Sari la conținut

cu cine beau cafeaua de dimineata?

Postări Recomandate

• Oras:dupa blocuri

PizDOI tu cu siguranta esti fratele meu geaman. Eu zic sa ne facem si noi o fratie ca tot e la moda. Iar la proba eliminatorie avem analul executat cu aracul . Sunt convins ca multi o s-o doreasca pentru ca prea si-o cauta unii in ultima vreme.

GATA, asa ramane :)

Link spre comentariu
Vizitator barzatrei
Reputație: 0

Mai citesc si eu ce  e pe aici si sunt destul de informat, daca vrei poti sa ma confunzi cu el, dar nu-i fair play din partea mea sa ma dau altcineva.

Daca nu ai frane, atunci umbli cu parasuta dupa tine???

Nu frate, is scapat de acasa, nu asa ai spus?

Primul inscris barzatrei. Pt. el am pregatit ceva cu totul special... fudulii proaspat rumenite in sange

Mmmmmm. suna bine.... cand sunt bine rumenite sa ma anunti  sa nu se raceasaca...Deja am apa in gura...Da'ce te faci fara ele?

Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila

Randunica, nu oferi si acadele pe bat? Nu de alta, dar ai o gramada de copilasi pe aici, atentie la carii! Tu esti neagra  ca cafeau in cerul gurii. Probabil niste bromura pusa in cea/ cafea mai potoleste cochilasii astia aflati in perioada critica.

...

post-56202-0-30423200-1364230720_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

nu ai sanse niciodata sa fi Futacios man...poate doar daca te mai nasti o data..dar nici atunci nu cred sa reusesti sa-i ajungi macar la degetul mic..intr-un caz fericit poti fi doar potaia din imagine...

post-56202-0-09210200-1364231103_thumb.jpg

Link spre comentariu

trebuie sa dai numai poze? search pe google? se vede ca inca iti dicteaza cineva, ca singura nu ai habar de chestiile astea.Daca asa mult va iubiti si esti nesatisfacuta atunci imi pare rau pt el.(oricine ar fi el)

Link spre comentariu

ce-ai nebunule din castraveți, iar ai mâncat de pe jos? :D

IO Stiam ca Cateii papa de pe jos

Da,dar nu cu tine !!! Hi Hi Hi....

FUte-o tu mah, sa fim noi fericiti+ UN nefericit ( futacios)

Link spre comentariu

• Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street

Nu vreau sa incep cu o minciuna, voi spune adevarul si numai adevarul.eram un user vechi pe siteul asta, vreau sa imi spun si eu parerea...Incep cu cativa frati.

Leonidas? Pare un personaj din Pif & Hercule, dar daca si-a pus imagine de la cei 300 se crede un dur...E dur cand nu e nevasta acasa si se ratoieste la monitor. Baiatule, esti offtopic de cand ti-ai facut userul , de fapt cred ca esti offtopic de la primul tau click pe internet. Probabil acum un an-doi.

1.Pare - dar vezi ca aparentele inseala!

2.300 - nu are nici o legatura cu duritatea, pur si si simplu e istorie, ceva care imi place!

3.Acasa - sfat - nici in gluma sa nu mai aduci aminte de familie, aici e intre noi!

4.Off topic - daca eram asa de la inceput, acum poate eram "rebranduit" ca altii a nu stiu cata oara!

5.Internet - ce e ala?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Am incheiat discutia pe aceasta tema si aici! O seara frumoasa tuturor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...