camelia11 Reputație: 1304 Postat Mai 15, 2020 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Postat Mai 15, 2020 Buna baieti... ! Am alt numar de telefon pentru voi ... 0756927075 weekend fain va doresc :couple :couple :couple https://i.postimg.cc/kgzYB6ry/Whats-App-Image-2020-05-15-at-12-02-40-1.jpg https://i.postimg.cc/B6cmYmjh/Whats-App-Image-2020-05-15-at-12-02-40.jpg 7
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Mai 15, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Mai 15, 2020 Ce subtirica-i gagica in poza 2. Chiar era pustoaica atunci, ca simpatica este si acuma... Cred ca s-au dus vreo 5 ani de cand e poza.Asta cu viermisorul si marul sec ma incurca. Ideea e daca jos se simte bine. Stramtuta? Dupa cum deviaza jocul catre niste elemente ale ei originale, pare ca incearca sa acopere o nota mai micuta la capitol. Frumoasa e mai putin important, desi conteaza ceva si asta. Te înșeli.Camelia a folosit și folosește numai fotografii actuale.Și hotărăștete, contează sau nu frumusețea.Ca unul care a vizitat-o cu plăcere de foarte multe ori îți pot confirma că este una dintre cele mai frumoase femei care activeaza azi în Iași.Faptul că folosește poze cu fața îi face pe unii să considere că sunt false sau foarte vechi.Nu sunt actuale,le înnoiește permanent,și le face singură.A fost ultima fată pe care am vizitat-o în plină pandemie acum o lună și ceva în urmă.Dintre fetele recenzate pe forum și care sunt active în momentul de față este cea mai îndreptățită să bată la porțile Topului.Are tot ce-i trebuie, fizic și servicii,ea fiind de fapt bîntr-un top,cel din Timișoara.Ca fizic le bate pe cele patru din top.Am făcut comparația cu un măr mai puțin strălucitor nu ca să ascund un defect,ci să pun în evidență diferența dintre un măr din import și unul cules din grădina bunicii.Este o basarabeancă frumoasă, gustoasă,simpatică prin limbajul trupului,cel nonverbal,dar mai ales cel verbal.La ea,vorba unui coleg,sculă bună să ai că de rest se ocupă ea. 7 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
cautatorull Reputație: 77 Postat Mai 16, 2020 Oras:New York Oras:New York Autor Postat Mai 16, 2020 Te înșeli.Camelia a folosit și folosește numai fotografii actuale.Și hotărăștete, contează sau nu frumusețea.Ca unul care a vizitat-o cu plăcere de foarte multe ori îți pot confirma că este una dintre cele mai frumoase femei care activeaza azi în Iași.Faptul că folosește poze cu fața îi face pe unii să considere că sunt false sau foarte vechi.Nu sunt actuale,le înnoiește permanent,și le face singură.A fost ultima fată pe care am vizitat-o în plină pandemie acum o lună și ceva în urmă.Dintre fetele recenzate pe forum și care sunt active în momentul de față este cea mai îndreptățită să bată la porțile Topului.Are tot ce-i trebuie, fizic și servicii,ea fiind de fapt bîntr-un top,cel din Timișoara.Ca fizic le bate pe cele patru din top.Am făcut comparația cu un măr mai puțin strălucitor nu ca să ascund un defect,ci să pun în evidență diferența dintre un măr din import și unul cules din grădina bunicii.Este o basarabeancă frumoasă, gustoasă,simpatică prin limbajul trupului,cel nonverbal,dar mai ales cel verbal.La ea,vorba unui coleg,sculă bună să ai că de rest se ocupă ea.Fiind cel care a descoperit-o atras fiind de pozele reale....pot spune ca este o fata ok dar nici nu cred ca trebuie ridicata in slavi. Furatul curent aiurea era un minus pe care il avea...o sa incerc sa ii fac o vizita sa vad evolutia (sper ca e in bine ). Locatia putin indiscreta era un alt minus (colege in locatie - macar daca faceau o nebunie in 3)...
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2020 Postat Mai 16, 2020 Fiind cel care a descoperit-o atras fiind de pozele reale....pot spune ca este o fata ok dar nici nu cred ca trebuie ridicata in slavi. Furatul curent aiurea era un minus pe care il avea...o sa incerc sa ii fac o vizita sa vad evolutia (sper ca e in bine ). Locatia putin indiscreta era un alt minus (colege in locatie - macar daca faceau o nebunie in 3)...Mai era si bataia ....
filipcozma Reputație: 726 Postat Mai 16, 2020 Telefon: 0711111111 Oras:Iasi Telefon: 0711111111 Oras:Iasi Postat Mai 16, 2020 Mai era si bataia ....Daca ai noroc sa te imbranceasca numai in pat, scapi usor...Am glumit, eu imi pun toata nadejdea ca plec macar cu jumate de pyla de la ea... E fata OK, dar prezervativele nu sunt bune alea din latex, ca nu protejeaza la muscatura, trebuie din cauciuc ca la masini.Acuma revenind la ale noastre sigur treceam pe la ea, doar ca eu am un meniu restrans (asa mai vegetarian) si imi este furnizat la alt halat. 1
barca1990 Reputație: 10 Postat Mai 22, 2020 Postat Mai 22, 2020 Bună seara, o seară frumoasă mi-ai făcut Camelia !!! Mai făcut să mă simt in al noului cer. Pentru voi colegi , o recomand cu incredere. Note : 9 pt.aspect ; Oral/n: 10 Normal: nu am practicat GFE: 10 Igiena: 10 De revenit: da Achitat: 150, la final. Spor la ciocanase! 2
camelia11 Reputație: 1304 Postat Mai 23, 2020 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Postat Mai 23, 2020 Bună seara, o seară frumoasă mi-ai făcut Camelia !!! Mai făcut să mă simt in al noului cer. Pentru voi colegi , o recomand cu incredere. Note : 9 pt.aspect ; Oral/n: 10 Normal: nu am practicat GFE: 10 Igiena: 10 De revenit: da Achitat: 150, la final. Spor la ciocanase!Bună dragule, ma bucur ca tea plăcut. pupicii și te mai aștept cu drag. :* :ellao :* 1
camelia11 Reputație: 1304 Postat Mai 23, 2020 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Postat Mai 23, 2020 Pozici noi .... https://i.postimg.cc/KYKKxjcQ/Whats-App-Image-2020-05-23-at-12-35-30.jpg https://i.postimg.cc/fRq3GmsJ/Whats-App-Image-2020-05-23-at-12-35-31.jpg :* :ellao :* 7
camelia11 Reputație: 1304 Postat Mai 23, 2020 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Postat Mai 23, 2020 Disponibila inca cateva zile in oras .... https://i.postimg.cc/wMNZphnH/Whats-App-Image-2020-05-23-at-12-42-08.jpg Pupici ..... :ellao :ellao :ellao :ellao 6
danrobert21 Reputație: 925 Postat Mai 23, 2020 Oras:Belorussiya Oras:Belorussiya Postat Mai 23, 2020 Camelia - Daca bagi CIM sau/si Anal in "meniu" promit ca te vizitez, chiar si cu riscul de a muscat, trec peste :))))
denn219 Reputație: 80 Postat Mai 24, 2020 Postat Mai 24, 2020 Disponibila inca cateva zile in oras .... https://i.postimg.cc/wMNZphnH/Whats-App-Image-2020-05-23-at-12-42-08.jpg Pleci in alt oras? La Bucuresti nu vii? Tare as vrea sa te cunosc 😘 Pupici ..... :ellao :ellao :ellao :ellao 1
camelia11 Reputație: 1304 Postat Mai 24, 2020 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Postat Mai 24, 2020 Disponibila inca cateva zile in oras .... https://i.postimg.cc/wMNZphnH/Whats-App-Image-2020-05-23-at-12-42-08.jpg Pleci in alt oras? La Bucuresti nu vii? Tare as vrea sa te cunosc 😘 Pupici ..... :ellao :ellao :ellao :ellaoBună dragule.. O perioada am să plec intr-o scurta vacanta.. :ellao :ellao 2
denn219 Reputație: 80 Postat Mai 25, 2020 Postat Mai 25, 2020 Bună dragule.. O perioada am să plec intr-o scurta vacanta.. :ellao :ellaoVacanta placuta! Pe viitor sper sa am ocazia sa te vizitez si eu deoarece am ramas placut surprins de ceea ce am vazut la tine aici ❤
camelia11 Reputație: 1304 Postat Mai 26, 2020 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Postat Mai 26, 2020 Vacanta placuta! Pe viitor sper sa am ocazia sa te vizitez si eu deoarece am ramas placut surprins de ceea ce am vazut la tine aici ❤Ms mult scumpule! Te aștept cu drag ❤️ cind ma reîntorc!!! :* :ellao 1
Vizitator xtgem33 Reputație: 0 Postat Mai 26, 2020 Postat Mai 26, 2020 Salutari :) Am reusit in sfarsit sa o vizitez pe domnisioara si am ramas cu o amintire placuta. Descriere scurta: Frumusica foc, corp ferm, sfarcuri ca niste bomboane. Locatia: 9 - stim cu totii . (avea si o colega de camera dar nu m-a deranjat)Igiena: 10 - curata, absolut nimic de reprosat!GFE: 10 - Pupacioasa, intelegatoare, dulce tot ce ti-ai putea dori.O/N: 10 - a depus ceva efort si a fost foarte ok si intens.N/P : 10 - e buna tare Overall: foarte intelegatoare, nu m-a lasat sa plec pana nu am terminat restu descoperiti voi. Recomand si. am sa mai revin :)Multumesc Camelush :* 3
camelia11 Reputație: 1304 Postat Mai 27, 2020 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Postat Mai 27, 2020 Salutari :) Am reusit in sfarsit sa o vizitez pe domnisioara si am ramas cu o amintire placuta. Descriere scurta: Frumusica foc, corp ferm, sfarcuri ca niste bomboane. Locatia: 9 - stim cu totii . (avea si o colega de camera dar nu m-a deranjat)Igiena: 10 - curata, absolut nimic de reprosat!GFE: 10 - Pupacioasa, intelegatoare, dulce tot ce ti-ai putea dori.O/N: 10 - a depus ceva efort si a fost foarte ok si intens.N/P : 10 - e buna tare Overall: foarte intelegatoare, nu m-a lasat sa plec pana nu am terminat restu descoperiti voi. Recomand si. am sa mai revin :)Multumesc Camelush :*Ms mult scumpule, pop și te mai aștept cu drag ! :couple 1
camelia11 Reputație: 1304 Postat Iunie 1, 2020 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Postat Iunie 1, 2020 Cameluș, cât lipsești?Bună dragule, încă nu știu dar o sa anunț!! 😘 1
fratinescu Reputație: 14 Postat Iunie 1, 2020 Oras:iasi Oras:iasi Postat Iunie 1, 2020 Am vazut anuntul pe publi ai revenit?
camelia11 Reputație: 1304 Postat Iunie 1, 2020 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Postat Iunie 1, 2020 Disponibila doar azi in oras la voi .... https://i.postimg.cc/Vv6hkjjX/Whats-App-Image-2020-06-01-at-20-04-36.jpg https://i.postimg.cc/NMbVtNrg/Whats-App-Image-2020-06-01-at-20-04-36-1.jpg Va pup dulce .... :couple :couple :couple 3
georgianandrei Reputație: 300 Postat Iunie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2020 Buna, mai esti in Iasi, cat mai stai ?
denn219 Reputație: 80 Postat Iunie 8, 2020 Postat Iunie 8, 2020 Hei, Cami! Cand revii? Am pofta de o partida nebuna cum doar tu stii sa o initiezi 😂
Vizitator alexlakers0 Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2020 Postat Iunie 11, 2020 Disponibila doar azi in oras la voi .... https://i.postimg.cc/Vv6hkjjX/Whats-App-Image-2020-06-01-at-20-04-36.jpg https://i.postimg.cc/NMbVtNrg/Whats-App-Image-2020-06-01-at-20-04-36-1.jpg Va pup dulce .... :couple :couple :couplePe la Timisoara mai ajungi?
raulblanco Reputație: 60 Postat Iunie 13, 2020 Postat Iunie 13, 2020 Salut!Vizitat pe Camelia pe vremea starii de urgenta si pot spune ca a fost o experienta foarte frumoasa. Cum pe vremea aia avea putini clienti am putut sta relaxati fara graba doar ca la actiune m a facut repede nu am putut rezista prea mult.NoteFizic 9 Oral 9,5Normal 9Atitudine 10E o fata foarte comica , sociabila si foarte puternica:) ( m a ridicat in brate la urma sa mi arate ca a facut sport eu fiind destul de greu) Zi buna sa aveti! 1
jonny_fucker Reputație: 256 Postat Iunie 19, 2020 Telefon: Jonny Fucker is on the wave !! Oras:Dupa Pizde Telefon: Jonny Fucker is on the wave !! Oras:Dupa Pizde Postat Iunie 19, 2020 Băi fata asta umblă pân tătă țara sau și pafară ..... că amu ii pănicării. Oare mai vine ??? so aștept sau ..... so aștept ???
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum