bustamante Reputație: 44 Postat August 26, 2018 Autor Postat August 26, 2018 Suzy ma surprins prin a face un masaj de calitate, doar atat am beneficiat eu!
coaie flocoase Reputație: -345 Postat August 26, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 26, 2018 Stiu ca aia era comparatia atunci.Treaba e ca babeta nu face masajul nicicum, am scric ca m-am simtit exact la fel cand am plecat cu cand am venit, de astalalta ziceai ca-l face ferm.La belit pula babeta are un truc, altfel n-ar fi nici acela de mentionat.Vad ca pana la urma va trebui sa ma conving singur la Chisoaica. 1
bustamante Reputație: 44 Postat August 26, 2018 Autor Postat August 26, 2018 Gusturile nu se discuta Coaie :))
jinjunjo Reputație: 26 Postat August 26, 2018 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat August 26, 2018 CF cum pot sa iau legatura cu tine? nu iti pot scrie aici in privat. ai ceva mail pe care iti pot scrie?
popaioan Reputație: 3 Postat August 28, 2018 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat August 28, 2018 Ioana chindris face si finalizare sau doar masaj? Aveti un nr?
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 28, 2018 Postat August 28, 2018 Ioana chindris face si finalizare sau doar masaj? Aveti un nr? Da 36 La pantof. 40 La chiloti. Alta intrebare?
123alinalin Reputație: 0 Postat August 31, 2018 Postat August 31, 2018 Colegi a fost cineva mai recent la masaj in Bunaziua la dameza cu pisicile? Pare interesanta dameza 1
bustamante Reputație: 44 Postat Septembrie 4, 2018 Autor Postat Septembrie 4, 2018 Colegi care umbla la masaj in abator ati mai fost?
nairpic7 Reputație: 764 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Septembrie 4, 2018 Colegi care umbla la masaj in abator ati mai fost?. Așteptăm și de la tine ceva semnale după vizita la fetele din abator ;)
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2018 Postat Septembrie 4, 2018 Am vizitat de 3 ori (2x1 + 1x1). Pe bune! Detalii doar în PM doar pentru cei care au trecut testul conform evaluării după selecție.
bustamante Reputație: 44 Postat Septembrie 5, 2018 Autor Postat Septembrie 5, 2018 Eu am fost la toate 3 doar de la Chis am primit ceva mai mult....
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 5, 2018 Am vizitat de 3 ori (2x1 + 1x1). Pe bune!Detalii doar în PM doar pentru cei care au trecut testul conform evaluării după selecție.Ce mari secrete vrei sa divulgi? Mi-au povestit fetele cum te-ai facut de cacat si acolo.
codita90 Reputație: 43 Postat Septembrie 7, 2018 Oras:Cj Oras:Cj Postat Septembrie 7, 2018 Salutare. Am fost la domnisoara blonduta cu ochelari (cred ca despre Chiș este vorba, nr.cu 015 la final) acum 5 zile. M-a rugat sa o aștept în fata la blocul de lângă, a venit și am mers spre locație. Am beneficiat doar de masaj, 50 lei o ora, dar sincer...nu a fost nu știu ce. Mai mult frecție... De alte servicii nu știu...A specificat la un moment dat fără sa o întreb ca ea nu face masaj erotic...Probabil ca nu de la prima întâlnire pentru ca la final i-am zis ca o s-o mai vizitez și a zis ca o sa îmi salveze nr. Fata cmunicativa, dar nu exagerat și nu plictisitoare. Nu mai era nimeni acolo, iar acțiunea s-a petrecut în camera cu laptopul care apropo, e foarte ciudat poziționat, cu vedere către masa de masaj.
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Septembrie 7, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 7, 2018 Ti-a spus neintrebata ca ea nu face pt. ca tu sa-i oferi sume fabuloase pt. a o "convinge" ca totusi, bineinteles doar in mod exceptional si doar cu tine, sa faca.Am zis si eu de acel laptop. camera web e orientata fix spre pula.Si mai ciudat este ca Timbus n-a vrut sa-mi stoarca pula stand intre mine si laptop, doar pe partea cealalta a mesei de masaj. Un salon serios ar acoperi camera web, spre linistea clientilor.
marian80 Reputație: 75 Postat Septembrie 11, 2018 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Septembrie 11, 2018 Hai pe PM, nu dau informatii aici ca-s prea multi tampiti.Nu pot sa iti trimit mesaj aici. O adresa de mail poti sa-mi lasi sa iau legatura cu tine?
niross26 Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2018 Postat Septembrie 17, 2018 Zimi de mihaela cum e ca vreau sa merg maine la ea.... Am fost si eu la Ioana la masaj. Atidudine ok, masaj ok, dar atat.Tarif 50 le!Coie Flocoase nu faci o recenzie de Mihaela batrna din Turda :)? As aprecia, mersi!De unde din turda?
