g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 18, 2013 Si eu sint post de azi dimineatza si sint la fel de credincios Servesc patria!!! Link spre comentariu
leonidas Reputație: 719 Postat Martie 18, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Partajează Postat Martie 18, 2013 Ma inscriu si eu la un ceai! Poate fi de tei, daca tot e post! Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Martie 18, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Martie 18, 2013 Ma inscriu si eu la un ceai! Poate fi de tei, daca tot e post! pe tine chiar am sa te astept cu sufletul la gura! sa vad si eu cat de nesuferit esti in realitate, ca pe forum aproape ca bati recordul :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Randunico ... interesanta propunerea. Daca stau bine sa ma gandesc parca as bea o cafea cu tine, asta binenteles daca sunt acceptat (ca stiu sigur ca si io fac parte din tagma nesuferitilor). Amu mai am o intrebare de baraj pentru tine ... pot veni cu blondy de la Timisoara la o cafea ? Adica accepti si cupluri ? Vorbesc foarte serios ... urmeaza sa vin pana la Bucuresti si chiar ajung dimineata si ... sincer ar merge o cafea, mai ales in compania ta ! Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Martie 18, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Martie 18, 2013 evidentfacem un menage a troix cafeee Link spre comentariu
Vizitator barzatrei Reputație: 0 Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Cand termini tot zatul si scoti cafeaua buna,vin si eu. Suficient de nesuferit? Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 18, 2013 Maxuleeeeeeee treaba ta dar o sa te usture limba rau de la atata cafea :laugh2 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 18, 2013 Randunico ia-l si pe barzaun ca saracu nu a apucat sa fie in trecere prin Timisoara. Macar sa fie in trecere prin garsoniera ta :laugh2 Link spre comentariu
leonidas Reputație: 719 Postat Martie 18, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Partajează Postat Martie 18, 2013 pe tine chiar am sa te astept cu sufletul la gura! sa vad si eu cat de nesuferit esti in realitate, ca pe forum aproape ca bati recordul :laugh2 In realitate chiar il bat! Chiar s-ar putea sa vin! Bineinteles daca ma primesti! Nu vreau sa vin cu forta! Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Martie 18, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Martie 18, 2013 da-ti si idee de cafea buna, ca sa nu dau gres..nu beau cafea ...nu stiu care-i aia buna s-a facut deja si prima programare! le astept pe urmatoarele Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Martie 18, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Martie 18, 2013 Randunico ia-l si pe barzaun ca saracu nu a apucat sa fie in trecere prin Timisoara. Macar sa fie in trecere prin garsoniera ta :laugh2mah nene. m-am mutat in casa noua!!!acus am apartament..dorm juma de noapte intr-o camera si cealalta jumatate in alta camera...poi daca am cu ce :rax2 io va zic de acus, primesc numai nesuferitii!!au prioritate cei mai nesuferiti dintre cei nesuferiti Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 18, 2013 Draga meaaaaa. Eu stiam asta dar de nesuferit ce sint il trimiteam pe barzaun sa caute garsoniere. Acum daca m-ai dat de gol sa vad daca pot sa il pun sa caute garsoniera fetelor de la A.S.I.A :laugh2 Link spre comentariu
leonidas Reputație: 719 Postat Martie 18, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Partajează Postat Martie 18, 2013 mah nene. m-am mutat in casa noua!!!acus am apartament..dorm juma de noapte intr-o camera si cealalta jumatate in alta camera...poi daca am cu ce :rax2 io va zic de acus, primesc numai nesuferitii!!au prioritate cei mai nesuferiti dintre cei nesuferiti Inseamna ca sunt in pole-position Link spre comentariu
oly123 Reputație: 178 Postat Martie 18, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 18, 2013 http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/Untitled_zps042993e1.jpg PS- Vreau sa va spun ca nu a stiut nicio clipa cine ii da mesaj.Nu am vrut sa fac abuz de culoare sau de puncte de reputatie bv randunica...cafeaua sa fie nici dulce...nici amara...nici cald...nici rece... PS 2...mi-a mai scris un sms..dar nu va spun ce..pastrez pentru mine oly mic Link spre comentariu
Vizitator barzatrei Reputație: 0 Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Draga meaaaaa. Eu stiam asta dar de nesuferit ce sint il trimiteam pe barzaun sa caute garsoniere. Acum daca m-ai dat de gol sa vad daca pot sa il pun sa caute garsoniera fetelor de la A.S.I.A :laugh2 Cat de nesuferiti puteti fi.... nu poate omul sa se autoinvite la o cafea si gata,il trimiteti ba la Timisoara, ba prin A.S.I.A....v-as zice ceva "de dulce" dar eu o beau fara zahar... Link spre comentariu
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Maxuleeeeeeee treaba ta dar o sa te usture limba rau de la atata cafea :laugh2 Gabitza frate, o rog pe Randunica s-o faca mai dulce ... poate si blondy bea mai dulce, ca deja s-a acrit de cand il asteapta pe THE ONE, nu ? Ii mai indulcim si ei viata, adica io cu Randunica. Dupa un drum lung ... o cafea mere unsa (luam noi cafea, sa nu o bagam pe Randunica la cheltuieli. Link spre comentariu
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 18, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Partajează Postat Martie 18, 2013 Inseamna ca sunt in pole-position Esti sigur? Don'soara Swallow are pe altcineva care-i este nesuferit total. Eu sunt mare bautor de cafea dar daca ma propun, cred ca voi deveni socratian si-mi va oferi cucuta. Link spre comentariu
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 18, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Partajează Postat Martie 18, 2013 Si cum sunt ferm convins de cele zise, este clar ca exista un grad maxim de "nesuferitism" pe care-l accepta dar a uitat sa-l precizeze. Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Martie 18, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Martie 18, 2013 Esti sigur? Don'soara Swallow are pe altcineva care-i este nesuferit total. Eu sunt mare bautor de cafea dar daca ma propun, cred ca voi deveni socratian si-mi va oferi cucuta.crezi tu ca stric eu cucuta pe tine? dar am un pic de Verde de Paris.. Link spre comentariu
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 18, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Partajează Postat Martie 18, 2013 q. e. d. Mergi la cafea dar nu stii ce bei... Dupa carnea de vita care necheaza, curcani "anitbiozati", lapte cu mai nu stiu ce, apare pe harta culinara a Romaniei si cafeaua cu verde de paris... Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 18, 2013 Gabitza frate, o rog pe Randunica s-o faca mai dulce ... poate si blondy bea mai dulce, ca deja s-a acrit de cand il asteapta pe THE ONE, nu ? Ii mai indulcim si ei viata, adica io cu Randunica. Dupa un drum lung ... o cafea mere unsa (luam noi cafea, sa nu o bagam pe Randunica la cheltuieli. Gabitza frate, o rog pe Randunica s-o faca mai dulce ... poate si blondy bea mai dulce, ca deja s-a acrit de cand il asteapta pe THE ONE, nu ? Ii mai indulcim si ei viata, adica io cu Randunica. Dupa un drum lung ... o cafea mere unsa (luam noi cafea, sa nu o bagam pe Randunica la cheltuieli. E aranjata treaba deja. Dulceee dulceee. Si cand veniti voi am vorbit sa nu vada blondy ceaiul de tei sa nu i se aplece de cat o fi baut saraca in perioada asta Asteptarea asta ne omoara pe toti Mie mi-a scazut glicemia de tot de cand tot vine ZAOANUU Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 18, 2013 q. e. d. Mergi la cafea dar nu stii ce bei... Dupa carnea de vita care necheaza, curcani "anitbiozati", lapte cu mai nu stiu ce, apare pe harta culinara a Romaniei si cafeaua cu verde de paris... Vrajeala e doar verde de Cogealac ca doar ce i-am trimis doi saci prin curierat. Link spre comentariu
leonidas Reputație: 719 Postat Martie 18, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Partajează Postat Martie 18, 2013 Esti sigur? Don'soara Swallow are pe altcineva care-i este nesuferit total. Eu sunt mare bautor de cafea dar daca ma propun, cred ca voi deveni socratian si-mi va oferi cucuta.Cel putin pe a 2-a grila de start Link spre comentariu
leonidas Reputație: 719 Postat Martie 18, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Partajează Postat Martie 18, 2013 q. e. d. Mergi la cafea dar nu stii ce bei... Dupa carnea de vita care necheaza, curcani "anitbiozati", lapte cu mai nu stiu ce, apare pe harta culinara a Romaniei si cafeaua cu verde de paris...Eu m-am inscris la un ceai de tei Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Martie 18, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Martie 18, 2013 q. e. d. Mergi la cafea dar nu stii ce bei... Dupa carnea de vita care necheaza, curcani "anitbiozati", lapte cu mai nu stiu ce, apare pe harta culinara a Romaniei si cafeaua cu verde de paris...e in editie limitata..am strict pentru o singura cafea.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum