Sari la conținut

Bianca, masaj de relaxare si body masaj

Postări Recomandate

Postat

Dragii mei, va anunt cu regret din nou ca pana in Ianuarie nu am cum sa mai iau intalniri din cauza unor obligatii familiale. Mi as dori foarte mult sa pot face o minune si sa ma intalnesc cu toti cei care isi doresc mult sa ne intalnim, insa fizic imi este imposibil sa ma intalnesc cu toata lumea...cine are rabdare ne vom intalni cu siguranta. Activitatea mea nu este doar cea de masaj, intreprind si alte activitati “extracurriculare” :))

Pe aceasta cale tin sa va multumesc ca sunteti niste draguti cu mine si va astept la anul! Va doresc de pe acum Sarbatori Fericite si cat mai Zen:-)

Va pup dulce

• Like 5
  • Oras:Bucuresti
Postat

wow, superbe poze! v-am scrips pe skp, va rog raspundeti!

Multumesc

Postat

No phone number to call?

Mail doesn't answer

Have a littile patience , until January 2019.

In December 2018 Bianca is in holliday...

Postat

Eu muncesc la o recenzie , investesc bani si timp si iata reversul medaliei.

Merita ?

Sa iti fie de bine @pisicuts

Postat

d

Offf... Doamne... ce bine ar fi să fie adevărat.... La câte țepe sunt pe aici.... nu prea mai am încredere....

dute si o vezi asa vb degeaba

Postat

poze

Ai revenit. Ti-am scris, din nou.

Sper sa primesc un raspuns de data asta. :))

Postat

Buna dragii mei,

Va anunt ca am scos din meniu masajul cu finalizare prin sex oral. Momentan m am axat doar pe masaj de relaxare combinat prin clasicul body masaj si masaj erotic prin finalizare tehnici ale masajului.

In rest, totul a ramas neschimbat.

Va pup

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

Bună Bianca. Care este modalitatea de contact până la urmă? Cum putem fixa programarea?

Postat

Adica aceleasi tarife pentru servicii care hu mai includ tocmai cel mai sexual serviciu, finalizarea prin sex oral. Ciudat!!! Sau poate vrei sa ne spui ca si tariful s-a impartit la 2 sau pa 3 fara finalizarea prin sex oral si ai uitat.

Lamureste-ne pre nooooooiiiiiii! 😂

Buna dragii mei,

Va anunt ca am scos din meniu masajul cu finalizare prin sex oral. Momentan m am axat doar pe masaj de relaxare combinat prin clasicul body masaj si masaj erotic prin finalizare tehnici ale masajului.

In rest, totul a ramas neschimbat.

Va pup

Postat

Adica aceleasi tarife pentru servicii care hu mai includ tocmai cel mai sexual serviciu, finalizarea prin sex oral. Ciudat!!! Sau poate vrei sa ne spui ca si tariful s-a impartit la 2 sau pa 3 fara finalizarea prin sex oral si ai uitat.

Lamureste-ne pre nooooooiiiiiii!

Eu iti multumesc pt grija si interesul tau legat de serviciile mele.

Dar totusi, avem viziuni atat de diferite despre lucrurile sexuale...pt mine “cel mai sexual serviciu” este tocmai body masajul si masajul erotic, ambele deschizandu ti mult mai multe simturi decat sexul oral, anal sau vaginal..

Sunt foarte multe domnisoare mult mai disponibile, mai ieftine si cu servicii full. Cred ca este loc pt fiecare. Te pup cu drag!

• Like 1
Postat

Dar totusi, avem viziuni atat de diferite despre lucrurile sexuale...pt mine “cel mai sexual serviciu” este tocmai body masajul si masajul erotic, ambele deschizandu ti mult mai multe simturi decat sexul oral, anal sau vaginal..

Sunt foarte multe domnisoare mult mai disponibile, mai ieftine si cu servicii full. Cred ca este loc pt fiecare. Te pup cu drag!

Mereu exista carcotasi:

- daca face doar masaj, de ce nu e cu finalizare

- daca e cu finalizare, de ce e doar manuala

- daca e cu finalizare orala, de ce nu si normala

- daca e cu finalizare orala si normala, de ce nu si anala

Samd...

Totusi, care este programul si cum reusim sa primim un feedback (chiar si negativ) la mesajele trimise.

• Like 1
Postat

Asa e doar filozofie, sa fim seriosi. Ne poti spune ca una, alta pot fi servicii cu incarcatura senzuala, dar masajul de orice fel, sa aiba un mai puternic accent sexual ca si sexul oral, e o poveste frumoasa, dar neadevarata. Nu te critic, mie imi placi...doar vreau sa clarificam. Si tot nu ne-ai lamurit, voalat, ai sarit peste raspuns...ai pastrat acelasi tarif eliminand finalizarea prin sex oral?

Postat

Deci mai lucrează fata? Sau s-a retras? Ne poate spune cineva dacă mai e cazul să ne încercăm norocul ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...