Sari la conținut

cu cine beau cafeaua de dimineata?

Postări Recomandate

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

nu mi place pestele :laugh2 :laugh2

Randunico...nu toti pestii sunr rai...aia din sushi sunt buni .

Postat

Randunica, ai pe cineva la somnic in noaptea asta? Ma bate gandul sa vin si sa stam de vorba pana dimineata, ca tot voiam sa ma vad cu Oly la o cafea.

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

am am..e pe drum!

Postat

Nu pot frate, ca eu nu am nevasta atat de moderna.

:laugh2 Pai nici a mea nu e moderna frate,doarme :laugh2

Si apropo de sushi,asta vara,shmecher,Saint Tropez,restaurant Shogun,"chinezesc" (boul uitase shogun-japonez),intram val-vartej,la propriu ca le darama nevasta-mea alora o vaza comandam sushi,ca de ,cand ajungi la "jandarmi"...am mancat singur la cruditati japoneze de nu-mi mai trebuie 100 de ani  :slap2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Fuck!

e departe Iasul...s-a ratacit omul prin Voluntari:)) dar am rabdare zau!

Postat

Si apropo de sushi,asta vara,shmecher,Saint Tropez,restaurant Shogun,"chinezesc" (boul uitase shogun-japonez),intram val-vartej,la propriu ca le darama nevasta-mea alora o vaza comandam sushi,ca de ,cand ajungi la "jandarmi"...am mancat singur la cruditati japoneze de nu-mi mai trebuie 100 de ani  :slap2

2x2 frate a mea e cea mai moderna. Ma bate le sfarsit :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Aoleuuuuu si mie imi spusese ca eu sint primul :laugh2 :laugh2 Si mi-a mai dat si un kil de mere ca cica sint fructul oprit :laugh2

tu o sa fi primul care manaca bataie la curu' gol de la mine

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

SCUMPA RANDUNICA, cei "suferiti" se simt discriminati, asteptam urmatoarea promotie ...cu programari in zile impare la ore pare... sau  invers..

suferitii vin la masaj..nesuferitii nu pot veni..inca... :laugh2 :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Fataaa nu mai da din casa ca afla lumea ca sint voluntar ratacit :laugh2

io n-am dat nume :no2 ..tu de ce te dai de gol??!hai mai repede ca te penalizez

Postat

magic,nu te mai amagi bre ca smechera asta mica ii vrea numai pe aia care o dusmanesc ca sa-i prosteasca si pe aia,nu vezi pe ceilalti ii ia cu vrajeala.Cica ii asteapta la masaj,sa le ia banii din ...laba :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

magic,nu te mai amagi bre ca smechera asta mica ii vrea numai pe aia care o dusmanesc ca sa-i prosteasca si pe aia,nu vezi pe ceilalti ii ia cu vrajeala.Cica ii asteapta la masaj,sa le ia banii din ...laba :laugh2

deci vrei cafeai ai??te faci nesuferit...bineee

Postat

Frate sa stii ca are tehnica. mie mi-a dat vreo doua labe peste ochi de mi-au sarit toti banii cat colo :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Asa am eu noroc in viata. Una ma bate acasa, alta ma bate in somn. Fata ma pui sa dorm la curu` gol? :shocked Poi de ce dracu m-am mai dus sa imi cumpar budigai de la mall? :laugh2

eteh na..budigai din mall..de la piata nu-ti mai plac...aia de Dragonu Rosu iti stateau in...dos

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

un litru doi..direct de la tzatza..vacii...asuc dau o fuga pana la mama la tara sa mult o caprita ceva...

unt, margarina nu-mi place!

Postat

deci vrei cafeai ai??te faci nesuferit...bineee

pai tu ce crezi?Nu ti-am spus?Tu esti copia mea fidela corespunzatoare varstei.Iti arat eu tie mani...pula...re .Si mai esti si uituca,CEAAAAI am zis,de o mie de ori :pepsi

Gaby,tanga trebuia,ca mergeau cu margarina si cu ...straponu :laugh2

Postat

Io as manca cat pentru 100 ani ...si mi-ar ajunge pentru o zi .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...