interesatul Reputație: 69 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Planet earth Oras:Planet earth Postat Octombrie 1, 2018 Eu nu am primit nimic suplimentar pe calea baciului.Doamna face un masaj demential, fluid si destul de apasat...dar atat.La Mihaela Turda am fost anii trecuti.Masaj bun, apasat si se poate opta si pt o ora jumate.Eu am beneficiat si de o finalizare ad labam, dar dupa ce am inceput sa ne cunoastem mai bine..Mai este o doamna pe strada Titulescu, o matura cam de 50 de ani - Voichita.In timpul masajului am stat in p..la goala, cu cortul ridicat dar nu s-a atins de nimic suplimentar. Ma vedea ca sufer si ca as fi dorit o eliberare dar nu m-a ajutat.Am totusi o intrebare: s-a intamplat la vreun coleg sa fie intr-un fel sau altul santajat de vreo maseuza sau de pestele ei?Asta poate fi o MARE problema...Eu inca nu am fost ...dar de cand am vazut fata ownerului din Abator, parca mi-a cam pierit curajul sa ma mai duc pe acolo.Mersi. 1
Vizitator mercedes1990 Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2018 Postat Octombrie 3, 2018 Mai aveți careva numărul lui blonda creată cu ochelari? Timbrus sau cum o chema
Vizitator mercedes1990 Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2018 Postat Octombrie 3, 2018 Bustamante tu esti omul cu masajul....nu mai ai nr de telefon a lui aia creată cu ochelari?
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2018 Postat Octombrie 6, 2018 1. Vrea să-și recupereze banii dați cu împrumut.2. Vrea să-i fie manager in activitatea ei primordială (masaj de relaxare) cât și în cea adițională (frecușul uleios al pulii).3. Vrea să o ia de soție, dependent fiind de laba meseriașă ce i-o face.4. Alte, și alte scenarii posibile.
kkmitz Reputație: 4249 Postat Octombrie 10, 2018 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Octombrie 10, 2018 anunt de actualitate https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/alte-servicii/anunt/tehnician-maseur-masaj-de-relaxare-terapeutic-anticelulitic/780860737e6a6153.html 0748151015
viery Reputație: 2 Postat Octombrie 11, 2018 Telefon: 0743181819 Oras:Cluj Telefon: 0743181819 Oras:Cluj Postat Octombrie 11, 2018 KKMITZ ai fost,ne poți da ceva detalii?Merci
kkmitz Reputație: 4249 Postat Octombrie 12, 2018 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Octombrie 12, 2018 KKMITZ ai fost,ne poți da ceva detalii?MerciNu am fost doar am facut un update la nr de telefon de pe anuntul activ si promovat pe publi24 de dameza
unmembru Reputație: 3 Postat Octombrie 15, 2018 Postat Octombrie 15, 2018 Cred ca e mai potrivit sa intreb pe topicul asta dedicat masajului de relaxare: a fost cineva la Alexandra - 0771198405? Anuntul este pe publi: Maseuză profesionistă efectuez masaj de relaxare general și terapeutic!Cer și ofer seriozitate!Va astept cu drag!Pentru mesaje scrieti-mi pe whatsapp!Mulțumesc!
popraul1503 Reputație: 16 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:viena Oras:viena Postat Octombrie 18, 2018 Cred ca e mai potrivit sa intreb pe topicul asta dedicat masajului de relaxare: a fost cineva la Alexandra - 0771198405? Anuntul este pe publi: Maseuză profesionistă efectuez masaj de relaxare general și terapeutic!Cer și ofer seriozitate!Va astept cu drag!Pentru mesaje scrieti-mi pe whatsapp!Mulțumesc!a fost cineva? din cate am inteles face si masaj in zona intima si locatia este undeva langa terapia
bustamante Reputație: 44 Postat Octombrie 19, 2018 Autor Postat Octombrie 19, 2018 Poate se găsește ceva coleg si isi inparte experiență avuta cu maseuza de la Terapia...
popraul1503 Reputație: 16 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:viena Oras:viena Postat Octombrie 19, 2018 Eu am sunat o ieri dar nu mai avea loc de programări ieri și azi....
bustamante Reputație: 44 Postat Octombrie 20, 2018 Autor Postat Octombrie 20, 2018 Inseamna ca colegii de pe forum o tin pentru iei nu inpart cu alti.... :))
dragosgkk Reputație: 5 Postat Octombrie 25, 2018 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Octombrie 25, 2018 Stie cineva daca Suzy din abator face doar masaj de relaxare sau mai mult?
bustamante Reputație: 44 Postat Octombrie 28, 2018 Autor Postat Octombrie 28, 2018 https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/tehnician-maseur-masaj-de-relaxare-terapeutic-anticelulitic/780860737e6a6153.htmlPai ceati făcut mai nene maaaaa?Ati dato afara?
nairpic7 Reputație: 764 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 29, 2018 https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/tehnician-maseur-masaj-de-relaxare-terapeutic-anticelulitic/780860737e6a6153.htmlPai ceati făcut mai nene maaaaa?Ati dato afara?. S a întâmplat ceva pe acolo ( cred), nu mai văd nici un anunt, nici măcar a colegelor ei.
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2018 Postat Noiembrie 1, 2018 Poate se găsește ceva coleg si isi inparte experiență avuta cu maseuza de la Terapia...E domnișoara Timbus cea care a dezertat prima din stabilimentul din Abator.80 lei cu frecușul uleios al pulii după frecușurile aplicate pe gambe, coapse, spate.
popraul1503 Reputație: 16 Postat Noiembrie 1, 2018 Oras:viena Oras:viena Postat Noiembrie 1, 2018 Face doar masaj de relaxare cu finalizare sau masaj erotic? Adică ea e dezbrăcată? O poți pipăi?
aisberg75 Reputație: 267 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:Monaco Disponibila Oras:Monaco Disponibila Postat Noiembrie 2, 2018 Salut!Am fost la Alexandra maseuza de lângă Terapia!Am gasit o tipă ok...frumușică,siluetă,cu mult sex appeal...!Camera curată,baie cu cabină de duș,prosoape curate!Masajul de relaxare a fost bine făcut,are mâini fine și știe să te facă să te simți bine!Nu se grăbește...!O poți atinge...în limita bunului simț....si are un comportament foarte prietenos care te introduce intr-o stare de relax...!Note...pot sa-i da-u 10 pe linie...!Halatul....80 de lei o oră și un mic bonus pentru comportament...!De revenit cu siguranță!
popraul1503 Reputație: 16 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:viena Oras:viena Postat Noiembrie 2, 2018 Salut!Am fost la Alexandra maseuza de lângă Terapia!Am gasit o tipă ok...frumușică,siluetă,cu mult sex appeal...!Camera curată,baie cu cabină de duș,prosoape curate!Masajul de relaxare a fost bine făcut,are mâini fine și știe să te facă să te simți bine!Nu se grăbește...!O poți atinge...în limita bunului simț....si are un comportament foarte prietenos care te introduce intr-o stare de relax...!Note...pot sa-i da-u 10 pe linie...!Halatul....80 de lei o oră și un mic bonus pentru comportament...!De revenit cu siguranță!Masajul îl face îmbrăcată sau goala?
aisberg75 Reputație: 267 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:Monaco Disponibila Oras:Monaco Disponibila Postat Noiembrie 2, 2018 Îmbrăcată intr-un halat foarte sexy!Este decentă...dar în acelaș timp și provocatoare!Este o tipă super ok...cred că,cu ea am avut cea mai plăcută experiență la masaj,mult peste tot ce am întâlnit în Cluj....fară fițze,figuri sau grăbeală...si nu il ultimul rând...o chestie nu-i sună telefonul sa te deranjeze...în timpul ședinței de masaj!Este cam greu de prins liberă...că este solicitată de iubitorii de masaj de relaxare general...!Vă salut confrați...! 1
rares49sex Reputație: 6 Postat Noiembrie 6, 2018 Postat Noiembrie 6, 2018 Anuntul nu mai este valabil, un numar aveti?
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2018 Postat Noiembrie 7, 2018 Anuntul nu mai este valabil, un numar aveti?Mai caută.P.S.: https://www.publi24.ro/anunturi/?q=Cluj+masaj&pag=3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum