Sari la conținut

Revenire in zona 0747406510

Postări Recomandate

Postat

Bună Andreea! Te-aș întreba dacă accepți cu doi sau trei bărbați deodată. Poate ne organizăm să încercăm așa ceva. Mereu am fost curios de o asemenea experiență. Nu vreu să te supăr, doar întreb pentru informare. Mulțumesc anticipat pentru timpul acordat răspunsului. Te pup, Stefan.

• Oras:Brasov
Postat

Bună Andreea! Te-aș întreba dacă accepți cu doi sau trei bărbați deodată. Poate ne organizăm să încercăm așa ceva. Mereu am fost curios de o asemenea experiență. Nu vreu să te supăr, doar întreb pentru informare. Mulțumesc anticipat pentru timpul acordat răspunsului. Te pup, Stefan.

Accept cu 2 :) ,dar nu mai mult

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Buna

Pe ce număr te putem găsi ing Brasov?

Mulțumesc

Postat

Buna dimineata! Va rog sa numai faceți recomandări in afară forumului....păstrați minimul de discreție si bun simt....daca as fi vrut sa fiu văzută de tot orasul puneam anunt pe publi!

• Like 4
Postat

Dragilor mă primiți si săptămâna viitoare? Probabil de luni pana luni 😆 program 8-20 (ieri am ajuns la concluzia ca nu pot sta trează mai mult dacă am zi plina)

Postat

Zici ca sunteti camionagii si tiristi, liber colegu la ora 16, liber pana la 21, liber colegu, atentie radar s-a ocupat, liber ora 21.....etc

• Like 2
Postat

Păi Pai daca cererea e mare si azi am avut parte de 4 persoane neserioase.....oamenii au cerut pe WhatsApp să anunt orele libere! Ce ti se pare asa ciudat? Toate astea tin de o buna comunicare!

De ce as anunța omul care a spus ca vine daca se eliberează un loc prin mesaj când pot să o fac aici? De ce as risca sa creez neplăceri cuiva?

Nu suntem tiristi sau camionagii, dar comunicăm fără să ne creăm neplăceri reciproce!

Postat

Daca avem anunturi ...de ce le avem...

Dacă anunțăm orele libere (acceptând doar persoane cu programare)....de ce o facem

Dacă locuim in centru....de ce nu suntem la periferie

Dacă suntem la periferie ....de ce nu suntem in centru

Dacă oferim serviciul c.. .voi vreți y si invers

Nemulțumiri se astea banale se vor gasi tot timpul !

• Like 1
Postat

Ce e offtopic la anuntarea orelor disponibile.? Am mai vazut asta in ,,n" topicuri si tu ti-ai gasit să comentezi fix aici....foarte interesant...offtopic e ceea ce nu e legat de activitate (orele sunt strict legate de acest lucru) asa ca zic sa iti vezi de treabă!

De cateva zile ii faci pe toți prosti ....intreci măsura deja!!!

• Like 1
Postat

Cu asta eu am încheiat orice discutie! Nu am timp de pierdut cu cei ca tine!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...