gica 1955 Reputație: 4370 Postat Mai 23, 2020 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Mai 23, 2020 Tot nu ai prins-o Gică ? De un an încerci ! N-ai noroc , CircCoit închis ! taica slava domnului are balta peste ....pasarici se vor gasi garla si pe covid si chiar pe gripa aviara bani sa ai si scula vesela ....eu am clientele mele iar pe fatuca asta am vizitato de atatea ori ca nu mai reprezinta nici o taina pentru mine ....dar deh ma apuca si pe mine nostalgiile cate-odata ...dar daca nu se poate nu-i bai . mergi matale pe circuit inchis ....dar vezi sa nu te curentezi . 2
bucefal_ Reputație: 107 Postat Mai 24, 2020 Postat Mai 24, 2020 taica slava domnului are balta peste ....pasarici se vor gasi garla si pe covid si chiar pe gripa aviara bani sa ai si scula vesela ....eu am clientele mele iar pe fatuca asta am vizitato de atatea ori ca nu mai reprezinta nici o taina pentru mine ....dar deh ma apuca si pe mine nostalgiile cate-odata ...dar daca nu se poate nu-i bai . mergi matale pe circuit inchis ....dar vezi sa nu te curentezi . Nu merg taica nea Gica , sunt pe alte meleaguri acum
marcujan Reputație: 347 Postat Iulie 28, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Iulie 28, 2020 de ce spui asta?Pai când iubi te lasa fără cașcaval ce faci? 😀
ozgean Reputație: -104 Postat Iulie 28, 2020 Postat Iulie 28, 2020 Pai când iubi te lasa fără cașcaval ce faci? la ultima vizita pe care i am facut o inainte sa se retraga a zis ca vrea sa si deschida un salon de infrumusetare sau de coafura nu mai tin minte exact ceva de genu
marcujan Reputație: 347 Postat Iulie 29, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Iulie 29, 2020 la ultima vizita pe care i am facut o inainte sa se retraga a zis ca vrea sa si deschida un salon de infrumusetare sau de coafura nu mai tin minte exact ceva de genuȘi tu ai crezut. Toate vor, dar mai trebuie licențe, dar trebuie sa te și pricepi🤓
roxanaa20 Reputație: 460 Postat Iulie 29, 2020 Oras:🌆 Oras:🌆 Postat Iulie 29, 2020 Salutare tuturor, m-am retras asta e motivul pentru care nu mai activez pe acest site. Intru doar din curiozitate. Cât despre planurile mele in legătura cu viața mea sunt destul de bine și țin sa anunț ca proiectul meu este finalizat de ceva vreme spre curiozitatea unora . Pentru unii acest virus probabil ca a cauzat daune , iar pentru alții avantaje . ;) Va urez numai de bine și va pupa Roxy! :) 2
ozgean Reputație: -104 Postat Iulie 29, 2020 Postat Iulie 29, 2020 Salutare tuturor, m-am retras asta e motivul pentru care nu mai activez pe acest site. Intru doar din curiozitate. Cât despre planurile mele in legătura cu viața mea sunt destul de bine și țin sa anunț ca proiectul meu este finalizat de ceva vreme spre curiozitatea unora . Pentru unii acest virus probabil ca a cauzat daune , iar pentru alții avantaje . ;) Va urez numai de bine și va pupa Roxy! :)deci era un zvon fals cum ca ai reveni 1
bucefal_ Reputație: 107 Postat August 22, 2020 Postat August 22, 2020 la ultima vizita pe care i am facut o inainte sa se retraga a zis ca vrea sa si deschida un salon de infrumusetare sau de coafura nu mai tin minte exact ceva de genuAsta cu salonu e vrăjeala veche a lu iubi sa le pape banii , multe fete au pus botu la prosteala asta și sau întors sa le producă din nou bănuți in vechea meserie 2
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Postat Ianuarie 13, 2022 se mai furiseaza mititica din cind incind pe aici , a bagat un bunghi prin octombrie 1 1
bucefal_ Reputație: 107 Postat Octombrie 15, 2023 Postat Octombrie 15, 2023 Nu va era dor de Roxănici ? 1
Membru Premium jerry84 Reputație: 1840 Postat Octombrie 15, 2023 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Postat Octombrie 15, 2023 Acum 36 minute, bucefal_ a spus: Nu va era dor de Roxănici ? Ai informații ceva ? ....
s3f Reputație: 907 Postat Octombrie 15, 2023 Oras:cta Oras:cta Postat Octombrie 15, 2023 Seceta mare la malul marii negre bag de seama de ati inceput sa "dezgropati" sexcortele din "morti" !!! 😅
johndoe23 Reputație: 196 Postat Octombrie 15, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 15, 2023 pai tu nu vezi ce oferta avem.. suntem praf
s3f Reputație: 907 Postat Octombrie 15, 2023 Oras:cta Oras:cta Postat Octombrie 15, 2023 Bine ca am plecat in voiaj, poate pana in primavara se mai regleaza piata de sexcorte ca acum e jale....
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Octombrie 16, 2023 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Octombrie 16, 2023 Acum 20 ore, bucefal_ a spus: Nu va era dor de Roxănici ? Dor ne-ar fi dar degeaba daca ei nu-i mai este dor de noi . Sau ai tu ceva sa ne spui ?
Membru Premium haloowen Reputație: 4872 Postat Octombrie 16, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Postat Octombrie 16, 2023 Avea ieri anunt pe publi! 1
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Octombrie 18, 2023 La 16.10.2023 la 14:50, haloowen a spus: Avea ieri anunt pe publi! Alarma falsă....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum