Sari la conținut

Daniela 23 de ani : 0767190024

Postări Recomandate

ce-ai patit fah, nu are bani fraieru tau de iubi care te si pesteste, sa ati cumpere garsoniera ta proprie ca sa ai locatie? aia e daca stati fiecare cu parintii vostri si dai pe acasa doar cand va e fomica sau cand te-ai saturat sa mai fi fututa da toti tiganii si taximetristii ca oly care mai si fute menore precum heringu, de varsta fetei sale, aia e veatza, nu stii sa traiesti the bosscoxlife ca alte smechere da aicisha! :X

Link spre comentariu
  • Oras:Micul Paris
  • Oras:Micul Paris

Buna !

As dori sa revin

Dar sincer nu știu in ce zona ar fi mai ok

Ma ajuta și pe mine cineva cu niște recomandări?

Daca ar fi dupa mine ti-as spune zona Baneasa, sa ajung si eu mai usor :)

Insa pentru business tot zonele "consacrate" - bld. Coposu, bld. Unirii, rond Alba Iulia, Mall Vitan, KFC/Kaufland Dristor - sunt mai rentabile. 

As zice ca ultimele doua sunt cele mai convenabile dpdv al posibilitatilor de parcare pentru clienti.

Dar, pana la urma, stii cum se zice: omul sfinteste locul - asa ca fii tu buna si venim oriunde dupa tine :D

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Daca ar fi dupa mine ti-as spune zona Baneasa, sa ajung si eu mai usor :)

Insa pentru business tot zonele "consacrate" - bld. Coposu, bld. Unirii, rond Alba Iulia, Mall Vitan, KFC/Kaufland Dristor - sunt mai rentabile.

As zice ca ultimele doua sunt cele mai convenabile dpdv a posibilitatilor de parcare pentru clienti.

Dar, pana la urma, stii cum se zice: omul sfinteste locul - asa ca fii tu buna si venim oriunde dupa tine :D

Am găsit la uniri :)

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...