jinjunjo Reputație: 26 Postat Septembrie 17, 2018 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Septembrie 17, 2018 A mai fost careva pe la fetele din Abator? Ne poate detalia serviciile complete primite fara atata secretomanie. Se dezbraca fetele, te lasa sa le atingi, etc. Sau e doar o laba rapida si mecanica fara nici un pic de implicare. Daca se poate fara discutii pe langa subiect si jigniri intre membrii ar fii excelent.
flyfish Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:cluj Oras:cluj Postat Septembrie 23, 2018 Salutare. ..Am avut și eu câteva experiențe legate de masaj ...unele plăcute altele nasoale...1 "D na matură 50+ " am ajuns până în apartament, nu mi a plăcut ce am văzut. .Nici de doamnă și nici locația. ..Nici nu am mai stat...2 D na din grigorescu cu 119 la final...Mai nasol... chiuveta murdară, aragaz murdar,d na mirosea și a băutură. ..Greu am ieșit de acolo..Nu a vrut să mă lase sa plec...3. Blonda cu pisicile. ..masajul Bun. ..La spate ,picioare ,degete,mâini. ..fără happy end...cica doar dacă ți faci abonament pe 10 ședințe se poate discuta mai mult ( știe cineva despre ce se p
flyfish Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:cluj Oras:cluj Postat Septembrie 23, 2018 Salutare. ..Am avut și eu câteva experiențe legate de masaj ...unele plăcute altele nasoale...1 "D na matură 50+ " am ajuns până în apartament, nu mi a plăcut ce am văzut. .Nici de doamnă și nici locația. ..Nici nu am mai stat...2 D na din grigorescu cu 119 la final...Mai nasol... chiuveta murdară, aragaz murdar,d na mirosea și a băutură. ..Greu am ieșit de acolo..Nu a vrut să mă lase sa plec...3. Blonda cu pisicile. ..masajul Bun. ..La spate ,picioare ,degete,mâini. ..fără happy end...cica doar dacă ți faci abonament pe 10 ședințe se poate discuta mai mult ( știe cineva despre ce se poate discuta..?) 1
interesatul Reputație: 68 Postat Septembrie 24, 2018 Oras:Planet earth Oras:Planet earth Postat Septembrie 24, 2018 Am fost si eu de cateva ori in Abator.Ce ar fi de spus:1. am fost la Timbus la inceput (2..3 ori)...si cu prosop si fara prosop, dar nu am primit nimic in plus.Am facut ceva aluzii, am ridicat cortul de fiecare data dar degeaba am incercat usor sa-i pun mana...la coaie, nu am reusit;2. la fata de etnie ( zic eu) am fost tot asa, de cateva ori (2..3 ori) .. si cu prosop si fara. Am fost mai indraznet si i-am facut cateva aluzii, dar am fost refuzat destul de categoric. Mai mult, fata stia ca am fost la Timbus, si mi-a spus ca ea stia ce facea Timbus, si ca nu era ok...etc. Adica am plecat cu blue balls.3. Grigorescu...119 - am fost mai demult dar tot asa, mirosea a bautura, arata cum arata si imi zicea ca e bolnava si ia ceva medicamente. Placuta la dialog, masaj bun spre f bun, dar cam lung.Din aceasta cauza, m-a cam taxat la sfarsit ...mi-a luat 60 x 2 + 50 (extra). Pt masaj ar fi o varianta buna, dar raspunde greu si odata m-a saltat de la programare ( a incurcat cica numerele de tel);Cam la acestea am fost in ultimul an.Cam putin, dar o paraere in plus nu strica. Sange-n capul cu care gandim cam jumatate din viata... 1
haroun Reputație: -440 Postat Septembrie 25, 2018 Postat Septembrie 25, 2018 interesatul:Depinde cand ai fost la Timbus. Dupa sau inainte de a se scrie aici ca face?Cam scump la baba alcoolica. 170 si inca si fara laba, daca am inteles bine. flyfish:Asta cu abonamentul imi suna a teapa. Insa ar fi de elucidat daca-ti faci abonament iti face laba la prima sedinta sau doar la ultima?
geo333 Reputație: -1 Postat Septembrie 29, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 29, 2018 Un nr de tel si cateva poze pt domniță din abator gasesc undeva
flyfish Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:cluj Oras:cluj Postat Septembrie 30, 2018 Salutare. ..Pe calea baciului ne poate da cineva cineva o informație dacă se poate ceva extraordinar. ..?
flyfish Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:cluj Oras:cluj Postat Septembrie 30, 2018 Salutare. ..Pe calea baciului ne poate da cineva cineva o informație dacă se poate ceva extraordinar. ..?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum