g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 20, 2013 Daca vi la C-ta ies eu Oricum Magicule nu te-am uitat de invitatie la primul drum in Bucuresti
magic blue Reputație: -409 Postat Martie 20, 2013 Postat Martie 20, 2013 Gabriele, frate, fii si tu rezonabil... Hai sa ne intalnim la Slobozia, ca sa fie la jumatate.Poate ne si slobozim pe undeva.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 20, 2013 Sincer in Slobozia cred ca o sa ne cam slobozim in boscheti de la atata bere :laugh2 Ca e tare greu cu fetitzele prin zona aia. Doar daca te tenteaza o ciorba de burta buna si vreo 200 de halbe de bere la Drajna urmate de una mica in parcarea de la benzinaria de pe autostrada. In rest nici de vizitat nu prea avem ce pe acolo.
magic blue Reputație: -409 Postat Martie 20, 2013 Postat Martie 20, 2013 I-auziti fetelor... se pare ca Slobozia e o vaca buna de muls.Care nu aveti succes in capitala, din cauza concurentei acerbe, luati-va bilete la tren si valiza cu prezervative.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 20, 2013 Si incercati sa va luati si clientii dupa voi ca e mare saracie prin zona
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 20, 2013 I-auziti fetelor... se pare ca Slobozia e o vaca buna de muls.Care nu aveti succes in capitala, din cauza concurentei acerbe, luati-va bilete la tren si valiza cu prezervative. Si ai dreptate sint si vaci bune de muls. Din cand in cand mai si treaverseaza centrul orasului :laugh2
pisicipecreier Reputație: 37 Postat Martie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2013 Magic, cine da berea? Sau e valabil numai pentru Platinum?
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 20, 2013 Postat Martie 20, 2013 Si cum ar spune niste invidiosi de pe aici. Ce faci fata te promovezi si in parcuri? :laugh2 :laugh2Exact....cand ai relatii mari prin tara si `niminea` nu te doboara...iti faci de cap si te promovezi chiar si prin parcuri...pei nu??? Stau si gandesc in gol,adicatelea a prost...de unde pana unde sau ce kilu` meu i-a facut pe neshte unii sa traga concluzia ca eu as fi PR-ul randunicii sau ca pe alocuri as pupa-o-n cur?!? bai fratii mei,ca sa fie clar si inteles pt toata lumea:doixdoi si oly mic pot confirma....o vad pe randunica exact fix ca pe o sora,sa spun ca pe o fiica ar fi prea mult si nu-mi shade-n caracter s-arunc vorbe-n vant si mai ales gratuite...o apreciez ca si om,adicatelea fix pt calitatile ei umane si pt felul ei de a fi...imi place ca e o fetita dracoasa care stie ce vrea de la viata...dar de-aici si pana la a mi se aduce acuze de incercare de promovare,de pupincurism,de lingerism...pfffffff...bai nene(pt necunoscatorii problemei)...m-am vazut cu ea,la ea acasa,la o cafea afara,am vorbit la telefon...dar sa confirme ea,sau sa infirme,daca macar odata a simtit ca as avea anumite bucurii `nesabuite` la adresa ei...eu unul o vad altfel,cu alti ochi...nicidecum ca pe o femeie dupa urma careia as beneficia de anumite `foloase` carnale Asa ca pe aceasta cale,rog toti neinformatii sau toti bagatorii de seama sa stea in pula mea la locul lor sau daca vor sa se lanseze in anumite acuze si declaratii fara fond sa studieze inainte de toate problema in cauza. RESPECT........celor care-l merita! Scuze de off-topicCine vrea sa iasa diseara la o bere?Nene magic blue...daca vrei si daca ai placere,NOI...eu,oly mic,doixdoi,afriq si picon,a ramas sa ne vedem maine seara la un cico...esti binevenit
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 20, 2013 Magic, cine da berea? Sau e valabil numai pentru Platinum? Cum cine? Normal ca aia verzii, caci s-au obisnuit cu plata :laugh2
