Sari la conținut

Ce este Amada și ce vrea ea?

14 membri au votat

1. 1. Care-i problema Amadei?

• Nu are doar o problemÄ?, poate reprezenta un studiu de caz pentru psihiatri. Oricum, e irecuperabilÄ?.
    • E o dementÄ? evadatÄ? de la Spitalul 9 È?i care se ascunde pe forum ca sÄ? nu o gÄ?seasca bÄ?ieÈ?ii în halate albe.
    • E o golancÄ? proastÄ? È?i frustratÄ?, cu prea mult timp liber.
    • E o ratatÄ? singurÄ? È?i deprimatÄ?, cÄ?reia - dacÄ? ar dispÄ?rea - nu-i ar simÈ?i lipsa nici mÄ?car un singur om din întreaga lume.
    • Nu prea o bag în seamÄ?, e doar o alcoolicÄ? drogatÄ? fÄ?rÄ? rost în viaÈ?Ä?.

Postări Recomandate

Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Asa si e...gândesc in alta limbă, opt ani imediat după scoala nu am mai vorbit româneste si asa m-am obisnuit.Faptul că citesc cărți despre mintea omului destul de complicate si am participat la conferințe si cercuri in cercetare psihanalitică nu mă face intr-atât de diferită in limbaj incat sa mă trezesc intr-un mediu cum se lipesc jigodenii de mine!Educația care o am si oamenii deosebiți ce i-am întâlnit la viața mea, sentimentele alese si pretenția ce o am față de mine...la fel, nu-s motive pentru ca altul sa-si permită excese prostesti si absurdități in fața mea.Nu există nici o scuză pe lumea aceasta pentru mizeria umană si nu are nimeni ce sa imi zică daca asa este cheful meu sa fac o abstractizare intr-un alt mod, după cum ma amuză si mă face pe mine sa fiu deasupra, rămânând aceeași cum ma stiu si imi place.Tu dacă nu poți la fel, nu-i nimic...ai infinit de alte posibilități.Te servesti din această viață atat cat poti fara sa imi cauți mie ceea ce nu poti scuza lumii intregi, pentru că iti zic...nu există scuză nicăieri!

Care scoala,ca esti prostituata de la 15 ani.

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Care scoala,ca esti prostituata de la 15 ani.

asta a fugit de la scoala sa suga barbariciul negrilor, arabitoilor si cecenilor :))))))

• Like 2
Vizitator mc hammer
Postat

Asa si e...gândesc in alta limbă, opt ani imediat după scoala nu am mai vorbit româneste si asa m-am obisnuit.Faptul că citesc cărți despre mintea omului destul de complicate si am participat la conferințe si cercuri in cercetare psihanalitică nu mă face intr-atât de diferită in limbaj incat sa mă trezesc intr-un mediu cum se lipesc jigodenii de mine!Educația care o am si oamenii deosebiți ce i-am întâlnit la viața mea, sentimentele alese si pretenția ce o am față de mine...la fel, nu-s motive pentru ca altul sa-si permită excese prostesti si absurdități in fața mea.Nu există nici o scuză pe lumea aceasta pentru mizeria umană si nu are nimeni ce sa imi zică daca asa este cheful meu sa fac o abstractizare intr-un alt mod, după cum ma amuză si mă face pe mine sa fiu deasupra, rămânând aceeași cum ma stiu si imi place.Tu dacă nu poți la fel, nu-i nimic...ai infinit de alte posibilități.Te servesti din această viață atat cat poti fara sa imi cauți mie ceea ce nu poti scuza lumii intregi, pentru că iti zic...nu există scuză nicăieri!

Tu nu esti proasta, esti semidocta, ceea ce e infinit mai dureros pentru cei din juriul tau si, atentie, nu faci decat sa poluezi aici

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

asta a fugit de la scoala sa suga barbariciul negrilor, arabitoilor si cecenilor :))))))

Si moldovenilor =)) 

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tu nu esti proasta, esti semidocta, ceea ce e infinit mai dureros pentru cei din juriul tau si, atentie, nu faci decat sa poluezi aici

E clar ca intentia ta era alta decat cea de a intelege pur si simplu niste treburi ce țin de normalitatea persoanei mele...si nu reusesti decat sa-ti exprimi inferioritatea in raport cu atitudinea avută de mine si imi pare ca această stare tine de persoana ta si nu am eu nici o treabă că mă interpeleaza o persoană ca tine care nu stie mai mult decat sa eticheteze si sa dea cu batul in balta.Aceasta-i exact demonstrația la ceea ce am spus si nu eu sunt o persoană care polueaza vreun loc pe acest forum sau nicăieri in lumea aceasta pentru că nu dau pe-afară gunoaie din mine, daca am asa ceva si nu sunt o sfântă de fapt...încă mă mai gândesc, mai am timp!

