Sari la conținut

Daniela 23 de ani : 0767190024

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Sa lași telefonul ăla cât ești cu client ,nu e normal sa butonezi telefonul 15 min din 30.ia-o ca un sfat că sa fie clientul cat mai mulțumit și să revină la tine că ești frumușică foc.

Buna . Imi pare rau .. dar cat sunt cu clientul din momentul în care intrăm în dormitor nu mai pun mana pe telefon.. Dar suntem oameni nu pot sa te contrazic poate am folosit telefonu pentru a scrie un mesaj important ... dar de a lua programări sau a răspunde la telefon nu este cazul... in orice caz imi cer scuze poate a fost o mica scapare

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator okzoomer
Reputație: 0

Sa lași telefonul ăla cât ești cu client ,nu e normal sa butonezi telefonul 15 min din 30.ia-o ca un sfat că sa fie clientul cat mai mulțumit și să revină la tine că ești frumușică foc.

asa sant zoomerii astia, nu se pot dezlipi da telefon, asa am patit si io cu una da 17 ani la fel toata ziua statea pa whatsap cu prietena ei ralukaka makaka sa ai faca consiliere pisihologica ca dujmanii al doxau pa iuby ei iesit din puscarie cu pozele ei da pa forum, ehuehuehueheuheuheuehue

Ce mai futeam la ea in 2018...e buna de pula dar daca ii dai hardcore oboseste :)

marele bombardier denis constantinescu :)))))))) vai da pula ta

Link spre comentariu

asa sant zoomerii astia, nu se pot dezlipi da telefon, asa am patit si io cu una da 17 ani la fel toata ziua statea pa whatsap cu prietena ei ralukaka makaka sa ai faca consiliere pisihologica ca dujmanii al doxau pa iuby ei iesit din puscarie cu pozele ei da pa forum, ehuehuehueheuheuheuehue

marele bombardier denis constantinescu :)))))))) vai da pula ta

Nu stau sa ma contrazic pe această tema pe baza la telefon

Cine A fost la mine poate specifica ca nu folosesc telefonu si ce fel de persoana sunt

Va pupic

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...