Sari la conținut

Daniela 23 de ani : 0767190024

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

wtf??? price tag in your belly?????merge scanat si cu telefonul, avand aplicatia QR code instalata ,sau trebuie un ""dispozitiv"" (de anumite dimensiuni)??

Nu stiu... dar am suportat niste dureri groaznice si pentru nas si pentru buric :)

Si mai vroiam si in zona intimă dar nu am mai avut curaj

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

salutare... vineri inainte sa plece in weekend domnisoara in cauza, una din preferatele mele, mi-a facut placerea de a ma primi in patul ei si nu numai...

am vorbit pe whatsapp cu o seara inainte, am confirmat dimineata si la pranz ne-am vazut... revazut... nu mai fusesem de mult la ea nu stiu daca mai stia cine sunt dar a avut o rabdare fantastica sa imi explice cum sa ajung, nu ca ar fi greu dar nu pricepeam ... intr-un final ne-am intalnit, am fumat o tigara si am facut dus, si a inceput motivul prezentarii mele la fata locului... 

un oral neprotejat si neprofesionist facut ca de o iubita care nu face deepthroat dar e atenta la toate indicatiile si chiar ii pasa, oral care a durat s-a prelungit mult pe urma am trecut eu la gustat ca am vrut sa vad cum e cu o tipa careia ii place si te ghideaza nu sta doar sa se uite in tavan cat dai din cap cu limba scoasa... daca e teatru e de broadway... pare ca i-a placut , apoi am trecut la normal unde cu niste dureri vizibile de la pierce-ul vietii din buric s-a miscat impecabil, trecut la oral unde am si finalizat

spalat, tigara, nr 2 idem 

cadou 300 ron pt mai mult de o ora jumate de placere 

o sa revin cu drag de fiecare data cand va fi disponibila si o sa vreau sa fac dragoste nu sa supun la perversiuni sexuale :)) 

• Like 3
Postat

salutare... vineri inainte sa plece in weekend domnisoara in cauza, una din preferatele mele, mi-a facut placerea de a ma primi in patul ei si nu numai...

am vorbit pe whatsapp cu o seara inainte, am confirmat dimineata si la pranz ne-am vazut... revazut... nu mai fusesem de mult la ea nu stiu daca mai stia cine sunt dar a avut o rabdare fantastica sa imi explice cum sa ajung, nu ca ar fi greu dar nu pricepeam ... intr-un final ne-am intalnit, am fumat o tigara si am facut dus, si a inceput motivul prezentarii mele la fata locului...

un oral neprotejat si neprofesionist facut ca de o iubita care nu face deepthroat dar e atenta la toate indicatiile si chiar ii pasa, oral care a durat s-a prelungit mult pe urma am trecut eu la gustat ca am vrut sa vad cum e cu o tipa careia ii place si te ghideaza nu sta doar sa se uite in tavan cat dai din cap cu limba scoasa... daca e teatru e de broadway... pare ca i-a placut , apoi am trecut la normal unde cu niste dureri vizibile de la pierce-ul vietii din buric s-a miscat impecabil, trecut la oral unde am si finalizat

spalat, tigara, nr 2 idem

cadou 300 ron pt mai mult de o ora jumate de placere

o sa revin cu drag de fiecare data cand va fi disponibila si o sa vreau sa fac dragoste nu sa supun la perversiuni sexuale :))

Multumesc! Oricând cu mare drag. Te pup

• Like 1
Postat

Nu stiu... dar am suportat niste dureri groaznice si pentru nas si pentru buric :)

Si mai vroiam si in zona intimă dar nu am mai avut curaj

Super tare! Felicitari! Piercingurile sunt f.incitante si sexy, iti doresc mult curaj sa iti pui si in zona intima, mie imi place maxim!

• Like 1
Postat

Super tare! Felicitari! Piercingurile sunt f.incitante si sexy, iti doresc mult curaj sa iti pui si in zona intima, mie imi place maxim!

Si eu sper sa prind curaj sa pun si in zona intimă

Acum sa vedem ce urmează:)

• Like 2
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Ce spuneti incercam sa schimbam serviciile?

Serviciile din semnatura ta
OP/ON(in funcție de igiena),
NP , 
CIM, 
COF(contra cost 50 de lei) , 
COB, 
GFE,
FK(in funcție de compatibilitatea dintre noi). 
100 de lei 30 de minute. 
200 de lei ora
Ceea ce nu fac: 
NU ANAL, 

Ce doresti sa schimbi?
Postat

Serviciile din semnatura ta

OP/ON(in funcție de igiena),

NP , 

CIM, 

COF(contra cost 50 de lei) , 

COB, 

GFE,

FK(in funcție de compatibilitatea dintre noi). 

100 de lei 30 de minute. 

200 de lei ora

Ceea ce nu fac: 

NU ANAL, 

Ce doresti sa schimbi?

Anal ??

• Like 3
  • Oras:In your mouth with my dick
  • Oras:In your mouth with my dick
Postat

Cred ca mi-ai citit gândurile 😂.  Cu ultima poza am crezut ca ai bagat anal ul in servicii.  Te gândești la anal ?

Postat

Servicii

OP/ON (in functie de igiena)

NP

CIM

COF(50 de lei extra)

COB

FK(In functie de compatibilitate)

GFE

ANAL (IN functie de GROSIME ceea ce o sa stabilim la fața locului, ca sa nu existe neplăceri)

Preturi:

Oral/ normal 1 finalizare 100 de lei (30 de minute) ... 1 ora 200 de lei

Oral,Normal + Anal 200 de lei finalizarea sau 300 de lei ora

Va pupic

Si sper sa ne intelegem pe baza de anal

Sa f.iti înțelegători cu mine ca nu am mai facut de mult timp

• Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...