Sari la conținut

Ce este Amada și ce vrea ea?

14 membri au votat

1. 1. Care-i problema Amadei?

• Nu are doar o problemÄ?, poate reprezenta un studiu de caz pentru psihiatri. Oricum, e irecuperabilÄ?.
    • E o dementÄ? evadatÄ? de la Spitalul 9 È?i care se ascunde pe forum ca sÄ? nu o gÄ?seasca bÄ?ieÈ?ii în halate albe.
    • E o golancÄ? proastÄ? È?i frustratÄ?, cu prea mult timp liber.
    • E o ratatÄ? singurÄ? È?i deprimatÄ?, cÄ?reia - dacÄ? ar dispÄ?rea - nu-i ar simÈ?i lipsa nici mÄ?car un singur om din întreaga lume.
    • Nu prea o bag în seamÄ?, e doar o alcoolicÄ? drogatÄ? fÄ?rÄ? rost în viaÈ?Ä?.

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
  La 21.07.2018 la 13:25, avpop a spus:

Vis,cam ce faci de un bon de masa?

Da-i bon lui Picon, că e pe post de bufon!

...Si-apoi taceti in straponul Amadei amândoi, sa nu mai urle aiurea-n drum, drăguța de ea!

• Like 21
  • Minus 21
  • Oras:Romania
Postat
  La 21.07.2018 la 13:33, picon a spus:

Tot tacâmu' + scato pasiv. Mi-a spus un prieten, sursă sigură.

mie un prieten si niste prietene,mi au spus ca dai limbi in cur si esti indragostit de strapoane
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat
  La 21.07.2018 la 13:37, vistantric a spus:

Da-i bon lui Picon, că e pe post de bufon!

...Si-apoi taceti in straponul Amadei amândoi, sa nu mai urle aiurea-n drum, drăguța de ea!

Da, fă, îmi dă un bon ca să vin la tine, să mă cac pe mufa ta!
  • Minus 5
Postat
  La 21.07.2018 la 13:40, naee77 a spus:

mie un prieten si niste prietene,mi au spus ca dai limbi in cur si esti indragostit de strapoane

Mie un prieten mi-a spus că ești un retardat, analfabet și practicant de labă. Se pare că de acolo ți se trage.

• Minus 3
  • Oras:#
Postat
  La 21.07.2018 la 10:45, chancellor a spus:

Iesi, fa, de pe topic sa nu revin eu la al tau! 

Peseu: Am o imagine de o catea mica, precajita si jegoasa care se zgudura oriune vede lumea si-i miroase a carnati.

Huiduita, cu suturi in cur de la multi, da' cateaua nu se poate abtine, poate ii cade cuiva din farfurie ceva de bagat in stomac.

Penibil!

La 21.07.2018 la 13:21, chancellor a spus:

Ma obligi sa vin topicul tau, nu?

Nu-ti ghioraie matele deja de foame, vrei mai mult?

Du-te la psihiatru, terminato!

Nu vreau sa vorbesc cu tine, sa-ti vad topicul si nici macar profilul! Mi-e sila de bolnave/i psihic!

Nu pricepi, rabdarea mea este scurta, mi-e ca te trezesti cu postari zilnice de atentionare bts-uri, iti fac un blog, dau si niste anunturi sa-ti sune telefonul in continuu pe 30 lei muia!

Jet!

Ce faci, scursură umană, ameninți?

Le-ai strigat apport sclavilor @thecat și @picon, încercând să deturnezi topicul de la subiectul inițial. Dar creierașul tău îmbibat in alcool și etnobotanice ieftine nu-ți permite sa realizezi că-ți expui și mai mult caracterul jegos și apucăturile de mahalagioaică semi-analfabetă. Proastă, needucată și agresivă ... astea-s singurele tale calități.

Vizitator
Reputație: 0
Postat
  La 21.07.2018 la 13:41, picon a spus:

Ptiu, ma pune si drogata pe ganduri dupa ce... as sta "putin" infipta in ceva...   :laugh2   :slap2

La 21.07.2018 la 13:43, picon a spus:

Mie un prieten mi-a spus că ești un retardat, analfabet și practicant de labă. Se pare că de acolo ți se trage.

Il cunosti, e Nicu, betivul retardat...

• Like 1
Vizitator
Postat
  La 21.07.2018 la 13:45, secret_account a spus:

Ce faci, scursură umană, ameninți?

Le-ai strigat apport sclavilor @thecat și @picon, încercând să deturnezi topicul de la subiectul inițial. Dar creierașul tău îmbibat in alcool și etnobotanice ieftine nu-ți permite sa realizezi că-ți expui și mai mult caracterul jegos și apucăturile de mahalagioaică semi-analfabetă. Proastă, needucată și agresivă ... astea-s singurele tale calități.

Doar pentru ca ai deschis tu prostia asta, nu inseamna ca nu pot sa-mi bag tocurile in ea. :)

Sa stii pe viitor cand ai idei geniale.

Postat
  La 21.07.2018 la 13:47, chancellor a spus:

Doar pentru ca ai deschis tu prostia asta, nu inseamna ca nu pot sa-mi bag tocurile in ea. :)

Te alinți, ratato. Ce tocuri ți-ar putea susține hoitul tău de 100+ kg?:)

Postat
  La 21.07.2018 la 13:47, chancellor a spus:

pai tu poti sa stai pe tocuri???ai de pula mea
Vizitator
Postat
  La 21.07.2018 la 13:49, secret_account a spus:

Te alinți, ratato. Ce tocuri ți-ar putea susține hoitul tău de 100+ kg? :)

Cand m-ai vazut utima data? Niciodata?

Cui de 14 cm te satisface? :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
  La 21.07.2018 la 13:41, picon a spus:

Nici nu esti in stare sa te exprimi corect, esti un linge blide...Nu vad cu ce ocazie să ai tu vreun contact real cu mine si da, vezi ca aceasta e plângerea Amadei...refuz oameni care au bani sa-mi dea pentru ca nu doresc sa-mi petrec momente cu ei!Aceasta sa fie problema oare sau înverșunarea cu care căutați să-mi demonstrati prostia ce va e specifică?

• Like 22
  • Minus 21
Postat
  La 21.07.2018 la 13:50, chancellor a spus:

visezi,de te dreacu
Postat
  La 21.07.2018 la 13:50, chancellor a spus:

Nu-s fan, dar probabil i-ai face o bucurie sclavului tau @picon.

Ești conștientă de faptul că ești o jegoasă fără viață și fără viitor?

Vizitator
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :pope  :pope  :pope  :slap2

Vizitator
Postat

Am fani, da-ma dreaq!  :laugh2

• Like 1
Postat
  La 21.07.2018 la 13:53, secret_account a spus:

Nu-s fan, dar probabil i-ai face o bucurie sclavului tau @picon.

Ești conștientă de faptul că ești o jegoasă fără viață și fără viitor?

nu e constienta,altfel nu ar mai sta pe aici non stop
Postat
  La 21.07.2018 la 13:54, chancellor a spus:

are fani,toti betivi si distrusii de pe forum
Postat
  La 21.07.2018 la 13:54, chancellor a spus:

Ești deja dată lui.

E doar o chestiune de timp până o să te convingi pe deplin că existența ta tristă nu poate fi numită viață. Dacă nu ai fi atât de agresivă, prostia și tristețea ta ar fi demne de milă.

Vizitator
Postat
  La 21.07.2018 la 13:59, secret_account a spus:

Ești deja dată lui.

E doar o chestiune de timp până o să te convingi pe deplin că existența ta tristă nu poate fi numită viață. Dacă nu ai fi atât de agresivă, prostia și tristețea ta ar fi demne de milă.

Nu ai nici cea mai vaga idee care este viata mea, eu mai am momente cand ii citesc pe altii, tu doar nu ma inghiti si-ti faci filme sa dormi mai bine.

Poftim: Esti o fire foarte agitata, esti extrem de suparat pe familia ta, sentimental e un dezastru, se simte o iubire, dar pare a fi fatza de ceva inexistent.

Nu mai inventa, existenta mea este de regula dificila, mai am vacante, dar trista nu e.

Te simti amenintat cand cineva rade de tine, motiv pentru care ma vezi agresiva, stii ca este din cauza ca tu nu ai ce sa-mi faci, dar eu as putea daca as vrea.

Ce vezi tu nu este agresivitatea mea, ci frica ta.

Daca vrei mai mult, o sa cer banii inainte ca la curve!  :laugh2

Postat
  La 21.07.2018 la 13:59, secret_account a spus:

Ești deja dată lui.

dar ea e convinsa,ce sa mai spere?sta pe unde apuca,a facut puscarie pentru tentativa de omor,o tine de mila unu si altu ,dar ea e batman batman.Se tot agata de Vis Tantric,ce are cu ea?e invidioasa ca femeia aia are o casa,se fute cu cine vrea si face ce vrea pizda ei,nu sta subjugata si chinuita la cineva,e pizda si viata ei si face ce vrea
Vizitator
Postat

Nu mai inventati, cretinilor, va pot da amanunte personale de vi se ridica parul pe corp, dar tot va mananca in cur! :)  :slap2

Postat
  La 21.07.2018 la 14:06, chancellor a spus:

Nu ai nici cea mai vaga idee care este viata mea, eu mai am momente cand ii citesc pe altii, tu doar nu ma inghiti si-ti faci filme sa dormi mai bine.

Poftim: Esti o fire foarte agitata, esti extrem de suparat pe familia ta, sentimental e un dezastru, se simte o iubire, dar pare a fi fatza de ceva inexistent.

Nu mai inventa, existenta mea este de regula dificila, mai am vacante, dar trista nu e.

Te simti amenintat cand cineva rade de tine, motiv pentru care ma vezi agresiva, stii ca este din cauza ca tu nu ai ce sa-mi faci, dar eu as putea daca as vrea.

Ce vezi tu nu este agresivitatea mea, ci frica ta.

Daca vrei mai mult, o sa cer banii inainte ca la curve!  :laugh2

:slap2

Te-ai apucat de dat în bobi, târâturo?

Tot o jegoasă dementă și agresivă ești.

La 21.07.2018 la 14:10, naee77 a spus:

dar ea e convinsa,ce sa mai spere?sta pe unde apuca,a facut puscarie pentru tentativa de omor,o tine de mila unu si altu ,dar ea e batman batman.Se tot agata de Vis Tantric,ce are cu ea?e invidioasa ca femeia aia are o casa,se fute cu cine vrea si face ce vrea pizda ei,nu sta subjugata si chinuita la cineva,e pizda si viata ei si face ce vrea

Nu știu ce are cu @VisTantric, dar ceva îmi spune că e vorba de gelozie amestecată cu paranoia și accese de furie necontrolabilă.

E geloasă, probabil, pentru că @VisTantric are sex-appeal și e dorită de bărbați, în vreme ce Amada primește doar priviri dezgustate.

Vizitator
Postat
  La 21.07.2018 la 14:17, secret_account a spus:

:slap2

Te-ai apucat de dat în bobi, târâturo?

Tot o jegoasă dementă și agresivă ești.

Puteai sa spui pe scurt ca nu am gresit cu un cuvant.

Nu ma mai provoca, nu vreau sa continui... nu ti-ar placea.

Postat
  La 21.07.2018 la 14:22, chancellor a spus:

Puteai sa spui pe scurt ca nu am gresit cu un cuvant.

Nu ma mai provoca, nu vreau sa continui... nu ti-ar placea.

Eu vreau ca tu să continui, târâturo.

Întrebare serioasă: de câte ori ai încercat să te sinucizi până acum? Dar sincer!!

Vizitator
Postat
  La 21.07.2018 la 14:25, secret_account a spus:

Eu vreau ca tu să continui, târâturo.

Întrebare serioasă: de câte ori ai încercat să te sinucizi până acum? Dar sincer!!

Parintii tai s-au despartit devreme, ai stat cu maica-ta.

As rectifica: Ai fost plimbat pe strazi de maica-ta.

Ai primit totusi o educatie, felicitari.

Dar cand modelul tau in viata este o femeie confuza, nevoiasa, ca doar deseori trebuia sa fii tu cel matur... e normal sa ramai intr-o doaga, cu mai putine tigle pe casa.

Nemultumirea ta fatza de mine provine de la faptul ca ti-am scris ceva neplacut tie la un moment dat, iar fiind o persoana obsesiva... tu nu treci peste trecut.

De mai multe ori, dar nu din cauza tristetii, sunt o perfectionista in reabilitare, viata mea pentru mine era un dezastru, obosita si satula nu am vrut-o.

Se pare ca nu pot muri, sanse am avut destule, multi mi-au spus ca o fi ceva de religie, ingeri pazitori, menire in viata... plm. Nu oricine poate citit pe cineva fara sa-l vada macar, ceva e acolo. Nu mai am ganduri de genul, am lucruri de construit.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...