curioss1 Reputație: 125 Postat Ianuarie 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2019 Multumesc frumos. In ceea ce priveste lipsa sarutului sper ca tu sa nu fi luat acest lucru ca o ofensa personala, pur si simplu este ceva ca nu fac, cu nimeni, indiferent de compatibilitate. In ceea ce priveste dusul o sa profit de recenzia ta pentru a specifica acest lucru: prefer sa fac dus cu 5 minute inainte de fiecare programare si imediat dupa, atunci cand e vorba de programari scurte, in asa fel incat timpul de 30minute al unei finalizari sa poata fi alocat in intregime persoanei care se afla in locatie; in cazul programarilor mai lungi, bine-nteles, nu pot sa aplic aceasi regula si fac unul sau mai multe dusuri, dupa caz, si in timpul programarii. Nu-ti fa griji, stiam ca nu faci fk, nu era un repros la prestatia ta.Miroseai frumos, nimic de obiectat la igiena, si eu am presupus ca ai facut.Multumesc pentru clarificari
iulia07 Reputație: 477 Postat Ianuarie 30, 2019 Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Postat Ianuarie 30, 2019 Nu-ti fa griji, stiam ca nu faci fk, nu era un repros la prestatia ta.Miroseai frumos, nimic de obiectat la igiena, si eu am presupus ca ai facut.Multumesc pentru clarificariIn ceea ce priveste sarutul, chiar nu imi mai aminteam daca am precizat in timpul intalnirii acest punct, de aceea am simtit nevoia sa fac asta aici, nu pentru ca as fi interpretat ceea ce ai spus ca un repros😊Iar in ceea ce priveste dusul, nu esti primul care aduce in discutie acest lucru, asa ca nu am decis sa fac o mica clarificare pentru toata lumea.Iti urez numai de bine😘😘
iulia07 Reputație: 477 Postat Ianuarie 30, 2019 Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Postat Ianuarie 30, 2019 Disponibila
iulia07 Reputație: 477 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Postat Ianuarie 31, 2019 Disponibila
iulia07 Reputație: 477 Postat Februarie 1, 2019 Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Postat Februarie 1, 2019 Disponibila
iulia07 Reputație: 477 Postat Februarie 4, 2019 Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Postat Februarie 4, 2019 Disponibila
iulia07 Reputație: 477 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Postat Februarie 5, 2019 Disponibila
iulia07 Reputație: 477 Postat Februarie 6, 2019 Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Postat Februarie 6, 2019 Disponibila
iulia07 Reputație: 477 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Postat Februarie 7, 2019 Disponibila
iulia07 Reputație: 477 Postat Februarie 8, 2019 Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Postat Februarie 8, 2019 Disponibila
iulia07 Reputație: 477 Postat Februarie 11, 2019 Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Postat Februarie 11, 2019 Disponibila
iulia07 Reputație: 477 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Postat Februarie 12, 2019 Disponibila
iulia07 Reputație: 477 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Postat Februarie 13, 2019 Disponibila
iulia07 Reputație: 477 Postat Februarie 14, 2019 Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Postat Februarie 14, 2019 Disponibila
iulia07 Reputație: 477 Postat Februarie 15, 2019 Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Postat Februarie 15, 2019 Disponibila
iulia07 Reputație: 477 Postat Februarie 18, 2019 Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Postat Februarie 18, 2019 Disponibila
iulia07 Reputație: 477 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Postat Februarie 19, 2019 Disponibila
iulia07 Reputație: 477 Postat Februarie 20, 2019 Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Postat Februarie 20, 2019 Disponibila
iulia07 Reputație: 477 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Postat Februarie 21, 2019 Disponibila
iulia07 Reputație: 477 Postat Februarie 25, 2019 Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Postat Februarie 25, 2019 Disponibila
iulia07 Reputație: 477 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Postat Februarie 26, 2019 Disponibila 1
iulia07 Reputație: 477 Postat Februarie 27, 2019 Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Postat Februarie 27, 2019 Disponibila
iulia07 Reputație: 477 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Postat Februarie 28, 2019 Disponibila
stabilo Reputație: 34 Postat Martie 1, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 1, 2019 Salut! Am fost si eu la dsoara Iulia. Programarea a fost facuta cu o zi inainte si confirmata prin mesaj cu 30 de minute inainte de ora caderii in ispita . Este foarte usor de ajuns la adresa. Aici am fost intampinat de Iulia intr-o costumatie incitanta. Iulia este o fata finuta, de 160-170 inaltime, cu un corp frumos, sanii mari si putin lasati. Un extra plus: seamana cu o fosta colega de liceu.Actiunea a constat in doua numere linistite, placute, fara cascadorii sau acrobatiuni. Fata se implica, te imbratiseaza cu sarutari pe corp dar fara FK, lucru pe care nici nu l-am cerut defel. Nu a comentat nici o cerere din partea mea fiind, dupa parerea mea, deschisa la orice propunere rezonabila. In pauza dintre numere, Iulia a facut dus apoi am stat la barfa. Am citit ca este cu nasul pe sus, apropo are un nasuc adorabil , dar nu am simtit acest lucru. Este linistita, aproape zen, din cauza asta cred ca o sa traiasca 100 de ani in plus fata de mine care sunt stresat si agitat. Are o atitudine de relax foarte reconfortanta. Sunt curios daca asa este si in viata civila . Daca nu e asa, atunci este o actita foarte buna... Am fost servit cu apa plata si bomboane. Deci o atitudine proclient 100%.Singurul lucru nasol este garsoniera. Este trista, spartana chiar deprimanta. Nu cred ca as putea sta mai mult de o zi in ea. Noroc cu Iulia ca a facut ca totul sa para mai frumos. Locatie 7Aspect 9Oral 9 (protejat)Normal 9Atitudine 9 1
iulia07 Reputație: 477 Postat Martie 1, 2019 Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Oras:Bucuresti(Burebista-Rond Alba Iulia) Postat Martie 1, 2019 Salut! Am fost si eu la dsoara Iulia. Programarea a fost facuta cu o zi inainte si confirmata prin mesaj cu 30 de minute inainte de ora caderii in ispita . Este foarte usor de ajuns la adresa. Aici am fost intampinat de Iulia intr-o costumatie incitanta. Iulia este o fata finuta, de 160-170 inaltime, cu un corp frumos, sanii mari si putin lasati. Un extra plus: seamana cu o fosta colega de liceu.Actiunea a constat in doua numere linistite, placute, fara cascadorii sau acrobatiuni. Fata se implica, te imbratiseaza cu sarutari pe corp dar fara FK, lucru pe care nici nu l-am cerut defel. Nu a comentat nici o cerere din partea mea fiind, dupa parerea mea, deschisa la orice propunere rezonabila. In pauza dintre numere, Iulia a facut dus apoi am stat la barfa. Am citit ca este cu nasul pe sus, apropo are un nasuc adorabil , dar nu am simtit acest lucru. Este linistita, aproape zen, din cauza asta cred ca o sa traiasca 100 de ani in plus fata de mine care sunt stresat si agitat. Are o atitudine de relax foarte reconfortanta. Sunt curios daca asa este si in viata civila . Daca nu e asa, atunci este o actita foarte buna... Am fost servit cu apa plata si bomboane. Deci o atitudine proclient 100%.Singurul lucru nasol este garsoniera. Este trista, spartana chiar deprimanta. Nu cred ca as putea sta mai mult de o zi in ea. Noroc cu Iulia ca a facut ca totul sa para mai frumos. Locatie 7Aspect 9Oral 9 (protejat)Normal 9Atitudine 9Multumesc frumos😘😘Si eu m-am simtit foarte bine in compania si te mai astept cu drag pe la mine cand(/daca) vei decide sa mai revi.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum