Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2018 Postat Iulie 25, 2018 **spam editat**ule, motanul are aproximativ același IQ ca tine, din două cifre, evident.Îți mai zic o dată să nu întizi coarda, pur și simplu nu are cum să se termine bine pentru tine.Rozkendro, nu inteleg de unde atata suparare. Faptul ca te-am dat de gol ? Crezi ca lumea isi creaza o imagine virtuala similara celei din lumea reala ?. nu ! Pe info erai mai calma si mai rezervata.
piersicutazemoasa Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2018 Postat Iulie 25, 2018 :slap2Hotărăște-te odată, oligofrenule!Prost-itution asta este un autist.Confunda userii, e normal, la cate conturi zilnice face cu care joaca fazan si isi da puncte la postarile de pe contul verde, pe care apoi le ascunde nici el nu mai stie cine e ce.Acu ceva timp a postat unu si cica “ai grija ca te dai de gol cris” Ba dar cat de idiot sa fi? Defapt cat de idioata sa fi incat sa zici la tot forumul de ce faceai in liceu
xoxotalent Reputație: -617 Postat Iulie 25, 2018 Postat Iulie 25, 2018 ma ce draq il bagati in seama pe sclavu sexual raion care nu stie o gluma =)) cat da rupt sa fii sa modifici postarile ? sa crezi ca e amuzant ? sclavul amuzant raion =)) 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2018 Postat Iulie 25, 2018 Doar 5min (11:48 -- 11:55) ti-a luat sa faci cont nou ? cam mult... :slap2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2018 Postat Iulie 25, 2018 bai stii ce nu inteleg. Ce rezolvi daca joci la fazan ? nu era deajuns sa ai singur cont ???
pedofiluldelaraionprostitution Reputație: 2 Postat Iulie 25, 2018 Postat Iulie 25, 2018 Doar 5min (11:48 -- 11:55) ti-a luat sa faci cont nou ? cam mult... :slap2 LOL.jpg lol2.jpgHai mai ia un lol3Va resolva DIICOT-ul in curand, ne-am strans si am depus plangeri ca pe acest forum sunt promovate **spam editat**e incognito, forumul nu se da jos ca e in elvetia, dar toti cretinii care au futut **spam editat**e contra cost, inclusiv tu idiotule, ca am screen bine ascuns cand ai scris: si eu mi-am luat-o cu o **spam editat** si te tot laudai ca daca ne zici cine e ne bubuie creierul, cand noi deja ne pregateam sa depunem dosarul pt DIICOT.Ai belit pula daca te gaseste, si nu numai tu, cam toti aia cu drumuri la focsani, oradea, timisoara
futarila Reputație: 2210 Postat Iulie 25, 2018 Postat Iulie 25, 2018 Initiatorul topicului e asteptat sa suga mielu' boschetarilor de la gara.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2018 Postat Iulie 25, 2018 Rozkendro te-ai intrecut pe tine :slap2
pedofiluldelaraionprostitution Reputație: 2 Postat Iulie 25, 2018 Postat Iulie 25, 2018 Cand o patesti o patesti, daca scriu aici cine e **spam editat** si inca activeaza si-ar taia multi venele. :) Binenteles ca nu voi spune.Ce zici **spam editat**? Ce sa spui ca ne-a zis mihaitza totu inainte sa existi tu pe froum imbecile :))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2018 Postat Iulie 25, 2018 Ce zici **spam editat**? Ce sa spui ca ne-a zis mihaitza totu inainte sa existi tu pe froum imbecile :))nu.nu vorbesc cu schizofrenici depresivi. Daca ai ceva de zis poti sa o faci de pe contul tau principal. Interesant cum tu si alti prosti m-ati afiliat cu un cont de milioane de puncte. :))))) ai de plm :))))))
pedofiluldelaraionprostitution Reputație: 2 Postat Iulie 25, 2018 Postat Iulie 25, 2018 nu.nu vorbesc cu schizofrenici depresivi. Daca ai ceva de zis poti sa o faci de pe contul tau principal. Interesant cum tu si alti prosti m-ati afiliat cu un cont de milioane de puncte. :))))) ai de plm :))))))Stai parcat autistule, revin cu quote de la iness
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2018 Postat Iulie 25, 2018 sunt o persoana cu grave tulburari psihice de cand am fost umilit de baragladineasta e ultima postare la care dau reply. Nu mai insista ca iti pierzi timpul. Sa revii cu postarea lui Mijkin care ma asocia cu Peli, sau cu Motanul !!! :laugh2 :laugh2 :laugh2
pedofiluldelaraionprostitution Reputație: 2 Postat Iulie 25, 2018 Postat Iulie 25, 2018 asta e ultima postare la care dau reply. Nu mai insista ca iti pierzi timpul. Sa revii cu postarea lui Mijkin care ma asocia cu Peli, sau cu Motanul !!! :laugh2 :laugh2 :laugh2S-a pishat raluca pe ochii tai la fel cum sa slobozit tata dolores pe ochii ei strambi, cand a zis ca sunteti unul si acelasi Deci cine a fost umilit de curvele de lux?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2018 Postat Iulie 25, 2018 S-a pishat raluca pe ochii tai la fel cum sa slobozit tata dolores pe ochii ei strambi, cand a zis ca sunteti unul si acelasiDeci cine a fost umilit de curvele de lux? vezi ca esti prost (putea sa zica ca sunt chiar motanul), dar nu ma supar daca ma asociezi cu ala, are milioane de puncte ce plm :))))))))))PS: unde e umilinta ? cauta in dex sensul cuvantului analfabetule/analfabeto :)))))
pedofiluldelaraionprostitution Reputație: 2 Postat Iulie 25, 2018 Postat Iulie 25, 2018 http://nimfomane.com/forum/topic/114868-bruneta-de-top-0747347534/page-42?do=findComment&comment=4524542 Uite unilinta, cand o moldoveanca de la tara se pisa pe tine mai ceva decat se slobozea dolores pah ochii ei
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2018 Postat Iulie 25, 2018 Las si eu asta pentru analfabeti: https://dexonline.ro/definitie/umilință
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2018 Postat Iulie 25, 2018 :slap2Hotărăște-te odată, oligofrenule!Esti prost sau te prefaci ??? Nu pare ca te prefaci vanatorule de puli !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum