Sari la conținut

Fa ordine pe site Pisicuts

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

esti un calugar athonit care se roaga pentru mantuirea neamului sau

Mmmm... nu. Gresit, complet....

• Oras:Tuvalu
Postat

Tu ai principii muistule? Cand faci laba poate.Adica mai schimbi mainile din cand in cand.

Dar cand aveai mai multe conturi dupa cum singur te-ai laudat unde iti erau principiile?

care-s principiile tale?

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

suntem deschisi la sugestii..

Eu propun o chestie simpla...sa iei bani pe trancaneala , sa resetezi orice Top ca e de ras , iar Recezii sa nu poata face decat membrii cotizanti/platitori. Hatereala proasta sa fie penalizata cu o alta plata sau blocare postari cel putin 2 saptamani , ca pedeapsa , plus plata ptr. deblocare .

Cu ocazia asta reduci considerabil si nr. clonelor , nu toate , dar macar faci si putina curatenie prin propria ograda .

Ai curaj? Eu asa as face sa fiu in locul tau , chestie pe care ti-am propus s-o practici de mai bine de 1 an de zile , dar nu prea ai inteles sau iti este frica ca vei pierde din useri . :)

• Like 2
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Opss.....te-ai enervat si ai devenit agresiv :laugh2

Coaie,eu nu fac publice PM-uri,dar putem rezolva foarte simplu,spune-i Motanului sa accepte oferta si decide el daca exista acel PM.

Stiam eu ca tu nu scapi informatii aici de prost ce esti...Era si sa ma contrazic cu cineva la telefon, el zicea ca de prost ce esti iti scapa care una!Nu te laud dar era prea culmea, ce naiba...chiar nu mai înțelegeam nimic, asa!
  • Like 29
  • Minus 20
Postat

Stiam eu ca tu nu scapi informatii aici de prost ce esti...Era si sa ma contrazic cu cineva la telefon, el zicea ca de prost ce esti iti scapa care una!Nu te laud dar era prea culmea, ce naiba...chiar nu mai înțelegeam nimic, asa!

112

• Like 1
Postat

Eu propun o chestie simpla...sa iei bani pe trancaneala , sa resetezi orice Top ca e de ras , iar Recezii sa nu poata face decat membrii cotizanti/platitori. Hatereala proasta sa fie penalizata cu o alta plata sau blocare postari cel putin 2 saptamani , ca pedeapsa , plus plata ptr. deblocare .

Cu ocazia asta reduci considerabil si nr. clonelor , nu toate , dar macar faci si putina curatenie prin propria ograda .

Ai curaj? Eu asa as face sa fiu in locul tau , chestie pe care ti-am propus s-o practici de mai bine de 1 an de zile , dar nu prea ai inteles sau iti este frica ca vei pierde din useri . :)

Gogule, aberezi.

Asa vor ramane pe forum doar sclavetii, carora curvele le vor plati pagubele.

Ia niste aer, ca aberezi.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

112

Vrei sa faci o sesizare?Spune, nu-i nici o jenă...

• Minus 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu stiu ma gandeam sa te vizitez o data. Dar desi esti frumoasa ai orgoliul asta prostesc si o ingamfare nejustificata. Chiar te-as fi futut.

Ce sa faci mah ?  :laugh2  :laugh2

Ce-ai domne, te razvratesti ? Pai tu trebuie sa-i ceri voie lui @ Picon, ai uitat ? Esti de capul tau ? Nu merge asa. Ia spune-i lui @picoaie, sa vezi ce-ti zice. Jar mananci ! :laugh2

Chiar daca, il prinzi pe @ picoaie beat sau prospat fugit de la Balaceanca, si-ti da voie, tu n-ai fatza de Vis tantric. Stii de ce ? Pentru ca esti din Garda Zdrentarosilor, alaturi de @ Picon si ceilalti. Asa ca ramai aici, la ielele aflate in custodie  =))  =))

• Like 1
Postat

1. Eu nu am spus ca Marian Cristescu să fie banatm Doamne ferește! El e benign. Am comentat doar deespre implicarea lui în această discuție, activitatea lui rezumându-se la muzici și glumițe de pe net. Nu deramjează activitatea lui, dar nici să-și dea cu părerea și să-i critice pe alții nu ține.

2. Ce plm caută Miky pe topic, având în vedere că acyivitatea lor este doar să jigneasă, să înjure, să se certe? Dar Nae? 

3. Putem să ne dăm cu curu; de pământ, Pisicuț face ce vrea penisu' lui.

4. Ce cauta un **spam editat** obsedat sexual pe site , ca tine de ex. ?

Cucuvea barfitoare treci pe modul MUTE , ca mirosi a prost .

Postat

Vrei sa faci o sesizare?Spune, nu-i nici o jenă...

ma doare-n pula, ajutor!!!!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ce sa faci mah ?  :laugh2  :laugh2

Ce-ai domne, te razvratesti ? Pai tu trebuie sa-i ceri voie lui @ Picon, ai uitat ? Esti de capul tau ? Nu merge asa. Ia spune-i lui @picoaie, sa vezi ce-ti zice. Jar mananci ! :laugh2

Chiar daca, il prinzi pe @ picoaie beat sau prospat fugit de la Balaceanca, si-ti da voie, tu n-ai fatza de Vis tantric. Stii de ce ? Pentru ca esti din Garda Zdrentarosilor, alaturi de @ Picon si ceilalti. Asa ca ramai aici, la ielele aflate in custodie  =))  =))

Ups... ðŸ˜
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ma doare-n pula, ajutor!!!!

Ce ajutor doresti? Freaca un pic si-ti trece...

• Like 30
  • Minus 20
Postat

Gogule, aberezi.

Asa vor ramane pe forum doar sclavetii, carora curvele le vor plati pagubele.

Ia niste aer, ca aberezi.

Poate ...dar daca tot e balci am zis sa ma gandesc la partea lui financiara , in detrimentul cucuvelelor care latra de mama focului in stanga sau in dreapta gratuit ...asa latra pe propriul buzunar   :)

Mai rau de atat nu are cum sa fie ...cum dracu' sa recenzezi dupa N clone si sa nu te ia nimeni in baja , pai sa nu te pisi pe recenziile lor mincinoase ?

• Like 1
Postat

Ce ajutor doresti? Freaca un pic si-ti trece...

fara masaj otorinolaringologic nu-mi trece, ajutooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu i-as bana pe toti, in afara de 2 useri.

Vistantric si Picon.

Sa-i scoata omului din cap pulsiunile sexuale ancestrale, pe care le are cu ma-sa.

Ancestrale, nici chiar asa...😈

Eu nu cred că scot nimic din el, le bag la loc de unde le are împrăștiate si apoi le exprima frumos...singur in fața oglinzii, ca un băiat cuminte!

• Minus 1
Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Tu ai principii muistule? Cand faci laba poate.Adica mai schimbi mainile din cand in cand.

Dar cand aveai mai multe conturi dupa cum singur te-ai laudat unde iti erau principiile?

Prostituata masculina am avut parolele la zeci de SP-uri,inclusiv la 5 SP-uri donate de Ines stapana ta.Acolo ti-am gasit PM-urile prostituata masculina.

Ce PLM legatura au principiile cu acele conturi.

Apropo prostituata masculina,cu acele zeci de SP-uri am salvati zeci de membrii vechi de la banare.Stii cine comanda banarea recenzorilor?????O sa spun intr-o zi si asta si o sa fie mare surpriza

Postat

Ancestrale, nici chiar asa...😈

Eu nu cred că scot nimic din el, le bag la loc de unde le are împrăștiate si apoi le exprima frumos...singur in fața oglinzii, ca un băiat cuminte!

Ii platesc eu mosului o intalnire cu tine.

Cu o singura conditie : drept vestimentatie, ceva din garderoba mamei lui.

Trebuie sa fie terapie-soc, un fel de psihanaliza in vivo, altfel nu se vindeca.

Platesc dublu.

Postat

Prostituata masculina am avut parolele la zeci de SP-uri,inclusiv la 5 SP-uri donate de Ines stapana ta.Acolo ti-am gasit PM-urile prostituata masculina.

Ce PLM legatura au principiile cu acele conturi.

Apropo prostituata masculina,cu acele zeci de SP-uri am salvati zeci de membrii vechi de la banare.Stii cine comanda banarea recenzorilor?????O sa spun intr-o zi si asta si o sa fie mare surpriza

demasca-l pe impotentul limbist care dadea bani la curve doar ca sa le miroase curul

Reputație: 40328
Postat

Poate ...dar daca tot e balci am zis sa ma gandesc la partea lui financiara , in detrimentul cucuvelelor care latra de mama focului in stanga sau in dreapta gratuit ...asa latra pe propriul buzunar   :)

Mai rau de atat nu are cum sa fie ...cum dracu' sa recenzezi dupa N clone si sa nu te ia nimeni in baja , pai sa nu te pisi pe recenziile lor mincinoase ?

:laugh2

post-4015-0-34781800-1532284373_thumb.png

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

fara masaj otorinolaringologic nu-mi trece, ajutooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Deci nu e doar de suprafață...durerea!Calmeaza-te...

• Minus 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...