a spus:

stai bre ca a fi morsă nu inseamna a fi si găleată! de multe ori e chiar pe dos, si gaura din nas e mai larga 😁

Mă gândeam să îi scriu ceva foarte urât dar se lămurește lumea repede citind pe aici că e dementă. 

• Like 1
  • Oras:BUcuresti
Postat
Acum 14 ore, andreea8 a spus:

Astăzi sunt disponibila pana la ora 03! 

Pentru cei care întreabă de vizite în alte orașe... 

În perioada 15.05 - 30.06  voi face câte o vizita de 2-3 zile în Bacău, Mureș, Alba Iulia, Iași și București 🙂

Seara faina 🤭

:D 
De abia astept sa revi un pic prin Bucuresti.

• Inimioara 1
Postat
Acum 6 minute, shifthappenes a spus:

:D 
De abia astept sa revi un pic prin Bucuresti.

Doar nu îți e dor de mine? 🙄🤗

Postat
Acum 7 ore, andreea8 a spus:

Doar nu îți e dor de mine? 🙄🤗

Un pic asa ... de sanii tai magnifici 😋

Postat
Acum 5 ore, andreea8 a spus:

Bună dimineața! 

Disponibila de la 9:30 la 14

Îmi prelungesc programul pana la ora 17

• Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat

Salut baieti ,

stiu ca nu prea am postari pe aici ,dar zic sa incep si eu ,asadar : am reusit sa ajung si eu zilele trecute la Andreea ,programat pe whatsapp cam cu o ora inainte, a respectat programarea fara probleme.

E o tipa voluptoasa, draguta la fata, e comunicativa, cu bun simt.

despre actiune: eu am fost doar ;a un oral rapid (am fugit de la munca ) si am avut parte de un ON foarte bun cu umed, fain cu lins de owo si cu un deep foarte fain facut din parte ei fara sa intervin eu, priviri in timpul actiunii, finalizat in gura la ea spectaculos (fiind nf cam de multicel).

Ca si note 

Locatie: 7 din pacate aici Andreea ,era cam naspa garsoniera si cam mizerabila ,sincer ptr ce oral faci , e pacat sa nu te muti undeva mai fain

Tipa : la fata as da un 8, este draguta la fata

ON : cu de toate, eu ii dau 10

igiena 10, pt ce am avut parte nu am simtit nimic dubios

100 ron cadoul platiti la inceput fara sa-mi spuna ea, i-am lasat pe masa, , raport calitate-pret foarte bun.

Eu unul cu siguranta voi reveni ptr un oral cu CIM  , dar mi-ar placea totusi sa-si schimbe locatia , asta ar fi super din partea ei.

Mersi Andreea , succes tuturor !

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat

Este o viețuitoare cu evidente probleme psihice, motrice și mentale.

eu am fugit după un scurt dialog și când mi-a raspuns

• Minus 3
Postat

Pffff.

Răutatea și prostia umană sunt mărimi fizice (sau psihice???) pentru care infinitul este o subunitate de măsură. 

Așa ceva ..... 

Postat
Acum 16 ore, shark864 a spus:

Pffff.

Răutatea și prostia umană sunt mărimi fizice (sau psihice???) pentru care infinitul este o subunitate de măsură. 

Așa ceva ..... 

Probabil va apărea și cel care m-a sunat acum câteva min sa zică ca sunt nesimțită și nebuna.... 

A cerut Normal neprotejat și i-am zis ca are probleme la mansarda și probabil e bubos... 🤭🤭🤭

Cer servicii neprotejate sau vorbesc ca ultimele nevertebrate, dar ei vor respect 🤭🤭🤭

• Like 2
Postat
Acum 3 ore, andreea8 a spus:

Probabil va apărea și cel care m-a sunat acum câteva min sa zică ca sunt nesimțită și nebuna.... 

A cerut Normal neprotejat și i-am zis ca are probleme la mansarda și probabil e bubos... 🤭🤭🤭

Cer servicii neprotejate sau vorbesc ca ultimele nevertebrate, dar ei vor respect 🤭🤭🤭

Quod erat demonstrandum!

Postat

Bună dimineața! 

Astăzi sunt disponibila în intervalul 11-21🤭🤭🤭

Pentru că m-am trezit foarte bine dispusa azi voi oferi și varianta 2 de servicii (cele de submisiva) 🤗🤗🤗🤗

Va rog sa faceți programări doar prin sms/WhatsApp sau PM 🤭🤭🤭

• Inimioara 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...