sangre Reputație: -988 Postat August 2, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat August 2, 2019 Pffff 1 Link spre comentariu
hanzohanzo Reputație: 644 Postat August 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 2, 2019 Indisponibilă nu mai sunt in orasCand revii? Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat August 2, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat August 2, 2019 Indisponibilă nu mai sunt in orasEsti cam sucita Link spre comentariu
daniela12 Reputație: 1070 Postat August 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 2, 2019 Cand revii?Momentan nu stiu Link spre comentariu
xxxford Reputație: 31 Postat August 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 3, 2019 doar 2 zile ai stat?? 😥 Link spre comentariu
marian gheorghe Reputație: 24 Postat August 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 3, 2019 Introdu analul in meniu ca altfel nu te mai cauta nimeni Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Esti cam sucitaA scos-o clanu sportivilor din oras ca le strica zona Link spre comentariu
daniela12 Reputație: 1070 Postat August 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 4, 2019 A scos-o clanu sportivilor din oras ca le strica zonaNu ma scos nimeni din oras stai liniștit Alta grija mai aveți decât de a vorbi despre aberati d-astea? Link spre comentariu
bucuresti01 Reputație: 15 Postat August 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 5, 2019 Nu ma scos nimeni din oras stai liniștit Alta grija mai aveți decât de a vorbi despre aberati d-astea?astazi te gasimnu te-am mai vazut de mult Link spre comentariu
daniela12 Reputație: 1070 Postat August 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 5, 2019 astazi te gasimnu te-am mai vazut de multNu mai sunt in București Link spre comentariu
bucuresti01 Reputație: 15 Postat August 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 5, 2019 Nu mai sunt in Bucureștidar unde esti? Link spre comentariu
savui Reputație: 109 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 6, 2019 mai presteaza? Link spre comentariu
inkaddict Reputație: 145 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Zicea ca nu stie cand revine , am fost la ea chiar cu o seara inainte sa plece. Mie unul mi-a placaut experienta Daca nu cazut din copac e chiar draguta, 10 pe linie de la mine. Astept sa revii Daniela, am ramas dator :)) Link spre comentariu
daniela12 Reputație: 1070 Postat Octombrie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2019 Buna !As dori sa revinDar sincer nu știu in ce zona ar fi mai ok Ma ajuta și pe mine cineva cu niște recomandări? 1 Link spre comentariu
utilizatornou Reputație: 209 Postat Octombrie 27, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2019 unde poti numai hai odata ! :)) Link spre comentariu
daniela12 Reputație: 1070 Postat Octombrie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2019 Mâine vin Dar ma zăpăcește zona Nu știu exact unde sa închiriez apartament 1 Link spre comentariu
cristian688 Reputație: 9 Postat Octombrie 27, 2019 Partajează Postat Octombrie 27, 2019 Sa postezi si tu noul nr de telefon Link spre comentariu
saaavy Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2019 Partajează Postat Octombrie 27, 2019 ce-ai patit fah, nu are bani fraieru tau de iubi care te si pesteste, sa ati cumpere garsoniera ta proprie ca sa ai locatie? aia e daca stati fiecare cu parintii vostri si dai pe acasa doar cand va e fomica sau cand te-ai saturat sa mai fi fututa da toti tiganii si taximetristii ca oly care mai si fute menore precum heringu, de varsta fetei sale, aia e veatza, nu stii sa traiesti the bosscoxlife ca alte smechere da aicisha! :X Link spre comentariu
daniela12 Reputație: 1070 Postat Octombrie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2019 Sa postezi si tu noul nr de telefonAcelași nr 0762327303De mâine o sa fiu disponibilă Link spre comentariu
kasparian Reputație: 6196 Postat Octombrie 27, 2019 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Partajează Postat Octombrie 27, 2019 Buna !As dori sa revinDar sincer nu știu in ce zona ar fi mai okMa ajuta și pe mine cineva cu niște recomandări?Daca ar fi dupa mine ti-as spune zona Baneasa, sa ajung si eu mai usor :)Insa pentru business tot zonele "consacrate" - bld. Coposu, bld. Unirii, rond Alba Iulia, Mall Vitan, KFC/Kaufland Dristor - sunt mai rentabile. As zice ca ultimele doua sunt cele mai convenabile dpdv al posibilitatilor de parcare pentru clienti.Dar, pana la urma, stii cum se zice: omul sfinteste locul - asa ca fii tu buna si venim oriunde dupa tine :D Link spre comentariu
daniela12 Reputație: 1070 Postat Octombrie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2019 Daca ar fi dupa mine ti-as spune zona Baneasa, sa ajung si eu mai usor :)Insa pentru business tot zonele "consacrate" - bld. Coposu, bld. Unirii, rond Alba Iulia, Mall Vitan, KFC/Kaufland Dristor - sunt mai rentabile. As zice ca ultimele doua sunt cele mai convenabile dpdv a posibilitatilor de parcare pentru clienti.Dar, pana la urma, stii cum se zice: omul sfinteste locul - asa ca fii tu buna si venim oriunde dupa tine :DAm găsit la uniri :) 1 Link spre comentariu
kasparian Reputație: 6196 Postat Octombrie 27, 2019 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Partajează Postat Octombrie 27, 2019 Am găsit la uniri :)Super! Sper sa ne vedem curand :) Link spre comentariu
daniela12 Reputație: 1070 Postat Octombrie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2019 Super! Sper sa ne vedem curand :)Te pup și te aștept cu drag :) 1 Link spre comentariu
mrpassion Reputație: -193 Postat Octombrie 27, 2019 Oras:Terra Oras:Terra Partajează Postat Octombrie 27, 2019 Buna!Pana ma ce oră esti de gasit maine? Sunt interesat de o vizita! Te😘 si o seara frumoasa! 1 3 Link spre comentariu
daniela12 Reputație: 1070 Postat Octombrie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2019 Buna!Pana ma ce oră esti de gasit maine? Sunt interesat de o vizita! Te😘 si o seara frumoasa!Buna O sa lucrez pana târziu maine😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum