cafea_mare Reputație: 155 Postat Iulie 17, 2018 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Postat Iulie 17, 2018 Pt saptamana asta am facut deja programarile. Va astept din toamna pe ceilalti doritori! Va pup si o vara minunata Pai acum 2 zile te afisezi, dai anunt si acum faci pauza 2 luni? Pai ce te-ai mai obosit !?!
biancadelicious Reputație: 265 Postat Iulie 17, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Autor Postat Iulie 17, 2018 Pai acum 2 zile te afisezi, dai anunt si acum faci pauza 2 luni? Pai ce te-ai mai obosit !?!Am si scris ca lucrez ocazional.Fiind propria mea sefa, eu decid cand, cum, cat lucrez.Daca eu vreau sa lucrez o saptamana dupa aia 2 luni pauza, pe cine incomodez cu asta? Si cativa banuti de vacanta nu strica niciodata😘 3
cerrone Reputație: -1104 Postat Iulie 17, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 17, 2018 De ce te-ai rebranduit ?Si de ce n-ai spus ca esti fosta Clara ? 1
acidburn Reputație: 311 Postat Iulie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2018 A avut si inca mai are cont si pe cautsponsor, cerea 100€ pentru sex!
acidburn Reputație: 311 Postat Iulie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2018 Doar ca le schimba frecvent!
crystofor Reputație: 278 Postat Iulie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2018 Eu am dat de ea pe Simpatie, parcă tot 100 euro îmi cerea. Nu mă convins așa că am spus pas. 2
biancadelicious Reputație: 265 Postat Iulie 18, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Autor Postat Iulie 18, 2018 Nu stiu de ce va place sa dezinformati oamenii!! Unde naiba ti am scris eu pe simpatie ca ofer sex pe 100€? Ceea ce ofer acum este masaj, intocmai descris in primul post. Pe cautsponsor nici macar nu mai am cont. cand ti am scris eu @acidburn ca ofer sex pe 100€? Zilele astea, acum o luna, 2 sau 9? Cu siguranta nu de curand.Mai bine ar scrie cei care m au cunoscut in loc de balariile celor care nu m au cunoscut. 1
billyhill Reputație: 22 Postat Iulie 18, 2018 Postat Iulie 18, 2018 Arati super, pacat ca esti doar outcall. Vacanta placuta. 1
glorya Reputație: 62 Postat Iulie 18, 2018 Postat Iulie 18, 2018 Dar mai lasati femeia in pace...ce-a facut si ce-a prestat acum 7 ani si ce nick-name avea e viata ei. Acum asta face si asa vrea s-o cheme, parca pe noi ne ia cineva la intrebari daca ne schimbam conturile de aici sau numele. Luati ca atare ce face si bucurati-va daca va place. Singura chestie ar fi sa ne spuna varsta reala...avand in vedere ca in 2010 presta deja ca lumea, nu cred ca avea 18 ani ca acum sa ne spuna ca are 26. Spor la masat.
stealthk13 Reputație: 4 Postat Iulie 18, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 18, 2018 Eu am avut placerea sa o cunosc zilele acestea si pot sa spun ca este o fata deosebita din toate punctele de vedere :) 1
cerrone Reputație: -1104 Postat Iulie 18, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 18, 2018 Eu am avut placerea sa o cunosc zilele acestea si pot sa spun ca este o fata deosebita din toate punctele de vedere :)Chiar toate ? Toate, toate ? 1
kingx Reputație: 360 Postat Iulie 31, 2018 Oras:_ Oras:_ Postat Iulie 31, 2018 Clara Kraft ;) La asta ma gandeam si eu cand am vazut avatarul ei cu silicoanele, si creata, dupa cand am vazut si muschii aici pe topic m-am convins...
stefanthegreat Reputație: 69 Postat August 1, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 1, 2018 Mai facut curios, Bianca sau Clara! 😘 Cand iti reiei activitarea?
catbog1 Reputație: 120 Postat August 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 6, 2018 Mai facut curios, Bianca sau Clara! Cand iti reiei activitarea?Din septembrie.
grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat August 13, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Postat August 13, 2018 Asa ca pt cei care si doresc sa fie primii sau ultimii din zi sa stiti ca veti fi si primii si ultimii din ziua respectivainca nu te-a luat nimeni de nevasta ?
sirtek Reputație: 401 Postat August 13, 2018 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat August 13, 2018 Cred ca s-a ratat subiectul cel mai important in discutia asta... este ON sau OP? Ca daca-i OP mai bine-o frec... De mult caut un masaj calumea urmat de un oral asa sa-i puna capac, dar tre sa fie musai fara plastic. Deci, clarificari?
biancadelicious Reputație: 265 Postat August 29, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Autor Postat August 29, 2018 Cred ca s-a ratat subiectul cel mai important in discutia asta... este ON sau OP? Ca daca-i OP mai bine-o frec... De mult caut un masaj calumea urmat de un oral asa sa-i puna capac, dar tre sa fie musai fara plastic. Deci, clarificari?Presupunand ca nu oricine poate oferi 300 ron pe un masaj erotic si ca are o igiena foarte buna, ofer oral neprotejat cu finalizare orala/faciala/corporala doar la varianta a treia de masaj. Celelalte tipuri de masaj nu au inclus oral😀 3
biancadelicious Reputație: 265 Postat August 29, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Autor Postat August 29, 2018 inca nu te-a luat nimeni de nevasta ?I am luat eu, dar am divortat intre timp, de toti😀Ai vrea sa fii tu urmatorul? 1
sirtek Reputație: 401 Postat August 29, 2018 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat August 29, 2018 Hopa, a raspuns dameza. Mersi pt clarificare, in cazul asta sigur ne vedem! Daca sti sa faci si mancare cu finalizare te iau eu de nevasta :p
biancadelicious Reputație: 265 Postat August 29, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Autor Postat August 29, 2018 Hopa, a raspuns dameza. Mersi pt clarificare, in cazul asta sigur ne vedem! Daca sti sa faci si mancare cu finalizare te iau eu de nevasta :pFac si de mancare, dar nu pt asta sunt platita. Lasand gluma la o parte, daca sunt (mult) prea dulce si prietenoasa cu voi😘, asta nu inseamna ca vreau mai mult decat sa va ofer placere sub diverse forme.Viatile noastre personale vor ramane personale de ambele parti. Discretia este foarte importanta si v as ruga sa nu amestecati treburile.Acesta nu este un site de matrimoniale si in nici un caz nu sunt aici pt a ma marita😀😀
alexb77 Reputație: 0 Postat August 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 30, 2018 Buna, Am trimis mesaj pe mail!Poti raspunde te rog? Multumesc
glorya Reputație: 62 Postat Septembrie 22, 2018 Postat Septembrie 22, 2018 Cam de cand din toamna ca e aproape iarna! 😂 Pt saptamana asta am facut deja programarile. Va astept din toamna pe ceilalti doritori! Va pup si o vara minunata
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 28, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 28, 2018 Pt saptamana asta am facut deja programarile. Va astept din toamna pe ceilalti doritori! Va pup si o vara minunataCe abureala
cazzo Reputație: 31 Postat Octombrie 28, 2018 Oras:romania Oras:romania Postat Octombrie 28, 2018 News?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum