Daniela122 Reputație: 3090 Postat Mai 18, 2023 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Postat Mai 18, 2023 💋 1
Daniela122 Reputație: 3090 Postat Mai 18, 2023 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Postat Mai 18, 2023 Cine îmi face și mie cadou o pereche de papucei 😂😂 (gluma)
westerdigital Reputație: 93 Postat Mai 18, 2023 Postat Mai 18, 2023 Salutare, Am vin si eu cu o recenzie catre cumatra in cauza. Locatie usor de ajuns, parcare suficienta Comunicat doar wapp (progamare + confirmare) Ajuns la locatie intampinat o tanara comunicativa. M-am simtit ca am discutat cu o prietena cu beneficii, +1 (revin) Apartament curat (am fost sa ma simt bine nu in control, nu-s de la OPC) Baie suficient pentru igienizare (geluri de dus ieftine dar neutre la miros, aviz amatorilor cu jandarmi acasa, nu ve-ti ramane urme de miros pe piele) Domnisoara foarte curata si +1 neimparfumata/rujata sau machita din nou aviz amatorilor cu jandarmi acasa nu ve-ti avea mirosuri/urme pe piele. Actiunea s-a petrecut dupa aprox 10 minute de discutii (discutii de parca nu ne-am vazut de o vesnicie) Actiunea in camera, pat mare, domnisoara micuta, skinny si seducatoare. Piersicuta foarte dulce si labiile maricele (le ador) m-am balacit cu limba in ele Piersicuta stramta pentru gogu Din punctul meu de vedere o sa mai revin, cumatra stie sa se faca placuta, are acel ceva aparte Nu a stat cu ochii pe ceas, dimpotriva chiar foarte relaxata Nu dau note pentru ca gusturile nu se discuta, dar pentru mine a fost ce trebuie. Anal nu m-a interesat dar cred ca este in meniu, nu ma atrag sporturile cacacioase Fk - da Cadoul: 300 lei o ora, a meritat fiecare secunda Am zis ca nu fac recenzie dar..; spor si ne mai vedem! 1
cramphy Reputație: 22 Postat Mai 19, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 19, 2023 Salutare, Deși am o lene cruntă să scriu recenzii, vizitele recurente la Daniela o impun să o fac. Programare pe wapp, libera la prima oră a ei de muncă, deci primul client. Ajuns puțin mai devreme decât ea, și-am așteptat cuminte în mașină până la ora stabilită. Întrucât cunoșteam locația în momentul în care mi-a scris să urc m-am conformat și ,surpriză, ne-am întalnit în scara blocului și am purces spre locul unde urma să păcătuim. Ajuns sus, m-a poftit la o tigare, m-a servit cu un pahar de apă, vorbit telegrafic ce am mai învârtit fiecare și m-am cerut la duș. Primit prosop curat și uscat. Baia cu strictul necesar, câteva geluri de duș, apă de gură... Dupa ce am terminat eu, am asteptat-o in camera, lăsându-i timp să facă și ea un duș rapid. Ajunsă în camera m-a întrebat cum vreau oralul i-am zis fara, i-a tras o rundă de șevețele umede cum se mai practică și la alte case si a inceput să îl suga pe băiat pe stilul soft cum îmi place. Nu pare să ducă DT serios dar nici n-am insistat. După ce l-a făcut țeavă pe gogu am cerut-o în “mama iedului”, mi-a aplicat balonul cu dexteritate și m-a rugat să intru ușor. N-a fost cazul de geluri sau scuipici în cazul meu dar am luat-o ușor cum m-a rugat. Ce îmi placea mult în poziția asta e că privirile ni se întâlneau în oglinzile mari de la dulap, citindu-i pe față satisfacția/ “simulația”- vorba lui Elaine din Seinfeld. Se mulează frumos pe ciocan, inițiaza niște “8”-uri interesante dar pentru că eram plin și simțeam că explodez am propus să-și mufeze gurița la goguță unde am explodat și biata de ea n-a putut să adune tot fără sa i se prelingă pe la colțurile buzelor - imagine priceless. Știu că nu-s de cursă lungă și într-un final am plecat din nou către duș pentru igienizare. M-am imbracat, i-am platit 100fin+50cim și am am plecat cu promisiunea că voi reveni. Note: Locatie: 8,5 (locuri de parcare la discreție, baie cu cele necesare, prosop curat și uscat, pat care nu scârțâie, fără vecini curioși) Aspect:8,5 (fata - 9 pentru ca teen-ish și fără machiaj excesiv, corp - 7,7 deși slim și fund mișto nu e tonifiată și sânii sunt micuți) GFE: 6.5 (amabila, respectuoasă, dar totusi dau aceasta nota deoarece în momentele de țigară părea absorbită de telefon) Oral: 9 (aici trebuie sa recunosc ca se muleză pe ce îmi place - mai soft, nota fiind crescută și de faptul că acceptă CIM). Normal: 9 (stramta, stie sa se miste, sa dea contre,se umezeste destul de usor) Anal:- (trebuia să o anunț cu cel puțin 2 ore înainte dar imi voi incerca norocul cu o ocazie viitoare) 1
mervik Reputație: 35 Postat Mai 19, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2023 Acum 21 ore, Daniela122 a spus: Ce ziceți o las moțată?😂😂😂 Da ar fi ceva...provocator...
Daniela122 Reputație: 3090 Postat Mai 19, 2023 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Postat Mai 19, 2023 Acum 11 ore, westerdigital a spus: Salutare, Am vin si eu cu o recenzie catre cumatra in cauza. Locatie usor de ajuns, parcare suficienta Comunicat doar wapp (progamare + confirmare) Ajuns la locatie intampinat o tanara comunicativa. M-am simtit ca am discutat cu o prietena cu beneficii, +1 (revin) Apartament curat (am fost sa ma simt bine nu in control, nu-s de la OPC) Baie suficient pentru igienizare (geluri de dus ieftine dar neutre la miros, aviz amatorilor cu jandarmi acasa, nu ve-ti ramane urme de miros pe piele) Domnisoara foarte curata si +1 neimparfumata/rujata sau machita din nou aviz amatorilor cu jandarmi acasa nu ve-ti avea mirosuri/urme pe piele. Actiunea s-a petrecut dupa aprox 10 minute de discutii (discutii de parca nu ne-am vazut de o vesnicie) Actiunea in camera, pat mare, domnisoara micuta, skinny si seducatoare. Piersicuta foarte dulce si labiile maricele (le ador) m-am balacit cu limba in ele Piersicuta stramta pentru gogu Din punctul meu de vedere o sa mai revin, cumatra stie sa se faca placuta, are acel ceva aparte Nu a stat cu ochii pe ceas, dimpotriva chiar foarte relaxata Nu dau note pentru ca gusturile nu se discuta, dar pentru mine a fost ce trebuie. Anal nu m-a interesat dar cred ca este in meniu, nu ma atrag sporturile cacacioase Fk - da Cadoul: 300 lei o ora, a meritat fiecare secunda Am zis ca nu fac recenzie dar..; spor si ne mai vedem! Dar… vezi ca se poate 💋 mulțumesc mult 💋 cu drag te mai astept
Daniela122 Reputație: 3090 Postat Mai 19, 2023 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Postat Mai 19, 2023 Acum 2 ore, cramphy a spus: Salutare, Deși am o lene cruntă să scriu recenzii, vizitele recurente la Daniela o impun să o fac. Programare pe wapp, libera la prima oră a ei de muncă, deci primul client. Ajuns puțin mai devreme decât ea, și-am așteptat cuminte în mașină până la ora stabilită. Întrucât cunoșteam locația în momentul în care mi-a scris să urc m-am conformat și ,surpriză, ne-am întalnit în scara blocului și am purces spre locul unde urma să păcătuim. Ajuns sus, m-a poftit la o tigare, m-a servit cu un pahar de apă, vorbit telegrafic ce am mai învârtit fiecare și m-am cerut la duș. Primit prosop curat și uscat. Baia cu strictul necesar, câteva geluri de duș, apă de gură... Dupa ce am terminat eu, am asteptat-o in camera, lăsându-i timp să facă și ea un duș rapid. Ajunsă în camera m-a întrebat cum vreau oralul i-am zis fara, i-a tras o rundă de șevețele umede cum se mai practică și la alte case si a inceput să îl suga pe băiat pe stilul soft cum îmi place. Nu pare să ducă DT serios dar nici n-am insistat. După ce l-a făcut țeavă pe gogu am cerut-o în “mama iedului”, mi-a aplicat balonul cu dexteritate și m-a rugat să intru ușor. N-a fost cazul de geluri sau scuipici în cazul meu dar am luat-o ușor cum m-a rugat. Ce îmi placea mult în poziția asta e că privirile ni se întâlneau în oglinzile mari de la dulap, citindu-i pe față satisfacția/ “simulația”- vorba lui Elaine din Seinfeld. Se mulează frumos pe ciocan, inițiaza niște “8”-uri interesante dar pentru că eram plin și simțeam că explodez am propus să-și mufeze gurița la goguță unde am explodat și biata de ea n-a putut să adune tot fără sa i se prelingă pe la colțurile buzelor - imagine priceless. Știu că nu-s de cursă lungă și într-un final am plecat din nou către duș pentru igienizare. M-am imbracat, i-am platit 100fin+50cim și am am plecat cu promisiunea că voi reveni. Note: Locatie: 8,5 (locuri de parcare la discreție, baie cu cele necesare, prosop curat și uscat, pat care nu scârțâie, fără vecini curioși) Aspect:8,5 (fata - 9 pentru ca teen-ish și fără machiaj excesiv, corp - 7,7 deși slim și fund mișto nu e tonifiată și sânii sunt micuți) GFE: 6.5 (amabila, respectuoasă, dar totusi dau aceasta nota deoarece în momentele de țigară părea absorbită de telefon) Oral: 9 (aici trebuie sa recunosc ca se muleză pe ce îmi place - mai soft, nota fiind crescută și de faptul că acceptă CIM). Normal: 9 (stramta, stie sa se miste, sa dea contre,se umezeste destul de usor) Anal:- (trebuia să o anunț cu cel puțin 2 ore înainte dar imi voi incerca norocul cu o ocazie viitoare) Mulțumesc mult💋 cu drag și data viitoare pupici💋
Daniela122 Reputație: 3090 Postat Mai 19, 2023 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Postat Mai 19, 2023 1 oră în urmă, mervik a spus: Da ar fi ceva...provocator... 🫦🫦 pupici
Daniela122 Reputație: 3090 Postat Mai 19, 2023 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Postat Mai 19, 2023 Disponibila pentru programari 💋 Va așteaptă moțata sa o iubiți puțin 🫦🫦 1
Daniela122 Reputație: 3090 Postat Mai 19, 2023 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Postat Mai 19, 2023 Servicii : normal, oral, 69, diferite poziții, COB(sâni, fund), sunt deschisă la fantezii(în limita bunului simț, le discutăm în privat), 100 finalizarea 200 ora (oral normal)+CIM (50 extra), FK (50 extra in funcție de chimia dintre noi doi) ,cu cuplu (100 extra, pentru alte detalii întrebați, serviciul este doar la o oră), footfetish (50 extra),anal (200 finalizarea /350 ora ) uro activ(50 extra, obligatoriu anunțați când faceți programarea că vreți și serviciul ăsta, altfel nu îl fac), oralul neprotejat în funcție de igienă, fac și deep SOFT, linsul la "bijuterii" doar dacă sunteți epilați, ca să nu mai fie discuții de ce nu cobor mai jos ‼️Nu raspund la mesaje de genul : "bună ce faci", "detalii", "preț" , "disponibilă" sau alte lucruri de genul, prefer sa primesc persoane ce s-au interesat de serviciile mele din moment ce sunt absolut toate expuse destul de clar cu ce fac sau nu‼️ Rog sa îmi specificați pana la ce ora va pot Răspunde la mesaj (dacă văd mesajul după un anumit timp nu mai răspund ca sa nu va creez probleme ) Va pupic
unuloarecare2 Reputație: 428 Postat Mai 19, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2023 La 18.05.2023 la 13:23, Daniela122 a spus: Ce ziceți o las moțată?😂😂😂 Dar ce ai vrea să-i faci?
Daniela122 Reputație: 3090 Postat Mai 19, 2023 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Postat Mai 19, 2023 Acum 26 minute, unuloarecare2 a spus: Dar ce ai vrea să-i faci? Sa o las asa 😂
Daniela122 Reputație: 3090 Postat Mai 19, 2023 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Postat Mai 19, 2023 Loc liber 17:40 pupici
unuloarecare2 Reputație: 428 Postat Mai 19, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2023 Acum 38 minute, Daniela122 a spus: Sa o las asa 😂 Altfel cum o poți schimbă? 😁
Daniela122 Reputație: 3090 Postat Mai 19, 2023 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Postat Mai 19, 2023 Disponibila pana la 20:00 pupici
Daniela122 Reputație: 3090 Postat Mai 19, 2023 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Postat Mai 19, 2023 Acum 1 minut, unuloarecare2 a spus: Altfel cum o poți schimbă? 😁 Îmi vine mie vreo idee… Era vorba de dunga aceea lăsată nu de pussy💋
Daniela122 Reputație: 3090 Postat Mai 19, 2023 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Postat Mai 19, 2023 💋 1 1
gigi_bkly Reputație: 116 Postat Mai 19, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2023 Acum 2 ore, Daniela122 a spus: Îmi vine mie vreo idee… Era vorba de dunga aceea lăsată nu de pussy💋 Da, da, si eu vreau dunga. Sa ne tii la curent cu noul look
dobrix Reputație: 1203 Postat Mai 19, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2023 Am vorbit cu daniela și I am propus sa și lase hairy pussy nu doar o dungulita. Cum avea corina odata...ea nu a zis nu e doar reticenta ca nu toți futaci ar fi de acord. Dați cu like uri aici la comment ul meu sa o convingem sa și lase hairy pussy sa vadă ca nu suntem putini.... 1
Membru Premium papura voda Reputație: 1758 Postat Mai 19, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Mai 19, 2023 29 minutes ago, dobrix said: Am vorbit cu daniela și I am propus sa și lase hairy pussy nu doar o dungulita. Cum avea corina odata...ea nu a zis nu e doar reticenta ca nu toți futaci ar fi de acord. Dați cu like uri aici la comment ul meu sa o convingem sa și lase hairy pussy sa vadă ca nu suntem putini.... Eu sunt pentru cu ambele mâini! 😅😅😅 Pe câte n am încercat să le lămuresc! Multe ar vrea dar se tem de "electorat" sau confundă prezența părului cu lipsa de igienă. Ori una i una,alta i alta! ☺️☺️☺️
robertion99 Reputație: 5 Postat Mai 20, 2023 Oras:Sculeni Oras:Sculeni Postat Mai 20, 2023 De acord și eu cu Dobrix.
Daniela122 Reputație: 3090 Postat Mai 22, 2023 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Postat Mai 22, 2023 Buna dimineața dragi mei Disponibila începând cu 11:30 pupici💋
Daniela122 Reputație: 3090 Postat Mai 22, 2023 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Postat Mai 22, 2023 💋 1
Daniela122 Reputație: 3090 Postat Mai 22, 2023 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Postat Mai 22, 2023 Servicii : normal, oral, 69, diferite poziții, COB(sâni, fund), sunt deschisă la fantezii(în limita bunului simț, le discutăm în privat), 100 finalizarea 200 ora (oral normal)+CIM (50 extra), FK (50 extra in funcție de chimia dintre noi doi) ,cu cuplu (100 extra, pentru alte detalii întrebați, serviciul este doar la o oră), footfetish (50 extra),anal (200 finalizarea /350 ora ) uro activ(50 extra, obligatoriu anunțați când faceți programarea că vreți și serviciul ăsta, altfel nu îl fac), oralul neprotejat în funcție de igienă, fac și deep SOFT, linsul la "bijuterii" doar dacă sunteți epilați, ca să nu mai fie discuții de ce nu cobor mai jos ‼️Nu raspund la mesaje de genul : "bună ce faci", "detalii", "preț" , "disponibilă" sau alte lucruri de genul, prefer sa primesc persoane ce s-au interesat de serviciile mele din moment ce sunt absolut toate expuse destul de clar cu ce fac sau nu‼️ Rog sa îmi specificați pana la ce ora va pot Răspunde la mesaj (dacă văd mesajul după un anumit timp nu mai răspund ca sa nu va creez probleme ) Va pupic
Daniela122 Reputație: 3090 Postat Mai 22, 2023 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Postat Mai 22, 2023 💋 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum