Sari la conținut

Daniela 23 de ani : 0767190024

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

A luat o foarte personal gtfo , ma intreb de ce a ramas la aceasta domnisoara?Am inteles opinia lui poate, se gandea ca o sa o transforme intr o ""piesa"" cu puterile lui?

am vizitat o pe Daniela,nu este corpul tonifiat ca a celor care merg la sala, dar tinand cont ca are 20 ani, mai este si genul slim,nu are cum sa fie naspa, Nu am sesizat vergeturi, celulita, piele flasca, sanii sunt fermi dar nu tari, in niciun caz lasati. Nemachiata este frumusica iar cu ceva artificii chiar este o piesa! ma refer la : lenjerie intima,patofi cu toc, par aranjat, gene etc Fata este foarte naturala, putin obosita presupun datorita programului de lucru cat si a fetitei, dar ca o remarca este printre cele mai stramte  pasarici pe care le am incercat pana acum. Oralul este ok, nu cu ruperi de ritm, dar deep si per total placut, dar wtf? fiecare are stilul ei ar daca urmare a oralului se scoala inseamna ca este bine executat. Normal pe la spate cu, contre, gemete si priviri peste umar ,dar nu am simtit ca este ceva fals in atitudinea ei, este ascultatoare si sta in ce pozitie este sugerata. singura remarca ar trebui schimbate prezervativele pt ca sunt cam groase si pe mine m au strans. Zona deloc derajanta a fost liniste, garsoniera cu tot ce trebuie pentru actiune, baie curata, iar cheia aruncata de pe geam pe mine, personal, nu m a deranjat. Doriti actiune alaturi de o tanara pe care sa o ""conduceti""voi, ea este intre fetele pe care sa le vizitati/ bafta

• Like 9
Postat

Domnul ghete...e vreun frustrat, oricum la ce limbaj utilizeaza ne-am dat seama de ce caracter are si de unde provine.

• Oras:Uniunea Europeana
  • Oras:Uniunea Europeana
Postat

Poate pe viitor iti schimbi si locația. Din majoritatea zonelor din Bucuresti faci cel puțin o ora in perioadele de trafic.

• Like 1
Postat

Heiii !! 100% reala pentru programări și informații va rog sa ma sunați la nr de telefon :‭(0751) 943 090‬ sau pe wapp va pup și va aștept 😘😘😘

post-269886-0-23317700-1532705389_thumb.jpeg

• Like 8
Postat

Cine cauta Gfe nu e cazul...am vizitat-o ieri si colegul de mai sus are dreptate in legatura cu parul de pe maini, are putina burtica dar nederanjant ( aici a exagerat)  si un limbaj mai de cartier.

Nu face ON si nici FK, desi la telefon zice altceva.

Ca si prestatie accepta schimbari de pozitii, gemete. La oral nu are ritm, o molfaie incet.

Locatia e ok, un fel de dormitor, sufragerie, bucatarie cu un pat ingust. Acum nu stiu daca sunt eu paranoic,dar cred ca are si un pestisor cu un audi alb cu nr de anglia care da tarcoale

Concluzie finala, nu prea merita pretul , doar daca esti pe uscat grav si vrei una tinerica

care arata decent. 

• Like 1
Postat

Dacă tu așa zici din ceea ce ai scris și ca ai fost la mine de ce ai rămas dacă așa sunt cum zici mai sus?? Eu știu ca dacă nu îți place ceva și te deranjează ceva nu rămâi !! 😉

Postat

Din moment ce omu o fi fost deja in cucu gol, cu banii platiti iar tu abia atunci ii spui ca defapt nu faci fk desi la telefon ai spus ca faci ce sa mai faca..? Aia e, merge inainte. Plus ca asa cum au spus si altii...nu stim ce "poame" tineti prin debarale, sifoniere etc. Nu prea vrem sa ne o luam de la niste matahale atarnatoare cel mai probabil cu origini indiene, invatati cu puscaria pt care un pumn, doi da ti nu reprezinta nimic la cazier. Mna nu toti care va vizitam suntem 2 pe 2.

• Like 1
Vizitator gtfo
Reputație: 0
Postat

Multora le e frica de taxa de vizionare si de pestele ascuns in sifonier.

Asa ca raman.

Eu v-am zis ... Încă unul care confirmă cu părul & shit. Eu zic un singur cuvânt: dezastru.

Da, am cont de multi ani și scriu destul de rar, mai ales atunci când ceva mă scoate din sărite.

Ca top experiență ...AllyRox ! Ai de toate acolo și e de 10.

PS. Acum ziceți că sunt peștele blondei și îi fac reclamă?

Merci

Postat

Buna dragii mei astăzi ma găsiți între 11:30 - 17:00 va pup și va aștept pentru detalii sau pentru programări puteți suna la nr de telefon :‭(0751) 943 090‬

Postat

Futelnitza007 nu cred ca ești in măsura sa vorbești așa !😉 e problema mea când muncesc și când nu muncesc 😉

• Like 1

Postat

Am vizitat si eu si nu am fost dat pe spate. Tanara e fresh sa zicem dar cam fara chef ar fi descrierea.

Locatie zona nu arata grozav apartamemt ok cu baie cam mica. Prosopul a parut un pic umed. 6

Fata poze sunt reale desi nu se vad detalii. Are un pic de burta si nistr fire de par inestetice dar nimic exagerat. Sanii nu grozavi.

Igiena e cu minus. Dupa sa sters jos cu un servetel umed si sa imbracat instant. Clar nu e cu dus dupa client. Inteleg ca e greu cu atatea dusuri dar o igienizare mai completa decat 30 de secunde cu servetel umed e necesara. 5 ca nota ca nu am simtit miros desi...

Oral protejat cat sa se scoale fara artificii 5 - 6. Prezervativele strang cam mult cum a spus cineva mai sus

Normal e stramta si se comporta ok dar nimic special 6 - 7

Gfe nu prea si per total o experienta nu grozava. De revenit eu nu cu zona si igiena. Dar na pt o descarcare rapida la 100 depinde de fiecare

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...