Sari la conținut

Roxxy - Confirm cu tatuajul - 0730898532

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:ROMANIA
Postat

Tot nu ai prins-o Gică ? De un an încerci ! N-ai noroc , CircCoit închis !

taica  slava domnului are balta peste ....pasarici se vor gasi garla si pe covid si chiar pe gripa aviara 

bani sa ai si  scula vesela ....eu am clientele mele iar pe fatuca asta am vizitato de atatea ori ca nu mai reprezinta nici o taina pentru mine ....dar deh ma apuca si pe mine nostalgiile cate-odata  ...dar daca nu se poate nu-i bai .

mergi matale pe circuit inchis ....dar vezi sa nu te curentezi .

• Like 2
Postat

taica  slava domnului are balta peste ....pasarici se vor gasi garla si pe covid si chiar pe gripa aviara 

bani sa ai si  scula vesela ....eu am clientele mele iar pe fatuca asta am vizitato de atatea ori ca nu mai reprezinta nici o taina pentru mine ....dar deh ma apuca si pe mine nostalgiile cate-odata  ...dar daca nu se poate nu-i bai .

mergi matale pe circuit inchis ....dar vezi sa nu te curentezi .

Nu merg taica nea Gica , sunt pe alte meleaguri acum

• Oras:Dobrogea
Postat

de ce spui asta?

Pai când iubi te lasa fără cașcaval ce faci? 😀
Postat

Pai când iubi te lasa fără cașcaval ce faci? 

la ultima vizita pe care i am facut o inainte sa se retraga a zis ca vrea sa si deschida un salon de infrumusetare sau de coafura nu mai tin minte exact ceva de genu

Postat

la ultima vizita pe care i am facut o inainte sa se retraga a zis ca vrea sa si deschida un salon de infrumusetare sau de coafura nu mai tin minte exact ceva de genu

Și tu ai crezut.

Toate vor, dar mai trebuie licențe, dar trebuie sa te și pricepi🤓

• Oras:🌆
  • Oras:🌆
Postat

Salutare tuturor, m-am retras asta e motivul pentru care nu mai activez pe acest site. Intru doar din curiozitate. Cât despre planurile mele in legătura cu viața mea sunt destul de bine și țin sa anunț ca proiectul meu este finalizat de ceva vreme spre curiozitatea unora . Pentru unii acest virus probabil ca a cauzat daune , iar pentru alții avantaje . ;) Va urez numai de bine și va pupa Roxy! :)

• Like 2
Postat

Salutare tuturor, m-am retras asta e motivul pentru care nu mai activez pe acest site. Intru doar din curiozitate. Cât despre planurile mele in legătura cu viața mea sunt destul de bine și țin sa anunț ca proiectul meu este finalizat de ceva vreme spre curiozitatea unora . Pentru unii acest virus probabil ca a cauzat daune , iar pentru alții avantaje . ;) Va urez numai de bine și va pupa Roxy! :)

deci era un zvon fals cum ca ai reveni

• Like 1
Postat

Asta cu salonu e vrăjeala veche a lu iubi sa le pape banii , multe fete au pus botu la prosteala asta și sau întors sa le producă din nou bănuți in vechea meserie

• Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

se mai furiseaza mititica din cind incind pe aici , a bagat un bunghi prin octombrie

• Minus 1
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
Postat
Acum 36 minute, bucefal_ a spus:

Nu va era dor de Roxănici ?

Ai informații ceva ? ....

• Oras:cta
Postat

Seceta mare la malul marii negre bag de seama de ati inceput sa "dezgropati" sexcortele din "morti" !!! 😅

Postat

Bine ca am plecat in voiaj, poate pana in primavara se mai regleaza piata de sexcorte ca acum e jale....

Postat
Acum 20 ore, bucefal_ a spus:

Nu va era dor de Roxănici ?

Dor ne-ar fi dar degeaba daca ei nu-i mai este dor de noi .

Sau ai tu ceva sa ne spui ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...