Sari la conținut

Daniela 23 de ani : 0767190024

Postări Recomandate

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Daca nevestele comenteaza in perioada asta sa le dea doi pumni la ficat sa le calmeze

Nevestele si iubitele pretentioase dar si noi toti oamenii de pe pamant, trebuie sa intelegem ca putina modestie nu strica, ca ar fi bine sa ne intoarcem la alte valori decat cele materiale, respectiv: prietenia, iubirea, omenia, respectul, grija celor de langa noi, mai multa iubire pentru copii, parinti si pentru oameni in general! Prefer sa am bani mai putini dar sa fiu OM, sa fiu liber, sa iubesc natura, oamenii, animalele. Prea am distrus planeta asta in goana dupa bani! Perioada asta in care stam in case, poate ca este buna sa reflectam asupra vietii in general iar cand ne intoarcem sa nu fim animale sa dam buzna din nou, poate ca ne vom comporta cu mai mult rationament si suflet! Viitorul este oricum al robotizarii si tehnologizarii, deci mare fericire nu ii asteapta pe copii nostri. Profitati acum de acest timp in care sa va regasiti voi cu voi si voi cu restul.

Peace!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell

Laury....lectii de viata, cu covidul asta, foarte profund, cred ca este o oglidire a sufletului, care o cam luase razna in ultima perioada, intr un fel eu sunt recunoscator acestei perioade nemaintalnite in viata, pentru faptul ca m a determinat sa revizuiesc modul de a gandi si actiona, Sincer recunosc faptul ca nu am avut taria sa o fac neconstrans, cu toate ca am apasat pe frana , pe cea de picior, cea de mana, cea de motor, fara sa ma pot opri insa.

. dar asta este offtopic :offtopic , deci sa o lasam pe Daniela sa si faca treaba,

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:BUH
  • Oras:BUH

Laury, in perioada urmatoare cu siguranta mai toti o sa avem mai putini bani, ce nu este sigur, este daca vom fi si OAMENI.

Iar apropos de viitor si robotica, sa ne bucuram de fete in carne si oase ca acum vin cele robotizate  :laugh2

Daniela, esti dulce rau…. spor si la mai mare. Sweet kiss

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Laury, in perioada urmatoare cu siguranta mai toti o sa avem mai putini bani, ce nu este sigur, este daca vom fi si OAMENI.

Iar apropos de viitor si robotica, sa ne bucuram de fete in carne si oase ca acum vin cele robotizate  :laugh2

Daniela, esti dulce rau…. spor si la mai mare. Sweet kiss

Multumesc. Te pup

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Trebuie să imi plătesc contul... Si o sa adaug so poze noi

Daniela, poti sa descarci poza pe un site gazda(host site) imgbb.com, dupa care postezi aici pe site (copy  link ) al pozei descarcate... utilizatorii vor putea deschide linkul si implicit te vor putea admira.....asta temporar

• Like 1
Link spre comentariu

Daniela, poti sa descarci poza pe un site gazda(host site) imgbb.com, dupa care postezi aici pe site (copy  link ) al pozei descarcate... utilizatorii vor putea deschide linkul si implicit te vor putea admira.....asta temporar

Nu e grabă

Azi sau mâine o sa imi plătesc contul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...