• Like 13
  • Minus 21
  • Oras:CTFG?
Postat

Vis, lumea se ia de tine, in primul rand, pentru ca scrii precum o persoana cu probleme de ordin psihiatric. Nu scrii logic si imi pare rau sa afirm: ori esti analfabeta functional, ori esti retardata, ori nu stii limba romana. E ca si cum gandesti intr-o limba si scrii in alta.

Ce-s alea "probleme de ordin psihiatric", ba analfabet cacacios? Ti-am mai zis ca esti viteaz numai cu femeile, caca-m-as pe retardata de ma-ta. Esti un sclav milog si fricos, care traieste numai pe forum, de pe sutele de conturi clona. Te fut in gura, rujatule! Sa faci cu swallow, cum iti place tie, travestitule.

Postat

E clar ca intentia ta era alta decat cea de a intelege pur si simplu niste treburi ce țin de normalitatea persoanei mele...si nu reusesti decat sa-ti exprimi inferioritatea in raport cu atitudinea avută de mine si imi pare ca această stare tine de persoana ta si nu am eu nici o treabă că mă interpeleaza o persoană ca tine care nu stie mai mult decat sa eticheteze si sa dea cuvântul in balta.Aceasta-i exact demonstrația la ceea ce am spus si nu eu sunt o persoană care polueaza vreun loc pe acest forum sa nicăieri in lumea aceasta pentru că nu dau pe-afară gunoaie din mine, daca am asa ceva si nu sunt o sfântă...încă mă mai gândesc, mai am timp!

Tu chiar nu ai alta treaba decat sa-i raspunzi ratatului cu o mie de clone? Asta-i flasatul de monitor prostitution / ion de la raion / evil11 si restul clonelor.

Tu chiar esti atat de naiva sa crezi ca asta intelege de vorba buna, sau cu argumente rationale?

Vizitator mc hammer
Postat

Ce-s alea "probleme de ordin psihiatric", ba analfabet cacacios? Ti-am mai zis ca esti viteaz numai cu femeile, caca-m-as pe retardata de ma-ta. Esti un sclav milog si fricos, care traieste numai pe forum, de pe sutele de conturi clona. Te fut in gura, rujatule! Sa faci cu swallow, cum iti place tie, travestitule.

O laba la vremea ei, ne putea scuti de prezenta ta. Si spune-i lui mamica-ta ca nu stie sa suga pula bine.

Probleme de ordin psihiatric sunt de genul celor de care suferi tu:

Paranoia este boala secolului 20

Ea ne lasa morti straini si reci

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Culcă-te, drogato! 

Făăăăăă, tu nu ești în stare să gândești nici în română, dar în altă limbă! Am văzut cum te exprimi și scrii în franceză și în engleză: mai prost ca în română! :laugh2

Culcă-te! :rax2

Desteptule, tu ai arătat că un suferind de tourette coexistă in tine si daca tot suntem pe topicul Amadei care citeste in stele despre destine si alte SF-uri, zic ca poate in altă viață ti-a fost drama ce se răsfrânge asupra ta, acum...tocmai față de mine, un om curat si fără dorință de a face rău cuiva.Să dau explicații până la capăt nu imi place...dar mă amuz sa vad prosti ca tine care depun un efort de gândire pentru ca nu li se întinde tava cu ustensilele necesare pentru a formula un gand si apoi o cerere in mod corect pentru doleanta ce tine de propria intelegere.In schimb, eu am obisnuintă sa nu depun efort in gândirea mea prea prețioasă...ci suflet, ceea ce mizerii ca voi nu au păstrat in gândul lor!
  • Like 16
  • Minus 21
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tu chiar nu ai alta treaba decat sa-i raspunzi ratatului cu o mie de clone? Asta-i flasatul de monitor prostitution / ion de la raion / evil11 si restul clonelor.

Tu chiar esti atat de naiva sa crezi ca asta intelege de vorba buna, sau cu argumente rationale?

Am mai zis ca eu nu ma dau la o parte pentru nimic ce nu merită respectul meu, in acest mediu si oriunde...
  • Like 17
  • Minus 21
Vizitator mc hammer
Postat

Am mai zis ca eu nu ma dau la o parte pentru nimic ce nu merită respectul meu, in acest mediu si oriunde...

alt nonsens

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Culcă-te, drogato! 

Făăăăăă, tu nu ești în stare să gândești nici în română, dar în altă limbă! Am văzut cum te exprimi și scrii în franceză și în engleză: mai prost ca în română! :laugh2

Culcă-te! :rax2

Ma-ta e drogata, proxenetule chel si batran! Si proasta, de a adus pe lume un jeg ca tine.

O laba la vremea ei, ne putea scuti de prezenta ta. Si spune-i lui mamica-ta ca nu stie sa suga pula bine.

Probleme de ordin psihiatric sunt de genul celor de care suferi tu:

Paranoia este boala secolului 20

Ea ne lasa morti straini si reci

Esti cam timid, lache. Ai inceput sa si editezi, iti tremura mainile. Nu mai esti la fel de smecher cum esti cu femeile, futu-te-as in gura de travestit flausat si fricos.

Am decis: de astazi, tu esti curva mea pe forum. O sa mi-o sugi si o sa ma slujesti de fiecare data cand te apelez. S-a inteles, ba cacat in ploaie?

Vizitator
Postat

Nu mai uitati sa va luati pastilele, forumul celor slabi psihic induce paranoia.

Nu are treaba cu cei numiti de tine.

• Like 3
Vizitator mc hammer
Postat

Ma-ta e drogata, proxenetule chel si batran! Si proasta, de a adus pe lume un jeg ca tine.

Esti cam timid, lache. Ai inceput sa si editezi, iti tremura mainile. Nu mai esti la fel de smecher cum esti cu femeile, futu-te-as in gura de travestit flausat si fricos.

Am decis: de astazi, tu esti curva mea pe forum. O sa mi-o sugi si o sa ma slujesti de fiecare data cand te apelez. S-a inteles, ba cacat in ploaie?

Prostanacule, ti s-a terminat medicatia? Sa ma pis pe tine de ratat

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Da, Gogule, scrii mult, dar nu transmiti nimic.

Uite, eu o sa recunosc: tu, unu', din cand in cand mai zici cate-o chestie pertinenta.

Raportandu-ne, insa, la numarul si continutul majoritatii postarilor tale, in fairness (ca tot pomenisi expresia) adevarul e ca nici tu nu reprezinti vreun record al densitatii de intelepciune per pagina scrisa...

:)

Nu o sa ma "anexez"  :laugh2  :laugh2  pe tentativele de a-ți justifica acțiunile/inacțiunile de pe forum (deși m-aș lega puțin de expresia Qui s'excuse s'accuse), dar o să încerc să-ți lămuresc curiozitatea: ești duplicitar și perfid, exact ca renumitul profesor universitar doctor de renume mondial Tudorel Toader. Și, tot ca el, slujești frecvent ca avocat al "penalilor". De pe forum și păstrând proporțiile, evident. :)

Pai stai dom'le, ca-mi da cu rest... daca incerc sa ma explic, zici tu ca-i un caz de qui s'excuse s'accuse. Daca va dau pace si nu zic nimic, zice Miskin ca intep si dupa aia bag capul in nisip / carapace. Ala duplicitar si perfid va-ntreaba, cum ar trebui sa procedez corect? 

Stai linistit, am priceput aluzia comparatiei cu Rudotel T. ca persoana; ce nu inteleg este de unde rezulta din postarile mele, ca mi-as aroga, in general, functia de judecator / justitiar etc. Dar da-i pace, e cum ziceti voi, mi-s avocatul cui oi fi, important e sanatosi sa fim, ca-n rest le rezolvam noi... ;)

De cand si-a facut primul titlu de batjocură la adresa mea in virtutea faptului ca el expune doar simple păreri si nu îi ingradeste nimeni dreptul la liberă exprimare in acest mediu virtual...

Pfoai ce răbdare am si-o milă pentru micimea omului, de neînchipuit!

Nu stiu daca la mine te referi. Daca da, (desi restul postarii e surprinzator de coerent...) nu inteleg ce vrei sa spui prin "si-a facut un titlu de batjocura la adresa mea". Daca e o forma de-a spune, ca si cum te-ai scarpina cu piciorul stang la urechea dreapta, ca eu imi bat joc de tine... well, nu asta imi e intentia, adica nu la modul jignitor.

Dar in rarele ocazii cand iti mai zic cate ceva, incerc doar sa sugerez prin ironie ceea ce altii iti spun mai brutal (warning - reality check ahead)...: in principiu, 99% din postarile tale sunt absolut indescifrabile pentru (aproape) toata lumea, cam nimeni nu prea intelege absolut nimic din ele...

• Like 2
Postat

Nu mai uitati sa va luati pastilele, forumul celor slabi psihic induce paranoia.

Nu are treaba cu cei numiti de tine.

Laso ma ca ne a dat cucoana in judecata pacat ca e in vacanta CSAP-ul Isi fac avocatii pledoaria 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu stiu daca la mine te referi. Daca da, (desi restul postarii e surprinzator de coerent...) nu inteleg ce vrei sa spui prin "si-a facut un titlu de batjocura la adresa mea". Daca e o forma de-a spune, ca si cum te-ai scarpina cu piciorul stang la urechea dreapta, ca eu imi bat joc de tine... well, nu asta imi e intentia, adica nu la modul jignitor.

Dar in rarele ocazii cand iti mai zic cate ceva, incerc doar sa sugerez prin ironie ceea ce altii iti spun mai brutal (warning - reality check ahead)...: in principiu, 99% din postarile tale sunt absolut indescifrabile pentru (aproape) toata lumea, cam nimeni nu prea intelege absolut nimic din ele...

Pai si de ce sa nu ma fut eu in înțelegerea unor dobitoci?Ah da, pentru ca te-ai gasit tu ca esti mai altfel decat ei dar e nevoie de aprobarea mea...ca daca nu ma fut si in intelegerea ta dar fara sa vreau in cazul tău, că te-ai nimerit tu sa citesti ce scriu!Cam asa, nu...sau nici asa nu se intelege?Am folosit cuvântul "a fute" de doua ori, precum si in celalalte texte am scris in fraze de vreo patru ori cuvintele "si" si "pentru" pentru a vă fute înțelegerea sau gândirea, cum vreti voi să va numiți afectul si "confuzati" cu gestul meu facut in mod voit sa ma amuz.
  • Like 13
  • Minus 21
Postat

Pai si de ce sa nu ma fut eu in înțelegerea unor dobitoci?Ah da, pentru ca te-ai gasit tu ca esti mai altfel decat ei dar e nevoie de aprobarea mea...ca daca nu ma fut si in intelegerea ta dar fara sa vreau in cazul tău, că te-ai nimerit tu sa citesti ce scriu!Cam asa, nu...sau nici asa nu se intelege?Am folosit cuvântul "a fute" de doua ori, precum si in celalalte texte am scris in fraze de vreo patru ori cuvintele "si" si "pentru" pentru a vă fute înțelegerea sau gândirea, cum vreti voi să va numiți afectul si "confuzati" cu gestul meu facut in mod voit sa ma amuz.

Haa? 

• Like 8
Vizitator dr parnassus
Postat

O apreciez pe Amada, are si sufletel. 

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Desteptule, tu ai arătat că un suferind de tourette coexistă in tine si daca tot suntem pe topicul Amadei care citeste in stele despre destine si alte SF-uri, zic ca poate in altă viață ti-a fost drama ce se răsfrânge asupra ta, acum...tocmai față de mine, un om curat si fără dorință de a face rău cuiva.Să dau explicații până la capăt nu imi place...dar mă amuz sa vad prosti ca tine care depun un efort de gândire pentru ca nu li se întinde tava cu ustensilele necesare pentru a formula un gand si apoi o cerere in mod corect pentru doleanta ce tine de propria intelegere.In schimb, eu am obisnuintă sa nu depun efort in gândirea mea prea prețioasă...ci suflet, ceea ce mizerii ca voi nu au păstrat in gândul lor!

Nu, fă, nu depui niciun efort... în gândirea ta de femeie drogată!  :laugh2

Doar atât poți? Puțin, foarte puțin pentru un mârlan dezaxat! Suge-o și dispari!

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Prostanacule, ti s-a terminat medicatia? Sa ma pis pe tine de ratat

Ești egoist, mon cher! Urât, foarte urât! :laugh2

• Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Waawww, incredibil de repetitibil si acelasi clasic gest de eschivare...in grup!Apoi apare Amada indraznind sa..."vadă" si viitorul din destinele oamenilor pentru a citi lumea ca in spatele fiecarui cont de pe nimfomane forum, e un om cu bune si cu rele care baleste in urma ei!Toti facem asta...toți pentru Amada, că are multe probleme si oameni cu probleme care se adună in jurul ei fără vreo exceptie!

• Like 13
  • Minus 21
Vizitator dr parnassus
Postat

Waawww, incredibil de repetitibil si acelasi clasic gest de eschivare...in grup!Apoi apare Amada indraznind sa..."vadă" si viitorul din destinele oamenilor pentru a citi lumea ca in spatele fiecarui cont de pe nimfomane forum, e un om cu bune si cu rele care baleste in urma ei!Toti facem asta...toți pentru Amada, că are multe probleme si oameni cu probleme care se adună in jurul ei fără vreo exceptie!

O exprimare cam deficitara.

Ma așteptam la mai bine. 

• Like 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

O exprimare cam deficitara.

Ma așteptam la mai bine.

Ia in seama observatiile altor oameni despre gândirea si exprimarea mea, e indicat...o să îți fie mai bine, mai bine decât sa te simti zgariat in intelegerea-ti la fel de neprețuita ca a fiecarui om ce îndrăznește să perceapă vreo informație din direcția persoanei mele.La o asa acompaniere eu chiar simt o lene de va doare...in orice vă privește si nu se potrivește.Simandicosi...nu ma asteptam la ceva mai bine sau de alta fac(a)tură omeneasca!
  • Like 13
  • Minus 21

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...