Sari la conținut

cu cine beau cafeaua de dimineata?

Postări Recomandate

Vizitator CactusJack
Reputație: 0
Postat

Taci ma ca numa' gura e de tine.. ( oare ?) 

Am sa-ti dovedesc dimineata.....ca DA....numa` gura e de mine :rax2

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

aha..deci iar ne vedem in trei....hi hi...

sa luati ibric :laugh2 :laugh2 :laugh2 !!

ps: am auzit zvon ca mai vine si o surpriza... deci daca suntem 4 sigur ibricelul meu nu are potential :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Telefon: cautatorul.forum
  • Oras:unde vreau
Postat

Taci ma ca numa' gura e de tine.. ( oare ?) 

Am sa-ti dovedesc dimineata.....ca DA....numa` gura e de mine :rax2

Ce dracu se intampla? Se intalnesc doi barbati la o cafea oferita de o inaripata, ca sa fie demonstrata maiestria unui :blowj0b ?  Randunico, lasa-te de invitatii ca ai un efect nefast asupra futacilor... :urgay  In loc de :masaje   uite ce faci. :shocked

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

mi se pare mie sau mi-ai facut gay amicii cu care-mi beau dimineata cafeaua??? :no2

Postat

Nu i-am facut eu ci tu, asta daca interpretez ce-si comunica intre ei... Sper sa revina spre :rockettes-1  inainte de a ajunge la cafea. :thinking

Postat

Eu???? Mai degraba confratii...

Postat

stimabile, gandirea dvs , gandurile si dorintele dvs...nu sunt expuse...

Expliciteaza te rog pentru ca postarea de mai sus e prolixa. Si, daca esti amabil, arata-mi si mie o recenzie de a ta, asta ca sa nu te cataloghez ca  "parazit".

• Oras:Pitesti
Postat

stimabile, gandirea dvs , gandurile si dorintele dvs...nu sunt expuse...

N-am inteles nimic...gandirea,gandurile,dorinte...vorbesti aiurea :slap2

Postat

:bravo  :iagree

Aparent unii  nu cunosc notiunea de prietenie.Atunci cand iti este atacat un prieten esti dator sa-i iei apararea.E o chestiune de onoare.Jack,Gaby,usor prieteni,avem treburi importante zilele astea.

Maestre cu tot respectul...te cam pripesti...pariez ca,daca debracatu alegea sa-si spuna fostul nick alta era opinia dumitale...pana nu demult il numeai si pe el "prieten".

Postat

Pe "paraziti" nu-i iert, indiferent unde-i prind. Are postari, ceea ce demonstreaza ca citeste forumul dar contributie, ioc. Am sa-i sar in spate de cate ori am ocazia, asa-mi potolesc instictele sadice... :chainsaw  :sado  :moil: . Macar daca stia sa se exprime dar se vede ca a lipsit la scoala cand s-a predat structura unui expozeu... Asa avem un parazit agramat si moralist...

Vizitator CactusJack
Postat

Asaaaaaaaaaaa..........sa m-apuc de voi acum :laugh2

Maestre cu tot respectul...te cam pripesti...pariez ca,daca debracatu alegea sa-si spuna fostul nick alta era opinia dumitale...pana nu demult il numeai si pe el "prieten".

Maestre daddy.......ironia din spusele lu` matale `e` lipsita de fundament.........daca MAESTRUL DEBRACATU alegea sa-si spuna fostul nick,opinia tuturora era cu totul alta....asa intelegeam si noi care e securea razboiului si poate ne vedeam de drum in liniste si pace........sper ca ma intelegi ce vreau a spune,chiar daca postez dupa nick-ul `real`...sau nu? :bow

Ce dracu se intampla? Se intalnesc doi barbati la o cafea oferita de o inaripata, ca sa fie demonstrata maiestria unui :blowj0b ?  Randunico, lasa-te de invitatii ca ai un efect nefast asupra futacilor... :urgay  In loc de :masaje   uite ce faci. :shocked

Eu unul beau cafeaua si apoi ma duc sa ma fut la adina.........sper sa ma mai primeasca dupa `cetirea` spuselor dvs :bow

NU SUNT GAY.....SUNT IDOLUL LA FEMEI!

mi se pare mie sau mi-ai facut gay amicii cu care-mi beau dimineata cafeaua??? :no2

io am sa-ti beau cafeaua direct din ceashca.........gabriele,te oftici ma??? :laugh2

Nu i-am facut eu ci tu, asta daca interpretez ce-si comunica intre ei... Sper sa revina spre :rockettes-1  inainte de a ajunge la cafea. :thinking

Am sa revin,PROMIT SOLEMN............dar dupa cafea :laugh2

Pe "paraziti" nu-i iert, indiferent unde-i prind. ..............luati-i cu paru` si mai taiati din ei da-i dreacu` :laugh2

Postat

Teposule, se pare ca azi sunt mai acid ca tine, te-ai inmuiat? :rax2

Vizitator CactusJack
Postat

Teposule, se pare ca azi sunt mai acid ca tine, te-ai inmuiat? :rax2

Nene Cautator.............din respect pt matale tac si inghit.............maine la Adina............da` Doamneeeeeeeeeeeeeee :pope  :laugh2

Postat

Sa nu inghiti... :shocked  Ma ard buricile degetelor sa te taxez... dar voi fi indulgent... Maine e o alta zi, daca nu vad recenzie la Adina consider ca incep sa-ti placa strapoanele, ai grija sa faci macar o recenzie falsa.

Vizitator CactusJack
Postat

Sa nu inghiti...

Nu bre...am prezervativili alea cu aroma de corcodushi :laugh2 tine la tavaleala :rax2

Postat

Eu recunosc...nu-mi plac barbatii deloc,poate doar la o cafea,suc, bere,vin,votca si alte bauturi alcoolice.Dar,daca este nevoie,trebuie sa o fac si pe asta odata si odata,dau mwie la curiosi!

oly mic

Vizitator CactusJack
Postat

Eu recunosc...nu-mi plac barbatii deloc,poate doar la o cafea,suc, bere,vin,votca si alte bauturi alcoolice.Dar,daca este nevoie,trebuie sa o fac si pe asta odata si odata,dau mwie la curiosi!

oly mic

Faci tu aroganta asta??? :laugh2

Vizitator CactusJack
Postat

Sa nu inghiti... :shocked  Ma ard buricile degetelor sa te taxez... dar voi fi indulgent... Maine e o alta zi, daca nu vad recenzie la Adina consider ca incep sa-ti placa strapoanele, ai grija sa faci macar o recenzie falsa.

Daca nu o recenzez poate sa mor(cu toate ca as fi putut-o face de vreo trei ori pana acum,dar nu ma incadram in termenul limita de o luna).......fac recenzia si ti-o trimit matale` spre verificare in privat.........unde exagerez,mai tai din ele.....da-le dreacu`! :laugh2

Nene.....si io te RESPECT! :bow

Vizitator CactusJack
Postat

Bueyyy teposuleee. Imi strici exclusivitatea la ceasca? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Ushhhhhhhhhhhhhhhh....ca te impusc din zbor :laugh2  :laugh2  :laugh2

De dragul tau am sa ling....pardon.......am sa beau pan` la FUND-ul ceshtii.............te oftici ma??? :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...