Sari la conținut

Ioana de la Amazonia

Postări Recomandate

Postat

Salve. Am inteles ca amazonia s-a inchis :(((

Vreo idee pe unde a ajuns Ioana? Sper sa apara pe la un alt salon ca ar fi pacat de ea. La fel si Irina. Mergeam la amazonia doar pt ele...

Postat

Salve. Am inteles ca amazonia s-a inchis :(((

Vreo idee pe unde a ajuns Ioana? Sper sa apara pe la un alt salon ca ar fi pacat de ea. La fel si Irina. Mergeam la amazonia doar pt ele...

Ioana e posibil sa fie la Nirvana Masaj .

• Oras:nowhere
  • Oras:nowhere
Postat

Cum dracu sa mai activeze, ma, pe undeva astea, cand ele sunt momentan parte intr-un proces penal? Asta le mai trebuie, frecat de membre?

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Si daca este intrun proces penal asta inseamna ca nu mai are voie sa munceasca sau cum?

Bineinteles ca fetele au voie sa munceasca, ce vor si unde vor. Cel mult ar putea fi martore in dosarul penal. Insa nu cred sa aiba vreo interdictie. Nu vad de ce.

Postat

Up.

Nimeni nici o veste? Nu a avut nimeni numarul ei? Poate asa o gasim...stiu ca a vrut sa imi dea un numar de telefon cand lucra la nirvana dar prost ca am uitat sa il notez dupa masaj...

Postat

Pacat ca nu o mai gasim era super tare fata si stia ce are de facut ca masajul sa iasa super

Mda...pierderea noastra...:( Imi e dor de masajul ei...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.