Sari la conținut

cu cine beau cafeaua de dimineata?

Postări Recomandate

Postat

Citind cele de mai sus, mai mai ca imi pare rau ca nu am fost destul de nesuferit.... :rax2

Vreau si eu sa beau o cafea cu tine.  

Daca nu am fost destul de nesuferit sa-mi spui ca recuperz repede, asa din mers... :laugh2  si crede-ma ca atunuci cand imi dau drumul la gura.... dupa iar imi sterg contul de rusine... :blushing2

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Citind cele de mai sus, mai mai ca imi pare rau ca nu am fost destul de nesuferit.... :rax2

Vreau si eu sa beau o cafea cu tine.  

Daca nu am fost destul de nesuferit sa-mi spui ca recuperz repede, asa din mers... :laugh2  si crede-ma ca atunuci cand imi dau drumul la gura.... dupa iar imi sterg contul de rusine... :blushing2

hm...tu ai fost un scump...dar nu-i nevoie de acum sa fi un nesuferit..nu ti se potriveste postura asta..gingasule!

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

Bey fratilor . parca va si vad stand la coada la usa Randunicii pentru o cafeluta de dimineata....vine vecinu' pensionar si intreaba "da ce se da aici ma nepoate?"..." ...o cafeluta din cescuta Randunicii tataie" .  :slap2

Randunica...trece-ma si pe mine pe lista....impreuna cu Scrat si Blondina...dar te rog sa refaci programarea pentru urmatoarea zi .

:251x

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Irinuca,da' nesuferite primesti ?

primesc primesc!!!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bey fratilor . parca va si vad stand la coada la usa Randunicii pentru o cafeluta de dimineata....vine vecinu' pensionar si intreaba "da ce se da aici ma nepoate?"..." ...o cafeluta din cescuta Randunicii tataie" .  :slap2

Randunica...trece-ma si pe mine pe lista....impreuna cu Scrat si Blondina...dar te rog sa refaci programarea pentru urmatoarea zi .

:251x

luati-o si pe Danutza tm!!!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mai baieti, eu nu ma bag.

Astept sa lanseze Randunica urmatoarele oferte:

mititeii cu bere de la pranz si spritul de seara.

sau...ceva vegetal..vegetarian...sa nu se puna burtica

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu aş onora invitaţia la cafea, dar cer exclusivitate, pentru că vreau să mă bucur în linişte de gustul amărui al cafelei, de mintea ascuţită a Rândunicii şi de eleganţa ei feminină.

Vizitator barzatrei
Postat

Eu aş onora invitaţia la cafea, dar cer exclusivitate, pentru că vreau să mă bucur în linişte de gustul amărui al cafelei, de mintea ascuţită a Rândunicii şi de eleganţa ei feminină.

N-ai nicio sansa ! oferta e numai pentru nesuferiti ! Mai incearca....

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Iubito, pentru tine as fi in stare sa mananc si o shaorma cu de toate.

tu esti un norocos!ai fost primul de pe forum cu care am luat cina in oras!Felicitari!! dupa ce ma plictisesc de cafeaua de dimineata si de somnicul pufos de noapte, o sa intreb nesuferitii de cina in oras si film la cinema :rax2 :rax2

Postat

randunico,tot ce am scris pe topicul tau acum vreo ora iti este adresat,toate "dulcegariile" :laugh2 .Sint suficient de nesuferit cat sa vin maine la un ceai de tei?

Ps.magic,dechide mess

Postat

Randunico...sushi...se poate ?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

randunico,tot ce am scris pe topicul tau acum vreo ora iti este adresat,toate "dulcegariile" :laugh2 .Sint suficient de nesuferit cat sa vin maine la un ceai de tei?

Ps.magic,dechide mess

doar daca oly vrea sa bem cafeluta in trei..a fost primul care a facut programare...daca nu vrea, gasim noi o solutie

ps: nu stiu cand va beti voi cafeaua dar eu am zic ca ora 9 e cea mai ok pt mine..mai devreme ma trezesc doar pentru Afriq :laugh2 :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Randunico...sushi...se poate ?

nu mi place pestele :laugh2 :laugh2

Vizitator Scrat
Postat

Poi si cu mine si blondy cum ramane Randunico ? Ca noi ajungem in bucale cu trenul pe la 06.30 dimineata. Cat facem cu metroul pana la tine ?

Postat

randunico,tot ce am scris pe topicul tau acum vreo ora iti este adresat,toate "dulcegariile" :laugh2 .Sint suficient de nesuferit cat sa vin maine la un ceai de tei?

Ps.magic,dechide mess

Nu pot frate, ca eu nu am nevasta atat de moderna.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Poi si cu mine si blondy cum ramane Randunico ? Ca noi ajungem in bucale cu trenul pe la 06.30 dimineata. Cat facem cu metroul pana la tine ?

poi nu stiu..ai pile sa ma trezesc devreme?? de la gara de nord cu metroul pana la titan faci exact 33 de minute

• Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

SCUMPA RANDUNICA, cei "suferiti" se simt discriminati, asteptam urmatoarea promotie ...cu programari in zile impare la ore pare... sau  invers..

Postat

tu esti un norocos!ai fost primul de pe forum cu care am luat cina in oras!Felicitari!! dupa ce ma plictisesc de cafeaua de dimineata si de somnicul pufos de noapte, o sa intreb nesuferitii de cina in oras si film la cinema :rax2 :rax2

Cu asta mi-ai stricat toata reputatia.

Si cat ma straduisem sa mi-o fac!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cu asta mi-ai stricat toata reputatia.

Si cat ma straduisem sa mi-o fac!

da asa e

in curand te vor dispretui atatia ...si te vor uri ca ai iesit cu mine la cina..si ca ai fost primul...uof uof mai mai:))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...