Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 21, 2013 Postat Martie 21, 2013 Taci ma ca numa' gura e de tine.. ( oare ?) Am sa-ti dovedesc dimineata.....ca DA....numa` gura e de mine
randunica Reputație: 6350 Postat Martie 21, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Martie 21, 2013 aha..deci iar ne vedem in trei....hi hi...sa luati ibric :laugh2 !!ps: am auzit zvon ca mai vine si o surpriza... deci daca suntem 4 sigur ibricelul meu nu are potential :laugh2
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 21, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 21, 2013 Taci ma ca numa' gura e de tine.. ( oare ?) Am sa-ti dovedesc dimineata.....ca DA....numa` gura e de mine Ce dracu se intampla? Se intalnesc doi barbati la o cafea oferita de o inaripata, ca sa fie demonstrata maiestria unui ? Randunico, lasa-te de invitatii ca ai un efect nefast asupra futacilor... In loc de uite ce faci.
randunica Reputație: 6350 Postat Martie 21, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Martie 21, 2013 mi se pare mie sau mi-ai facut gay amicii cu care-mi beau dimineata cafeaua???
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 21, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 21, 2013 Nu i-am facut eu ci tu, asta daca interpretez ce-si comunica intre ei... Sper sa revina spre inainte de a ajunge la cafea.
shantaram_il Reputație: -16 Postat Martie 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Martie 21, 2013 cautatorul-...esti cam pe aratura
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 21, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 21, 2013 Eu???? Mai degraba confratii...
shantaram_il Reputație: -16 Postat Martie 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Martie 21, 2013 stimabile, gandirea dvs , gandurile si dorintele dvs...nu sunt expuse...
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 21, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 21, 2013 stimabile, gandirea dvs , gandurile si dorintele dvs...nu sunt expuse... Expliciteaza te rog pentru ca postarea de mai sus e prolixa. Si, daca esti amabil, arata-mi si mie o recenzie de a ta, asta ca sa nu te cataloghez ca "parazit".
daddy2491 Reputație: 134 Postat Martie 21, 2013 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 21, 2013 stimabile, gandirea dvs , gandurile si dorintele dvs...nu sunt expuse... N-am inteles nimic...gandirea,gandurile,dorinte...vorbesti aiurea
daddy2491 Reputație: 134 Postat Martie 21, 2013 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 21, 2013 Aparent unii nu cunosc notiunea de prietenie.Atunci cand iti este atacat un prieten esti dator sa-i iei apararea.E o chestiune de onoare.Jack,Gaby,usor prieteni,avem treburi importante zilele astea. Maestre cu tot respectul...te cam pripesti...pariez ca,daca debracatu alegea sa-si spuna fostul nick alta era opinia dumitale...pana nu demult il numeai si pe el "prieten".
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 21, 2013 Se stie cine este Debracatu. Si stie si 2x2 .
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 21, 2013 Expliciteaza te rog pentru ca postarea de mai sus e prolixa. Si, daca esti amabil, arata-mi si mie o recenzie de a ta, asta ca sa nu te cataloghez ca "parazit". Valeuuuu iar ii iei la cearta? :laugh2
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 21, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 21, 2013 Pe "paraziti" nu-i iert, indiferent unde-i prind. Are postari, ceea ce demonstreaza ca citeste forumul dar contributie, ioc. Am sa-i sar in spate de cate ori am ocazia, asa-mi potolesc instictele sadice... : . Macar daca stia sa se exprime dar se vede ca a lipsit la scoala cand s-a predat structura unui expozeu... Asa avem un parazit agramat si moralist...
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 21, 2013 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Este in verva mare Cautatorul :clapp :clapp :clapp :clapp
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 21, 2013 Postat Martie 21, 2013 Asaaaaaaaaaaa..........sa m-apuc de voi acum Maestre cu tot respectul...te cam pripesti...pariez ca,daca debracatu alegea sa-si spuna fostul nick alta era opinia dumitale...pana nu demult il numeai si pe el "prieten".Maestre daddy.......ironia din spusele lu` matale `e` lipsita de fundament.........daca MAESTRUL DEBRACATU alegea sa-si spuna fostul nick,opinia tuturora era cu totul alta....asa intelegeam si noi care e securea razboiului si poate ne vedeam de drum in liniste si pace........sper ca ma intelegi ce vreau a spune,chiar daca postez dupa nick-ul `real`...sau nu? Ce dracu se intampla? Se intalnesc doi barbati la o cafea oferita de o inaripata, ca sa fie demonstrata maiestria unui ? Randunico, lasa-te de invitatii ca ai un efect nefast asupra futacilor... In loc de uite ce faci. Eu unul beau cafeaua si apoi ma duc sa ma fut la adina.........sper sa ma mai primeasca dupa `cetirea` spuselor dvs NU SUNT GAY.....SUNT IDOLUL LA FEMEI! mi se pare mie sau mi-ai facut gay amicii cu care-mi beau dimineata cafeaua??? io am sa-ti beau cafeaua direct din ceashca.........gabriele,te oftici ma??? Nu i-am facut eu ci tu, asta daca interpretez ce-si comunica intre ei... Sper sa revina spre inainte de a ajunge la cafea. Am sa revin,PROMIT SOLEMN............dar dupa cafea Pe "paraziti" nu-i iert, indiferent unde-i prind. ..............luati-i cu paru` si mai taiati din ei da-i dreacu`
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 21, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 21, 2013 Teposule, se pare ca azi sunt mai acid ca tine, te-ai inmuiat?
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 21, 2013 Postat Martie 21, 2013 Teposule, se pare ca azi sunt mai acid ca tine, te-ai inmuiat? Nene Cautator.............din respect pt matale tac si inghit.............maine la Adina............da` Doamneeeeeeeeeeeeeee
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 21, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 21, 2013 Sa nu inghiti... Ma ard buricile degetelor sa te taxez... dar voi fi indulgent... Maine e o alta zi, daca nu vad recenzie la Adina consider ca incep sa-ti placa strapoanele, ai grija sa faci macar o recenzie falsa.
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 21, 2013 Postat Martie 21, 2013 Sa nu inghiti...Nu bre...am prezervativili alea cu aroma de corcodushi tine la tavaleala
oly123 Reputație: 178 Postat Martie 21, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Martie 21, 2013 Eu recunosc...nu-mi plac barbatii deloc,poate doar la o cafea,suc, bere,vin,votca si alte bauturi alcoolice.Dar,daca este nevoie,trebuie sa o fac si pe asta odata si odata,dau mwie la curiosi! oly mic
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 21, 2013 Postat Martie 21, 2013 Eu recunosc...nu-mi plac barbatii deloc,poate doar la o cafea,suc, bere,vin,votca si alte bauturi alcoolice.Dar,daca este nevoie,trebuie sa o fac si pe asta odata si odata,dau mwie la curiosi! oly micFaci tu aroganta asta???
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 21, 2013 Bueyyy teposuleee. Imi strici exclusivitatea la ceasca? :laugh2 :laugh2
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 21, 2013 Postat Martie 21, 2013 Sa nu inghiti... Ma ard buricile degetelor sa te taxez... dar voi fi indulgent... Maine e o alta zi, daca nu vad recenzie la Adina consider ca incep sa-ti placa strapoanele, ai grija sa faci macar o recenzie falsa.Daca nu o recenzez poate sa mor(cu toate ca as fi putut-o face de vreo trei ori pana acum,dar nu ma incadram in termenul limita de o luna).......fac recenzia si ti-o trimit matale` spre verificare in privat.........unde exagerez,mai tai din ele.....da-le dreacu`! Nene.....si io te RESPECT!
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 21, 2013 Postat Martie 21, 2013 Bueyyy teposuleee. Imi strici exclusivitatea la ceasca? :laugh2 :laugh2Ushhhhhhhhhhhhhhhh....ca te impusc din zbor De dragul tau am sa ling....pardon.......am sa beau pan` la FUND-ul ceshtii.............te oftici ma???
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum