Sari la conținut

Am fost la un pas sa fiu talharit de o curva si pestele ei

Postări Recomandate

• Oras:hai să ne însingurăm împreună!
Postat

E o diferență ca de la cer pana la pământ, intre ani de practica spirituala si niste stari induse artificial.Dar citeste bine in româneste...ca degeaba evitați să vă lămuriți acuzațiile false facute cu marsavie timp de luni întregi!

vis,

oricat te-ar beli dusmanii, tu reinvii mereu si mereu! ce mai, esti un hopa-mitica feminin! 

descrierea cadrului luptei: ei e rai cu tine, te jigneste constant, e practic niste nenorociti de oameni,

iar....

...matale practici meditatia spirituala, cultivi ganduri profunde, faci sex tantric, dar reactionezi (ca esti om, nu?) si f important, dar din punctul asta incepe confuzia: te plangi si iar te plangi de tratamentul primit...ca....sau ca..si ca...aratandu-le, evident, imoralitatea si cat sunt ei de mici in fata ta!

totusi, e o mare fractura logica! 

cum, care fractura?!

pai, matale, asa evoluata spiritual, ce (mai) cauti aici in aceasta promiscuitate, in care inoti ca pestele in apa? razbunare, placere via plictiseala, placere prin porcaiala sau ce? de ce nu pleci, de ce nu-ti vezi de ale matale meditatii si te tiganesti, ba mai mult, dezgropi mortii constant si bagi batul prin gard? 

raspunsurile tipa, aproape ca se scriu singure si am vrut sa subliniez ca ipocrizia te cam trage de urechi, chiar de ceacre daca ne uitam mai atent!

esti adanc implicata in relatia victima-agresor, din care nu mai poti/vrei sa iesi, dar macar recunoaste-o, asuma-ti si mai lasa-ne cu ...victima universala, ca e cam lame, vis, e lame rau, zau!

exista si varianta sa nu-ti dai seama de toate astea, ceea ce e f trist!

exista si varianta cea mai cea...in care vezi lucrurile total diferit! atat de diferit incat doar matale intelegi aceasta versiune, pe care noi ceilalti nici macar n-o intuim, dar poate ca de aceea tu esti acolo sus, printre stele, si noi aici, pe pamant...:)

• Like 1
Postat

vis,

oricat te-ar beli dusmanii, tu reinvii mereu si mereu! ce mai, esti un hopa-mitica feminin! 

descrierea cadrului luptei: ei e rai cu tine, te jigneste constant, e practic niste nenorociti de oameni,

iar....

...matale practici meditatia spirituala, cultivi ganduri profunde, faci sex tantric, dar reactionezi (ca esti om, nu?) si f important, dar din punctul asta incepe confuzia: te plangi si iar te plangi de tratamentul primit...ca....sau ca..si ca...aratandu-le, evident, imoralitatea si cat sunt ei de mici in fata ta!

cum, care fractura?!

pai, matale, asa evoluata spiritual, ce (mai) cauti aici in aceasta promiscuitate, in care inoti ca pestele in apa? razbunare, placere via plictiseala, placere prin porcaiala sau ce? de ce nu pleci, de ce nu-ti vezi de ale matale meditatii si te tiganesti, ba mai mult, dezgropi mortii constant si bagi batul prin gard? 

raspunsurile tipa, aproape ca se scriu singure si am vrut sa subliniez ca ipocrizia te cam trage de urechi, chiar de ceacre daca ne uitam mai atent!

esti adanc implicata in relatia victima-agresor, din care nu mai poti/vrei sa iesi, dar macar recunoaste-o, asuma-ti si mai lasa-ne cu ...victima universala, ca e cam lame, vis, e lame rau, zau!

exista si varianta cea mai cea...in care vezi lucrurile total diferit! atat de diferit incat doar matale intelegi aceasta versiune, pe care noi ceilalti nici macar n-o intuim, dar poate ca de aceea tu esti acolo sus, printre stele, si noi aici, pe pamant... :)

esti psihologul de serviciu?

Postat

esti psihologul de serviciu?

si te-ai sesizat pentru ca?

Postat

ma gandeam sa inchiriez unul :P

ano, 

sunt sigur ca ai nevoie de psihologizare si pe dinafara si pe dinauntru :)

• Oras:Undeva in Romania
  • Oras:Undeva in Romania
Postat

Vis, ai tâlhărit vreodată, vreun bărbat? :))) La buzunaru' dân mijloc, zic :)))

Da da...a luat tot...scuze...a luat o pe toata:)))
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Da da...a luat tot...scuze...a luat o pe toata:)))

să pricepe la tâlhărie d-asta :)))
Postat

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sa umple gaurile...toate gaurile =))

ano, unii rai pe aici zic despre tine ca ai avut deja cantecul lebedei... :)

esti, cum ar veni, genul de femeie care nu mai are nici ce pierde, dar nici ce castiga?! 

cred ca iti trebuie un submarin care sa-ti umple groapa marianelor! :)))))))))))))) 

Postat

ano, unii rai pe aici zic despre tine ca ai avut deja cantecul lebedei... :)

esti, cum ar veni, genul de femeie care nu mai are nici ce pierde, dar nici ce castiga?! 

cred ca iti trebuie un submarin care sa-ti umple groapa marianelor! :)))))))))))))) 

si tu pleci urechea la toti prostii =))

ie rai domle, ie tare rai ...

si ca a taiem gura uamenilor rai ... eu mereu castig ceva  (sic) =))

PS:

de pierdut nu pierd decat timp pe aici dar si atunci cu folos personal =)))

• Like 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

vis,

iar....

cum, care fractura?!

exista si varianta cea mai cea...in care vezi lucrurile total diferit! atat de diferit incat doar matale intelegi aceasta versiune, pe care noi ceilalti nici macar n-o intuim, dar poate ca de aceea tu esti acolo sus, printre stele, si noi aici, pe pamant...:)

1.Nu ma țigănesc, doar mă amuz pentru că mi-au dat motive->prostia lor, circăreala acestor mojici si ignoranta lor si mai nefericită decat a animalelor.

Asa că...

Cand sunt serioasă încearcă să râzi, dar de tine...iar când râd, sigur pun ceva la cale!

2.Nu mă plâng dar vreau sa-i văd dandu-se la o parte cat timp eu nu am ce să îmi reproșez si nu mă simt vinovată pentru problemele celor care mă jignesc.

Deci...

Nu am avut in viața mea vreo problema si nu mă foloseste nimeni pentru a si le rezolva pe-ale sale!

Concluzie...

3.Dacă un prost se tiganeste si se plânge de propria indobitocire, nu sunt obligată sa preiau aceste aspecte ale faptelor sale, iar cine se îndoieste de aceasta...e clar că acela e mai tentat decat mine.

• Like 16
  • Minus 18
Postat

1.Nu ma țigănesc, doar mă amuz pentru că mi-au dat motive->prostia lor, circăreala acestor mojici si ignoranta lor si mai nefericită decat a animalelor.

Asa că...

Cand sunt serioasă încearcă să râzi, dar de tine...iar când râd, sigur pun ceva la cale!

2.Nu mă plâng dar vreau sa-i văd dandu-se la o parte cat timp eu nu am ce să îmi reproșez si nu mă simt vinovată pentru problemele celor care mă jignesc.

Deci...

Nu am avut in viața mea vreo problema si nu mă foloseste nimeni pentru a si le rezolva pe-ale sale!

Concluzie...

3.Dacă un prost se tiganeste si se plânge de propria indobitocire, nu sunt obligată sa preiau aceste aspecte ale faptelor sale, iar cine se îndoieste de aceasta...e clar că acela e mai tentat decat mine.

da, asa da,...acum totul se leaga atat de frumos! 

• Like 1
Postat

si tu pleci urechea la toti prostii =))

ie rai domle, ie tare rai ...

si ca a taiem gura uamenilor rai ... eu mereu castig ceva  (sic) =))

PS:

de pierdut nu pierd decat timp pe aici dar si atunci cu folos personal =)))

castigi si tu o paine, te mai distrezi, ca tot omu, de inteles :)

Postat

castigi si tu o paine, te mai distrezi, ca tot omu, de inteles :)

Gogule, ai muscat prea mult din cascaval ... Bueyyyyy , iejti neBun?! (nu tre sa raspunzi la intrebare)

Cum dreaq sa castig O PAINE? neeeeeeeeeeee nicio sansa....

Castig echilibru mental, sanatate psihica =))

Postat

Gogule, ai muscat prea mult din cascaval ... Bueyyyyy , iejti neBun?! (nu tre sa raspunzi la intrebare)

Cum dreaq sa castig O PAINE? neeeeeeeeeeee nicio sansa....

Castig echilibru mental, sanatate psihica =))

nu tantico, te foarte grabesti, doar fac misto...:))))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

da, asa da,...acum totul se leaga atat de frumos!

In mintea ta, ti-am dat doar o infima satisfactie, de fapt sunt o mie si-una de versiuni ale realității in care ne...jucam de-a oamenii mari.
  • Minus 1
Postat

In mintea ta, ti-am dat doar o infima satisfactie, de fapt sunt o mie si-una de versiuni ale realității in care ne...jucam de-a oamenii mari.

draguto, e doar un petit problem!

vorbesti cursiv limba strigoilor, iar logica e un labirint din care nu mai poti iesi :) 

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

draguto, e doar un petit problem!

vorbesti cursiv limba strigoilor, iar logica e un labirint din care nu mai poti iesi :)

Cum a zis si @anonna mai sus in comentariul ei, iti spun si eu ca...esti prea subtil, dar in fapt esti o oarecare clona ce taie frunză la câini.In concluzie, ai depus un efort inutil de a te baga in seama cu mine...
  • Like 15
  • Minus 18
Postat

Cum a zis si @anonna mai sus in comentariul ei, iti spun si eu ca...esti prea subtil, dar in fapt esti o oarecare clona ce taie frunză la câini.In concluzie, ai depus un efort inutil de a te baga in seama cu mine...

iubitico, nu ma baga in disputele tale :D ti-am mai spus ca si pentru mine esti foarte proFunda :D

PS:

era vorba de "supt" nu de subtilitate =)))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

iubitico, nu ma baga in disputele tale :D ti-am mai spus ca si pentru mine esti foarte proFunda :D

PS:

era vorba de "supt" nu de subtilitate =)))

Întocmai...

Aceasta era si ideea, nu am nici o dispută de purtat cu personajul respectiv si era de mentionat sa-si tina "suptilitatea" in altă parte, nu la mine!

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...