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 20, 2013 Postat Martie 20, 2013 Va rog sa nu faceti pipi pe trandafirul din spatele bancii!!!..... Ala sint eu :laugh2 :laugh2Nu facem bre,PROMIT solemn...il taiem de la radacina
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 20, 2013 Stau si gandesc in gol,adicatelea a prost...de unde pana unde sau ce kilu` meu i-a facut pe neshte unii sa traga concluzia ca eu as fi PR-ul randunicii sau ca pe alocuri as pupa-o-n cur?!? bai fratii mei,ca sa fie clar si inteles pt toata lumea:doixdoi si oly mic pot confirma....o vad pe randunica exact fix ca pe o sora,sa spun ca pe o fiica ar fi prea mult si nu-mi shade-n caracter s-arunc vorbe-n vant si mai ales gratuite...o apreciez ca si om,adicatelea fix pt calitatile ei umane si pt felul ei de a fi...imi place ca e o fetita dracoasa care stie ce vrea de la viata...dar de-aici si pana la a mi se aduce acuze de incercare de promovare,de pupincurism,de lingerism...pfffffff...bai nene(pt necunoscatorii problemei)...m-am vazut cu ea,la ea acasa,la o cafea afara,am vorbit la telefon...dar sa confirme ea,sau sa infirme,daca macar odata a simtit ca as avea anumite bucurii `nesabuite` la adresa ei...eu unul o vad altfel,cu alti ochi...nicidecum ca pe o femeie dupa urma careia as beneficia de anumite `foloase` carnale Asa ca pe aceasta cale,rog toti neinformatii sau toti bagatorii de seama sa stea in pula mea la locul lor sau daca vor sa se lanseze in anumite acuze si declaratii fara fond sa studieze inainte de toate problema in cauza. Jack lasa ca o vad eu ca pe o femeie apetisanta asa mica cum este ea. Sa ma acuze lumea pe mine de pupincurism si lingerism ca sa fiu eu al dracu daca nu ma duct direct la Randunica si pun in practica toate acuzatiile :laugh2 Si dupa aia fac recenzie si cu poze ca sa fie cel mai al dracu` P.R. de pe site. :laugh2 Daca beneficiez si de foloase carnale nu o sa va dau din casa ca sa muriti de ciuda ca nu o sa stiti :laugh2
magic blue Reputație: -409 Postat Martie 20, 2013 Postat Martie 20, 2013 Magic, cine da berea? Sau e valabil numai pentru Platinum? Stii cum se zice... cel mai mare in grad plateste.
pisicipecreier Reputație: 37 Postat Martie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2013 Cum cine? Normal ca aia verzii, caci s-au obisnuit cu plata :laugh2 Da, dar trebuie sa gasim o carciuma unde se plateste prin SMS.
pisicipecreier Reputație: 37 Postat Martie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2013 Intre 18 si 19 am o fereastra tocmai buna pentru bere, undeva central. Dupa 19 nu mai pot ca ma duc la fete. Magic?
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 20, 2013 Postat Martie 20, 2013 Jack lasa ca o vad eu ca pe o femeie apetisanta asa mica cum este ea. Sa ma acuze lumea pe mine de pupincurism si lingerism ca sa fiu eu al dracu daca nu ma duct direct la Randunica si pun in practica toate acuzatiile :laugh2 Si dupa aia fac recenzie si cu poze ca sa fie cel mai al dracu` P.R. de pe site. :laugh2 Daca beneficiez si de foloase carnale nu o sa va dau din casa ca sa muriti de ciuda ca nu o sa stiti :laugh2 Spor in tot si-n toate.........dar sa nu uiti sa treci pe la casierie
doixdoi Reputație: 941 Postat Martie 20, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2013 Da, dar trebuie sa gasim o carciuma unde se plateste prin SMS. Verde,verde dar nici asta nu-i sanatos la cap Da,eu confirm ce a zis Cactus.Serios.Jack ,fututi sora ta sa-ti fut Gaby,daca faci poze sa mi le trimiti si mie,varianta necenzurata.Oricum pe tine sint suparat.Si acum astept linga telefon si astept.Scrie mesaj:LOC DE DAT CU CAPUL (de catre fraieri) Bai,mai lasati-ma in plm in pace,cu voi nu mai are timp omul de o treaba serioasa pe linga casa,un film ceva,o carte...
pisicipecreier Reputație: 37 Postat Martie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2013 Verde,verde dar nici asta nu-i sanatos la cap Pai cum sa fiu sanatos? Nu vezi ce zice nick-ul? Ne vedem la 2mai...
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 20, 2013 2x2 fratele meu Anonna e de vina Mi-a mancat si timpul si zilele .Ma tine la telefon cu orele. :laugh2 (acum si eu bagabont ca daca nu imi placea nu stateam da sa ma scot si eu cumva)
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 20, 2013 Postat Martie 20, 2013 Si pe mine la fel...lasati-ma in pulili mele in pace......acu` lecturez `MIZERABILII` 4X4...fa-ti de cap fratili meu.....dar ai de grija ca fratili ei vegheaza....sa nu aud reclamatii after-show...ca te joc intre picioarele randunicii 2x2 fratele meu Anonna e de vina Mi-a mancat si timpul si zilele .Ma tine la telefon cu orele. :laugh2 (acum si eu bagabont ca daca nu imi placea nu stateam da sa ma scot si eu cumva)Daca esti PR....ce pulica ta..........suporta consecintili
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 20, 2013 2x2 fratele meu Anonna e de vina Mi-a mancat si timpul si zilele .Ma tine la telefon cu orele. :laugh2 (acum si eu bagabont ca daca nu imi placea nu stateam da sa ma scot si eu cumva)Jur in fata adunarii nationale a curvistinilor din rumania ca nu e adevarat !!! eu nu-l retin .. ma retine constiinta
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 20, 2013 Ce a dracu chielea pe ea I-an baga fata factura detaliata de la telefon sa vaza si ochiul meu numirili de pe acolo? :laugh2 Ti-as scrie STF dar o sa ma intrebi cand :laugh2
doixdoi Reputație: 941 Postat Martie 20, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2013 Pai cum sa fiu sanatos? Nu vezi ce zice nick-ul? Ne vedem la 2mai... Opa,asta e d-ala duuuus rau de tot.2mai zici maestro,Vama nu-ti place?Ce zici,de 1 mai avem cam o saptamana de concediu,cu tot cu pastele!Nu ne aratam curu pe la mare?Eu deja am rezervat bilete pe plaja.Abia astept ca n-am mai vazut marea de prin noiembrie si de cand zic ca fac o plimbare si nu am ajuns.Dar atunci sigur,indiscutabil.Teposule,numai daca accepta
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 20, 2013 Ce a dracu chielea pe ea I-an baga fata factura detaliata de la telefon sa vaza si ochiul meu numirili de pe acolo? :laugh2 Ti-as scrie STF dar o sa ma intrebi cand :laugh2offff ...m-ai lasat cu ochii in zare si gat girafa (acum stau sa ma gabdesc bine cam cum sta treaba cu DT-ul) ...normal sa nu intrebi asa ceva ca pe urma te pun sa te tii de cuvant si sa vezi atunci ce
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 20, 2013 Si pe mine la fel...lasati-ma in pulili mele in pace......acu` lecturez `MIZERABILII` 4X4...fa-ti de cap fratili meu.....dar ai de grija ca fratili ei vegheaza....sa nu aud reclamatii after-show...ca te joc intre picioarele randunicii Daca esti PR....ce pulica ta..........suporta consecintili Hait asta m-a prins :laugh2 Bueyyy cum vine asta? pulica mica si consecinte mari? :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum