Sari la conținut

Daniela 23 de ani : 0767190024

Postări Recomandate

• Telefon: 0767190024
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 2 minute, larochesin a spus:

Salutare,

Fiind in “nebunia” mea cu slim am zis sa ii dau o incercare lui Daniela , mai ales ca aveam treaba pe la rds rcs in zona si ca deobicei imi place sa imbin utilul cu asa zisul placut.

Programat pe whatsapp , zis si facut , o mica intarziere din partea ei gen 6-7 min dar nici o problema , stiam apartamentul ca na multi de pe aici am fost pe acolo , abia asteptam oglinzile din dormitor. 

Urcat in apartament, facem cunostinta si pleaca se duce in bucatarie zic wtf🤣😂 ma duc si eu , cei drept avea tigara in scrumiera , incercat mic chit chat, parea obosita si oleaca , nu vreau sa zic sictirita dar undeva pe acolo , cam smulgeam cuvintele de la ea , deja ma gandeam daca sa raman sau nu (eram in dubiu) dar gogu era statut de vreo 3 zile asa ca na😂. Las bani ma cer la dus de refresh si duce si ea dar mai asa agale😂😂 deja ma bufnea rasul.

Se intoarce de la baie si ne asezam in pat ii explic cum fac deobicei ca daca e ceva poate sa imi spuna sa nu ne simtim naspa etc , imi zice Stai linistit, hopa , incepe cu un oral bunicel dand la inceput putina atentie la sateliti, ma cer la oral din picioare , trebuie sa fiu sincer un oral asa haios nu am mai avut de mult , fata chiar isi dadea silinta, incerca si DT chiar era acolo , se vede exact cum scrie in anunt ca ea incearca , ce mi a placut cel mai mult faptul ca nu folosea mana deloc si la DT isi dadea toata silinta , bravo ei, dupa vreo 10 min sa zic , ma cer la normal hai sa vedem cum se prezinta si aici, se schimba iar placa , te trage in ea este acolo accepta mai multe pozitii si este destul de primitoare accepta si viteza , bravo ei, ma surprins complet , recunosc.

locatie - 10

atitudine- 8.5(aici mai are de lucrat putin dpmdv, doar putin dar o sa pun atitudinea de la inceput si pe faptul ca nu ne cunosteam)

oral - 8.5 ( bun oral in timp cu siguranta va fi si mai bine)

NP- 9 (actiune buna , nu am ce sa comentez f mult , mici improvements)

GFE - 7( aici nu vreau sa fiu rautacios dar oleaca de senzualitate si eventual FK ar schimba jocul )

Aspect- 8.5 ( da aici sunt de punctat cateva , unele poze nu ii dau dreptate dar nu este nici nasola, cum zic uni colegi, la figura este haioasa cel putin pt mine , dar da lipsa tonus muscular aici cred ca se supara uni colegi pe ea, pt mine e simplu este nasola nu se scoala pula, punct, este curata a facut si dus in prezenta mea)

all in all daca esti fan slim chiar merita fata, este haioasa , mai are de lucru la cateva aspecte, door 2 door 40 min fara graba , nici la plecare nu ma aruncat pe usa. Mare plus aici, 

Zi placuta

Mulțumesc frumos. Promit sa ma revansez

Suntem oameni ,fiecare dintre noi avem momente când suntem ciudați 

Îmi  place sa fiu naturală ,chiar dacă știu ca este un minus pentru mine ca nu ma prefac cum de obicei asta se întâmpla in aceasta meserie 

Imi place sa ma vedeți și cu plusuri și cu minusuri 

Încă o data mulțumesc pentru vizita 

Și scuze pentru acea impresie 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
38 minutes ago, Daniela122 said:

Mulțumesc frumos. Promit sa ma revansez

Suntem oameni ,fiecare dintre noi avem momente când suntem ciudați 

Îmi  place sa fiu naturală ,chiar dacă știu ca este un minus pentru mine ca nu ma prefac cum de obicei asta se întâmpla in aceasta meserie 

Imi place sa ma vedeți și cu plusuri și cu minusuri 

Încă o data mulțumesc pentru vizita 

Și scuze pentru acea impresie 

Nu te stresa, vizita a fost buna.serios, zi placuta.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 7 minute, larochesin a spus:

Nu te stresa, vizita a fost buna.serios, zi placuta.

Mulțumesc la fel

O zi frumoasa la fel ca tine😘😘

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Serviciile mele sunt:

Oral protejat

Oral neprotejat în funcție de igienă

Diferite poziții

69 

Masaj de relaxare

Cob și alte fantezii pe care le putem discuta

Anniligus pasiv/

Anniligus activ daca igiena este ireproșabil de curata (50 extra)

CIM

Deeptroath aici sunt la inceput și mi-ar placea sa mă luați încet și să aveți umpic de răbdare 

- 150 lei/30 min

250lei/1 oră.

Extra: Cof ( finalizare faciala) 50 lei

Link spre comentariu

Salutare 🎩

M-am revazut cu Daniela zilele trecute. Cu acesta ocazie, o sa mai astern cateva randuri

Ceea ce m-a surprins a fost calitatea oralului, care pana acum nu l-am considerat un punct forte al ei. Aici este clar categoria la care nota o sa creasca cel mai mult, mai ales ca la primul numar am terminat intr-un CIM de senzatie. In rest, sex de anduranta foarte bun, udat natural din abundenta, FK si preludiu bun. Chiar daca Daniela era destul de stresata legata de o problema personala, a dat dovada de foarte mult profesionalism si nu a lasat acest lucru sa strice actiunea din pat.

Locatia noua este perfecta, o stiam destul de bine de la o colega de breasla a Danielei. Pentru mine e locatia ideala, aici intervenind si subiectivismul facilitatii cu care pot ajunge la ea.

Acum notele:

Aspect: 8

Igiena: 10

Locatie: 10 (locatie perfecta, centru, locuri de parcare, canapea, pat mare cu oglinda)

Oral: 9 (CIM de senzatie)

Normal: 9.5

GFE: 9

Nota de plata: 250 RON pentru 1h

In concluzie, eu consider ca Daniela ar merita un loc la Top. Sunt suficiente fete de acolo care sunt sub ea la servicii, atitudine si respect fata de clienti. Nu am stat sa numar recenziile colorate, dar cred ca s-au atins cele zece. @pisicuts

• Like 1
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 2 minute, mr president a spus:

Salutare 🎩

M-am revazut cu Daniela zilele trecute. Cu acesta ocazie, o sa mai astern cateva randuri

Ceea ce m-a surprins a fost calitatea oralului, care pana acum nu l-am considerat un punct forte al ei. Aici este clar categoria la care nota o sa creasca cel mai mult, mai ales ca la primul numar am terminat intr-un CIM de senzatie. In rest, sex de anduranta foarte bun, udat natural din abundenta, FK si preludiu bun. Chiar daca Daniela era destul de stresata legata de o problema personala, a dat dovada de foarte mult profesionalism si nu a lasat acest lucru sa strice actiunea din pat.

Locatia noua este perfecta, o stiam destul de bine de la o colega de breasla a Danielei. Pentru mine e locatia perfecta, aici intervenind subiectivismul facilitatii cu care pot ajunge la ea.

Acum notele:

Aspect: 8

Igiena: 10

Locatie: 10 (locatie perfecta, centru, locuri de parcare, canapea, pat mare cu oglinda)

Oral: 9 (CIM de senzatie)

Normal: 9.5

GFE: 9

Nota de plata: 250 RON pentru 1h

In concluzie, eu consider ca Daniela ar merita un loc la Top. Sunt suficiente fete de acolo care sunt sub ea la servicii, atitudine si respect fata de clienti. Nu am stat sa numar recenziile colorate, dar cred ca s-au atins cele zece.

Mulțumesc frumos pentru vizita 😘

oricand cu drag 😇

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 17 ore, Daniela122 a spus:

Serviciile mele sunt:

Oral protejat

Oral neprotejat în funcție de igienă

Diferite poziții

69 

Masaj de relaxare

Cob și alte fantezii pe care le putem discuta

Anniligus pasiv/

Anniligus activ daca igiena este ireproșabil de curata (50 extra)

CIM

Deeptroath aici sunt la inceput și mi-ar placea sa mă luați încet și să aveți umpic de răbdare 

- 150 lei/30 min

250lei/1 oră.

Extra: Cof ( finalizare faciala) 50 lei

😘😘😘

Link spre comentariu

Am vizitat o si ru pe Daniela saptamana trecuta.locatia binecunoscuta,usor accesibila,parcare in fata casei poporului.

Programare facila,pe wts.

Am ales 1 finalizare,cu posibilitate de prelungire😁insa n a fost cazul,eu fiind pe graba.

Daniela este o fata f draguta,joviala,un zambet strengaresc si un corp care mie personal imi place.

Mers la dush,intors in camera,Daniela ma astepta intinsa pe pat cu funduletzul la vedere.

M am asezat langa ea si am luat o la o partida de limbi,pret de vreo 10 minute,la sfarsitul careia s a produs "inevitabilul" si a avut orgasm,probabil ca am facut ce trebuie😁

Mi a pmacut maxim reactia din momentul orgasmului,cred ca a fost intens.

A trecut ea la oral np ,soft, placut, 2 -3 minute,cu tentative de deep.

Trecut ,dupa echiparea soldatului ,la normal,misionar la inceput si evident,moartea barbatului,in mama iedului,unde am si finalizat dupa putine minute...n am mai apucat fin orala/faciala,desi mi doream...asta e ,next time.

Per total o experienta placuta,o nota generala sa zic ar fi un 8.5 cinstit,eu as mai reveni,mi a placut naturaletea Danielei.

Dana,esti o scumpica si ne vom revedea cu siguranta,

Semnat:ala foarte rapid😀.

Ciocane tari,d-lor!

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 50 minute, futemtotcearepizda a spus:

Am vizitat o si ru pe Daniela saptamana trecuta.locatia binecunoscuta,usor accesibila,parcare in fata casei poporului.

Programare facila,pe wts.

Am ales 1 finalizare,cu posibilitate de prelungire😁insa n a fost cazul,eu fiind pe graba.

Daniela este o fata f draguta,joviala,un zambet strengaresc si un corp care mie personal imi place.

Mers la dush,intors in camera,Daniela ma astepta intinsa pe pat cu funduletzul la vedere.

M am asezat langa ea si am luat o la o partida de limbi,pret de vreo 10 minute,la sfarsitul careia s a produs "inevitabilul" si a avut orgasm,probabil ca am facut ce trebuie😁

Mi a pmacut maxim reactia din momentul orgasmului,cred ca a fost intens.

A trecut ea la oral np ,soft, placut, 2 -3 minute,cu tentative de deep.

Trecut ,dupa echiparea soldatului ,la normal,misionar la inceput si evident,moartea barbatului,in mama iedului,unde am si finalizat dupa putine minute...n am mai apucat fin orala/faciala,desi mi doream...asta e ,next time.

Per total o experienta placuta,o nota generala sa zic ar fi un 8.5 cinstit,eu as mai reveni,mi a placut naturaletea Danielei.

Dana,esti o scumpica si ne vom revedea cu siguranta,

Semnat:ala foarte rapid😀.

Ciocane tari,d-lor!

Mulțumesc frumos pentru vizita 💋

Oricând cu drag te mai aștept pe la mine 💋

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...