Sari la conținut

Ada - 0722806027

Postări Recomandate

• Telefon: +40750462678
  • Oras:Brașov
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cred ca in cele 33 de pagini ale Adei s-au epuizat toate superlativele. Le confirm si pot spune ca ieri am lasat la ea 90% din banii castigati in acea zi. Restul i-am risipit.

😘😘😋
Vizitator pussylike
Reputație: 0
Postat

Ada, o poza hot de azi?

• Oras:Craiova
Postat

Pana pe 8 februarie.

Sa ma suni daca esti pe zona !!!‍♀

Offffffffff din pacate nu o sa fiu.....cred ca abia pe saptamana viitoare ma retrag spre casa...... :*

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dragilor Eu am plecat voi scrie cand ma voi reîntoarce. 😘🤗Sa aveti grija de voi si spor la fete bune :**

â¤ðŸ˜˜

• Like 1
  • Oras:craiova
Postat

Dacă nu vi mai repede s-ar putea să închiriem un autocar și să venim peste tine la Sibiu.

Amuzant rau comentariul tau ...
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ada, o poza hot de azi?

post-270555-0-56143300-1549873187_thumb.jpg

• Like 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Poi nu revin eu in oras si ma joc eu cu sfarcuriile taleeee? Take care :*

Dacă cumva ai drum pe la sibiu 🔞😋😋
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dacă nu vi mai repede s-ar putea să închiriem un autocar și să venim peste tine la Sibiu.

Mi-ai facut ziua mai frumoasă 😂😂😂😂😘

Ne organizăm de o excursie 😂🤗

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Mi-ai facut ziua mai frumoasă

Ne organizăm de o excursie

Ma gandesc ce fericita(oare?) o sa fii sa te luam toti 44 la mancicloane! Asta in cazul in care il excludem pe sofer ca sa nu faca accident la intoarcere avand in vedere ce nasoala e Valea Oltului! Ar fi pacat sa sarim in olt si sa nu te mai prindem si in Craiova.

• Minus 1
  • Membru Premium
Postat

Ada, o poza hot de azi?

Daca nu te-as fi... poza asta si cea anterioara erau suficiente sa beau Verde de Paris(cunoscatorii stiu ce e si de ce)! Esti o companie selecta si o amanta perfecta! Ori te astept,ori vin la Sibiu cu baietii! Cand am inspiratie ,daca vrei o sa-ti scriu si o recenzie.

• Minus 1
Postat

Ma gandesc ce fericita(oare?) o sa fii sa te luam toti 44 la mancicloane! Asta in cazul in care il excludem pe sofer ca sa nu faca accident la intoarcere avand in vedere ce nasoala e Valea Oltului! Ar fi pacat sa sarim in olt si sa nu te mai prindem si in Craiova.

Esti tare frate,cel mai tare comentariu din ultima perioada pe care l-am citit. Felicitari!
  • Membru Premium
Postat

Esti tare frate,cel mai tare comentariu din ultima perioada pe care l-am citit. Felicitari!

Multumesc si te asgur de respectul si consideratia mea. Te urmaresc si aflu lucruri interesante de la tine. Sa traiasca fratia si colaborarea intre curvari!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Mi-ai facut ziua mai frumoasă

Ne organizăm de o excursie

Fac eu rost de un microbuz imediat sa dau un telefon :))))) lasa ca revii tu aicea si vedem noi ce o sa iasa ceva bun si frumosssss 

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Trerra
  • Oras:Trerra
Postat

Fac eu rost de un microbuz imediat sa dau un telefon :))))) lasa ca revii tu aicea si vedem noi ce o sa iasa ceva bun si frumosssss 

de cand n=am mai auzit melodia asta :))))))))

• Like 1
Postat

Nu ne mai tortura cu poze dacă tot nu esti în Craiova. Am ajuns să-ți scriu mesajul cu o mână iar cu cealaltă să mă gândesc la tine.

• Oras:nowhere
Postat

Nu ne mai tortura cu poze dacă tot nu esti în Craiova. Am ajuns să-ți scriu mesajul cu o mână iar cu cealaltă să mă gândesc la tine.

Macar esti sincer si recunosti ca gandesti cu mana... Se si vede, de altfel...

Postat

Macar esti sincer si recunosti ca gandesti cu mana... Se si vede, de altfel...

Domnul xx....., te asigur ca nimeni de pe acest site nu este vinovat ca tu, toată copilăria, ai fost bătut cu pula în cap de un tată abuziv.

• Like 1
Postat

Nu au rost jignirile pe acest site,fiecare este liber sa scrie orice doreste. O gluma proasta facuta bine este de inteles,dar jignirile chiar nu le vad rostul,in fine cum am zis mai devreme fiecare este liber sa faca ce si cum doreste.

• Like 1

Postat

Domnul xx....., te asigur ca nimeni de pe acest site nu este vinovat ca tu, toată copilăria, ai fost bătut cu pula în cap de un tată abuziv.

Asa e, dintre noi 2 eu sunt cel batut in cap si tu esti geniul aici..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...