Sari la conținut

Revenire in zona 0747406510

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat

La multi ani de 8 martie 😘😘😘

Mulțumesc 😘😘😘
Postat

Am vrut ieri sa te sun dar nu ai raspuns....

Posibil să fi fost ocupată !

Mă găsești până la 16

Postat

Buna andrea azi a fost prima vizita a mea la tine dar a fost super bine mam simtit super cat stai in brasov ca vreau inca o programare o ora bine inteles a fost ok oralul protejat dar eu zic ca se putea si neprotejat data viitoare cu siguranta nul mai pui din prima sti tu de ce zic te pup si abia astept raspuns de la tine pentru programare vreau total ON NP si AP

Postat

Buna andrea azi a fost prima vizita a mea la tine dar a fost super bine mam simtit super cat stai in brasov ca vreau inca o programare o ora bine inteles a fost ok oralul protejat dar eu zic ca se putea si neprotejat data viitoare cu siguranta nul mai pui din prima sti tu de ce zic te pup si abia astept raspuns de la tine pentru programare vreau total ON NP si AP

Postat

ba sa-l puna din prima pentru siguranta tuturor

Îl pun din prima pt siguranța mea ,de restul nu îmi mai pasă de când unii au mâncat rahat ( si da, îmi păsa ce simte fiecare în parte )

• Like 1
Vizitator johniman100
Reputație: 0
Postat

Postat

Postat

Buna ! Zilele astea mă găsești de la 10 la 21 .....așa că îmi poți scrie oricând 😘😘

Postat

Servicii :

Oral protejat cu finalizare faciala sau pe corp

Normal protejat în orice poziție

Sex intre sâni

Alte fantezii pe care le discutam în privat în funcție de preferințele fiecăruia

100 lei finalizarea sau 150 lei ora (1-2 finalizări )

Anal protejat (+50 lei)

La ora care include si anal se oferă un masaj profi de relaxare

Cafea si alte nebunii din partea caseiðŸ˜

Postat

Si acuuum...

Hai sa ne prezentam pijamalele😂😂😂

Si poate îmi povestește cineva ce e cu acest ,,fetish" de a fi așteptat în pijamale , cu părul ca o capita de fân si cafeaua pe masa 😂😂😂

post-251834-0-20905100-1552305649_thumb.jpg

• Like 4
Postat

Fiecare cu fantezia lui.tu nu ai fantezii?

Dacă încep să vă povestesc fanteziile mele s-ar putea să ejaculati fără păsărică😂😂

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...