g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 21, 2013 Iote-al dracu cica asta e Cactus. Asta e Brutus breeeee :laugh2
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 21, 2013 Postat Martie 21, 2013 Brutusjack.....si limbutza lui de aur Sunt fenomenal du-ma dracului...l-am batut la cur pe chris73 mi-a dat pisicuts voie sa postez manele
leonidas Reputație: 719 Postat Martie 21, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Martie 21, 2013 Ushhhhhhhhhhhhhhhh....ca te impusc din zbor De dragul tau am sa ling....pardon.......am sa beau pan` la FUND-ul ceshtii.............te oftici ma??? pot sa particip si eu la lins,,, aaa, la baut pan'la FUND-ul randunicii... aaa, pardon, ceshtii?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 21, 2013 Cand iti da voie sa postezi si mamele sa ma anunti si pe mine :laugh2 :laugh2
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 21, 2013 Postat Martie 21, 2013 pot sa particip si eu la lins,,, aaa, la baut pan'la FUND-ul randunicii... aaa, pardon, ceshtii? Daca ai 100 de euroi,cu cea mai mare placere..........ma las eu de lins pt tine io si-asa ling mocca
leonidas Reputație: 719 Postat Martie 21, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Martie 21, 2013 mocca ar trebui sa bei nu sa lingi, ca e cafea
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 21, 2013 Postat Martie 21, 2013 Cand iti da voie sa postezi si mamele sa ma anunti si pe mine :laugh2 :laugh2Mamica e pudica.............stai sa-l sun pe tata sa-l intreb si-ti confirm.......sau infirm
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 21, 2013 Postat Martie 21, 2013 mocca ar trebui sa bei nu sa lingi, ca e cafea Nu se poate bea frate....e mana sparta randunica,face cafea solida ....o face ca pe inghetata
daddy2491 Reputație: 134 Postat Martie 21, 2013 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 21, 2013 Aoleuuuu,nene cactus m-ai "luat sa de tare",ca ma pierdui de tot ."Nimic luxuriant la vedere...Fara zambete de complezenta sau placere..."Pentru mai multe detalii,acceseaza pm...
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 21, 2013 Postat Martie 21, 2013 Aoleuuuu,nene cactus m-ai "luat sa de tare",ca ma pierdui de tot ."Nimic luxuriant la vedere...Fara zambete de complezenta sau placere..."Pentru mai multe detalii,acceseaza pm...Sa te sparii am accesat pm.......RESPECT......si lu` nenea in cauza......stii tu
Pinhead Reputație: 0 Postat Martie 21, 2013 Telefon: hell.raiser777 Oras:Beyond Hell Telefon: hell.raiser777 Oras:Beyond Hell Postat Martie 21, 2013 Randunica ce faci ? Te distrezi? Ai inceput din nou cu PR-ul ? In ultima vreme ai lasat-o mai moale. Dar te inteleg, rate, obligatiuni multe.... iar pana iti gasesti din nou sponsor te descurci cum poti, mai ales ca fraieri care sa puna botul , la propriu au fost , sunt si vor mai fi.
bronx Reputație: 41 Postat Martie 21, 2013 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 21, 2013 f. ostentativ suna
leonidas Reputație: 719 Postat Martie 21, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Martie 21, 2013 un alt fel de debracatu?
Pinhead Reputație: 0 Postat Martie 21, 2013 Telefon: hell.raiser777 Oras:Beyond Hell Telefon: hell.raiser777 Oras:Beyond Hell Postat Martie 21, 2013 editat
Administrator pisicuts Reputație: 114574 Postat Martie 21, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 21, 2013 @Pinhead te salutam si noi si ne bucuram sa te avem alaturi pe forum.:Wave
Pinhead Reputație: 0 Postat Martie 21, 2013 Telefon: hell.raiser777 Oras:Beyond Hell Telefon: hell.raiser777 Oras:Beyond Hell Postat Martie 21, 2013 Vezi ca se poate..... Totul e sa vrei!
Administrator pisicuts Reputație: 114574 Postat Martie 21, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 21, 2013 Vezi ca se poate..... Totul e sa vrei! Faptul ca esti membru premium nu te face sa fi mai presus decat ceilalti utilizatori, incepand cu jignirile pe care le arunci in toate partile si terminand cu ironiile de prost gust.deocamdata 2 zile de ban, urmatoarea abatere e banare permanenta :wave
Vizitator barzatrei Reputație: 0 Postat Martie 21, 2013 Postat Martie 21, 2013 Faptul ca esti membru premium nu te face sa fi mai presus decat ceilalti utilizatori, incepand cu jignirile pe care le arunci in toate partile si terminand cu ironiile de prost gust.deocamdata 2 zile de ban, urmatoarea abatere e banare permanenta :waveSi F...t si cu banii luati....frustant,zau asa ....
Vizitator Josep_Guardiola Reputație: 0 Postat Martie 21, 2013 Postat Martie 21, 2013 am vazut ca incepuse cu mistouri, chiar si la adresa mea...
Vizitator debracatu Reputație: 0 Postat Martie 22, 2013 Postat Martie 22, 2013 azi ma simt minunat!!!i-am indeplinit dorinta lui debracatu :laugh2 .. dar nu cu el, cu altu' :laugh2 :rax2Vezi ca dusmanul tau virtual iti da sfaturi bune...Acum sa vedem cand recidivezi, sa nu te aud ca iar tii post negru vreo 3 luni....
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Martie 22, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2013 Eu nu inteleg un lucru ( si acum ma refer la colegii care au ceva de impartit cu irina) daca tot n-o haliti, de ce dracului simtiti nevoia sa postati si sa va luati de ea cu fiecare ocazie??? Nu e mai simplu sa o ignorati sa nu o bagati in seama daca tot nu va place.Ca si daca stai si postezi la fiecare topic al ei si te iei de ea, ce rezolvi? sau probabil uitati ca ne aflam pe un forum , intr-un spatiu virtual.Lasati fata sa faca ce vrea, cu cine vrea si are placere , de asta e democratie si exista libertate de exprimare.Nu va place de ea , schimbati canalu' . A nu se intelege ca ii iau apararea, nici eu n-o halesc si n-o halesc de cand facea guvideala din aia proasta gen statea pe messenger si dadea mesaje in masa " buna , ce faci? " ca poate pica vreun fraier si ma refer aici la vremea de cand era PR.Dar asta nu inseamna ca stau s-o atac la fiecare postare la fiecare topic.Daca mie nu-mi place nu inseamna ca toata lumea trebuie sa fie in asentiment cu mine.Imi cer scuze anticipat in fata celor care se vor simti ofensati de postarea mea, is nothing personal, doar o umila parere.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 22, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 22, 2013 Vezi ca dusmanul tau virtual iti da sfaturi bune...Acum sa vedem cand recidivezi, sa nu te aud ca iar tii post negru vreo 3 luni.... Nu mai tine ca a dat peste @FatFrumos cu @ Palosugros :laugh2 :laugh2
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 22, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2013 in nici un caz!! sexul este interzis!!intram in post!!si eu sunt foarte credincioasa!!Peste 3 luni nu o sa mai fii in post
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 22, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2013 Si F...t si cu banii luati....frustant,zau asa ....Foarte bine i-a facut pisicuts!
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 22, 2013 Postat Martie 22, 2013 Foarte bine i-a facut pisicuts!Asa chris....fii rau...impune-ti punctul de vedere Sarlota stie cat de agresiv esti tu???
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum