Sari la conținut

Ce este Amada și ce vrea ea?

14 membri au votat

1. 1. Care-i problema Amadei?

• Nu are doar o problemÄ?, poate reprezenta un studiu de caz pentru psihiatri. Oricum, e irecuperabilÄ?.
    • E o dementÄ? evadatÄ? de la Spitalul 9 È?i care se ascunde pe forum ca sÄ? nu o gÄ?seasca bÄ?ieÈ?ii în halate albe.
    • E o golancÄ? proastÄ? È?i frustratÄ?, cu prea mult timp liber.
    • E o ratatÄ? singurÄ? È?i deprimatÄ?, cÄ?reia - dacÄ? ar dispÄ?rea - nu-i ar simÈ?i lipsa nici mÄ?car un singur om din întreaga lume.
    • Nu prea o bag în seamÄ?, e doar o alcoolicÄ? drogatÄ? fÄ?rÄ? rost în viaÈ?Ä?.

Postări Recomandate

Vizitator dr parnassus
Reputație: 0
Postat

Ia in seama observatiile altor oameni despre gândirea si exprimarea mea, e indicat...o să îți fie mai bine, mai bine decât sa te simti zgariat in intelegerea-ti la fel de neprețuita ca a fiecarui om ce îndrăznește să perceapă vreo informație din direcția persoanei mele.La o asa acompaniere eu chiar simt o lene de va doare...in orice vă privește si nu se potrivește.Simandicosi...nu ma asteptam la ceva mai bine sau de alta fac(a)tură omeneasca!

Nu-i bai, fiecare pasare pre limba ei piere. 

Doar ca as fi preferat o exprimare mai frusta, mai lacoonica. 

Cam atat. 

Toate cele bune! 

:)

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

O exprimare cam deficitara.

Ma așteptam la mai bine. 

Nu ai la ce să te aștepți, nici măcar tu.

• Minus 3
Vizitator
Postat

Si dupa atata tatonare in final mi-a spus numele cu aceeasi invidie. :)

Pacat ca nu-mi pasa.

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu-i bai, fiecare pasare pre limba ei piere. 

Doar ca as fi preferat o exprimare mai frusta, mai lacoonica. 

Cam atat. 

Toate cele bune! 

Nici gand, chiar foarte rar asa ceva aici...

Eu mă joc când scriu...

Aceasta nu înseamnă că am tendința de a mă exprima si in vorbire in acelasi ton, al acestui joc din scrierea mea de pe forum.

...Si ce daca e un contrast!

Sa-si asume cei care se bagă in seamă cu mine aiurea, eu n-am poftă să mă dau grozavă din cauza/datorită lor!Imi place să ma joc singura si prostul să dea din gură dacă mai mult nu il duce!

Acesta da...e un conflict!

Ei nu pot face pe prostii sau sa intre mai mult in propria ignoranta, pentru că sunt prosti deja si...chiar dacă prostia e infinită exista o limita, o calitate ce nu cedează in celălat om pentru ca asa iubeste el sa fie!

In concluzie, Einstein nu a vrut sa zică că prostul se învârte in cerc si dacă il iei in seamă chiar crezi si tu ca prostia e infinită si atunci da...pare înfiorător pentru că am fost învățați că asa suntem toti, ne nastem pentru a ne deștepta din prostie!Cine isi poate aminti sau măcar sa aibă o vagă intuiție de ce-a fost inainte de a percepe lumea in care trăim?Psihologii de ceva ani au pus bazele unei cercetări in acest sens, dar îmi pare prea lent gestul lor...

Sa-ti fie si ție...doreai doar prima idee din text, începea bine!😅

• Like 14
  • Minus 21
Vizitator
Postat

Nu dormi, bre? Jap!  :laugh2  :rax2

• Like 1
Vizitator dr parnassus
Postat

Sunt un optimist incorigibil. 

Vreau ce e mai bun din toate. 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Si dupa atata tatonare in final mi-a spus numele cu aceeasi invidie. :)

Pacat ca nu-mi pasa.

Ai vrea tu, ce onoare pe capatina ta de frustrată...vai!Sau sa te cerți cu mine precum ai impresia ca si alții au reusit o asemenea fapta...Extraordinar, mica voastră lume inghesuita-n voi si care n-are loc de mine!😈ðŸ˜
  • Like 15
  • Minus 21
Vizitator dr parnassus
Postat

Eu mă joc când scriu...

Aceasta nu înseamnă că am tendința de a mă exprima si in vorbire in acelasi ton, al acestui joc din scrierea mea de pe forum.

Sa-si asume cei care se bagă in seamă cu mine aiurea, eu n-am poftă să mă dau grozavă din cauza/datorită lor!Imi place să ma joc singura si prostul să dea din gură dacă mai mult nu il duce!

Ei nu pot face pe prostii sau sa intre mai mult in propria ignoranta, pentru că sunt prosti deja si...chiar dacă prostia e infinită exista o limita, o calitate ce nu cedează in celălat om pentru ca asa iubeste el sa fie!

In concluzie, Einstein nu a vrut sa zică că prostul se învârte in cerc si dacă il iei in seamă chiar crezi si tu ca prostia e infinită si atunci da...pare înfiorător pentru că am fost învățați că asa suntem toti, ne nastem pentru a ne deștepta din prostie!Cine isi poate aminti sau măcar sa aibă o vagă intuiție de ce-a fost inainte de a percepe lumea in care trăim?Psihologii de ceva ani au pus bazele unei cercetări in acest sens, dar îmi pare prea lent gestul lor...

Sa-ti fie si ție...doreai doar prima idee din text, începea bine!

Ar fi ceva pe aici, incearca propoziții simple, explicite, relativ inteligibile 

• Like 1
Vizitator dr parnassus
Postat

Eu mă joc când scriu...

Sa-ti fie si ție...doreai doar prima idee din text, începea bine!

Einstein a scris si "Cum vad eu lumea" (Ed. Humanitas) 

Uite ce scurt m-am exprimat, o pilda vie. 

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

On toping...amanda asta e o curvă expirată care a gustat o dată din fasolea lu' Picon...3-4 porții...și a rămas balonată de atunci...săraca n.a mai înțepat.o nineni...plm

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ar fi ceva pe aici, incearca propoziții simple, explicite, relativ inteligibile

Mai pe scurt spus...

Din punct de vedere psihanalitic...oamenii ăstia nu-si gasesc juisarea, marele phalus!Sunt ca si castrati, asa-mi par...

• Like 17
  • Minus 21
Postat

Moby Dick ...doar atât poți???

Ia cu țuică, de dude..:))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mai blând, cât mai simplu si scurt mai spun pentru a deturna atentia de la ce naiba se întâmplă aici, WTF...😅

Cam asa...

O dorință in forma ei deghizată, formulată si dichisită de tabuurile societatii...cu mult înaintea ăstora in discuțiile cu mine.S-ar zice că oamenii care nu-si pot delimita o măsură în dorința lor au o astfel de tendință de...amortire, as zice.Asa dorinta e la comun cu fantasma si nici una nu-i împlinește visul omului spre juisare...pentru căă...nimeni nu stie ce este dorința sau ce ne insuflă un asemenea sentiment!

• Like 16
  • Minus 21
Vizitator mc hammer
Postat

Nu prea s-a dormit pe acilea

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Nu, fă, nu depui niciun efort... în gândirea ta de femeie drogată!  :laugh2

Doar atât poți? Puțin, foarte puțin pentru un mârlan dezaxat! Suge-o și dispari!

Bravo nene ii dai dreptate cand te face marlan =)) 

Postat

Mai blând, cât mai simplu si scurt mai spun pentru a deturna atentia de la ce naiba se întâmplă aici, WTF...

Cam asa...

O dorință in forma ei deghizată, formulată si dichisită de tabuurile societatii...cu mult înaintea ăstora in discuțiile cu mine.S-ar zice că oamenii care nu-si pot delimita o măsură în dorința lor au o astfel de tendință de...amortire, as zice.Asa dorinta e la comun cu fantasma si nici una nu-i împlinește visul omului spre juisare...pentru căă...nimeni nu stie ce este dorința sau ce ne insuflă un asemenea sentiment!

Gataa bre am inteles tot =))

• Like 6
Vizitator dr parnassus
Postat

Mai blând, cât mai simplu si scurt mai spun pentru a deturna atentia de la ce naiba se întâmplă aici, WTF...

Cam asa...

E scris adanc!

• Like 2
Postat

On toping...amanda asta e o curvă expirată care a gustat o dată din fasolea lu' Picon...3-4 porții...și a rămas balonată de atunci...săraca n.a mai înțepat.o nineni...plm

Nope. Nici vorbă de fasole!

• Like 1
  • Minus 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

E scris adanc!

N-am vrut sa zic dar e mai "aspectuos" pentru "intelegerea" ta ce a zis Bruckner in "Hoții de frumusete"...

"...când, de fapt, în materie de stăpânire, femeia este sclava unui sclav. A unui sclav robit unor imagini, unor simulacre, sortit să imite codul virilităţii, să satisfacă nevoia oarbă de a-şi mări în permanenţă randamentul, de a se lăsa târât în jocul acestei datorii nesfârşite. Există, aşadar, o isterie masculină la fel de apăsătoare ca şi isteria feminină."

• Like 19
  • Minus 21
Postat

N-am vrut sa zic dar e mai "aspectuos" pentru "intelegerea" ta ce a zis Bruckner in "Hoții de frumusete"...

"...când, de fapt, în materie de stăpânire, femeia este sclava unui sclav. A unui sclav robit unor imagini, unor simulacre, sortit să imite codul virilităţii, să satisfacă nevoia oarbă de a-şi mări în permanenţă randamentul, de a se lăsa târât în jocul acestei datorii nesfârşite. Există, aşadar, o isterie masculină la fel de apăsătoare ca şi isteria feminină."

Haa?

Postat

' aidepulamea!

Ce I Picoane nu mai poti te au adus la apogeu lumile pe aici ? =))

Postat

Intr.un final am inteles munca asidua depusa de FsTantric in postarile ei ea incearca sa ne explice din punct de vedere psihologic parerea lumii subiective despre lumea obiectiva 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...