Sari la conținut

Revenire in zona 0747406510

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat

Este voluptoasă, par lung si sanii mare. Ea a facut un oral neprotejat foarte bun in multi pozitii - lent, deep, supt foarte bine efectuatcu atentie la zonele adiacente. Am finalizat intre sanii ei.

Loc - 7 (Astra)

NP - 8 (dar, nu face CIM)

Recomendat? Da!

Fac CIM , dar cand cunosc omul putin sau dupa o socializare mai indelungata :)
Postat

Dragilor, Facebook-ul e site socializare. ....nu de facut programari😂😂😂

Nu ma deranjeaza ca unii imi scrieti acolo,dar....fara programari(va rog)

Postat

Cum te cheamă pe fb?ðŸ˜

Nu imi fac contul de Facebook public pt ca e ceva personal....ma refeream strict la cei care l-au gasit intamplator!
Postat

o experienta foate placuta o fata primitoare vorbareata un oral excelent nota 10 este draguta si amabila vizitati-o cu incredere enjoy!

• Like 1
Postat

o experienta foate placuta o fata primitoare vorbareata un oral excelent nota 10 este draguta si amabila vizitati-o cu incredere enjoy!

Multumesc😚😚

Postat

Un nr de tel, sun cu 10 min innainte..🤫

Numarul de telefon e cel din titlu!

Programarile se fac prin sms!

Dupa ora 18 primesc doar persoanele programate din timp (la mine nu exista sun cu 10 min inainte)

Postat

Vizitat astazi. Locatie decenta, curata, dotata. Prestatie....2 veverite delicioase....Andreea stie mai bine. Recomand cu caldura pentru o experienta dincolo de o partida de sex ca sport. Cu siguranta de revizitat. Multumesc pentru timpul acordat. Pentru mine a fost ceea ce cautam azi.

• Like 1
Postat

Vizitat astazi. Locatie decenta, curata, dotata. Prestatie....2 veverite delicioase....Andreea stie mai bine. Recomand cu caldura pentru o experienta dincolo de o partida de sex ca sport. Cu siguranta de revizitat. Multumesc pentru timpul acordat. Pentru mine a fost ceea ce cautam azi.

Multumesc de vizita 😘 te astept cu drag oricand 😚

Postat

Mi-a vazut cineva colegul? Cred ca l-am pierdut pe aici😂😂😂

post-251834-0-05290100-1542105470_thumb.jpg

• Like 7
  • Oras:Harghita
  • Oras:Harghita
Postat

Buna Andreea. Lucrezi maine dimneata la ora 08:00? Maine dimineata vreau sa fac o vizita daca sa poate.

Postat

Buna Andreea. Lucrezi maine dimneata la ora 08:00? Maine dimineata vreau sa fac o vizita daca sa poate.

Buna!

Programul meu incepe la ora 10

Postat

Mersi, maine sunt in trecere la Brasov. Nu pot sa te astept. :-(

Scuze,dar mai repede de 9-10 nu pot :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...