andreidinho Reputație: 25 Postat August 21, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 21, 2018 Am fost eu la ea 150h / 70 juma. Ca si om nu ai ce sa comentezi este foarte calma .. rabdatoare ! Accepta pozitii diverse dar nu cine stie ce yoga va dati seama .. Tenul este alb ...nu ar strica un bronz! 23 ani Din punctul meu de vedere merita 150 pt ca este rabdatoare,calma,amabila. Fizic este ok Are si o colega nu am vazut-o mi-a zis ea 3 Link spre comentariu
dl_geo Reputație: 712 Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 Eu am vorbit de 2 ori cu ea la telefon și de fiecare data era repezită și nervoasă. Poate că ea se comporta invers față de majoritatea și devine calmă și amabila după ce vede banii, sau poate am vorbit cu o colega... 1 Link spre comentariu
ing777 Reputație: 111 Postat August 27, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat August 27, 2018 Tocmai ce mi-am luat teapa aici am sunat programat in 20 min ajung la kaufland si pauza nu mai raspunde concluziile le trageti singuri 1 Link spre comentariu
radu_radu2017 Reputație: 3 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 https://www.anuntul.ro/anunt-ana-23-ani-eY7RNl#oDAna 23 anibulevardul Unirii nr 7, noua in zona, tanara rabdatoare si plina de viata, te astept sa te rasfat cu un masaj, poze reale garantat. Mai multe detalii la telefon S-a mutat pe bul unirii Link spre comentariu
veterinarium Reputație: 19 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 eU AM FOST LA EA DA NU MI-A PLACUT ASA CA NU AM RAMAS Link spre comentariu
veterinarium Reputație: 19 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 CorectieEu am fost la ea, nu mi-a placut asa ca nu am ramasLa corp ar fi trebuit sa fie mai slim ca in poze,in realitate, avea mai multa carnita pe ea .(m-a primit in chiloti si sutien si am apucat sa vad cate ceva)La fata nu prea mi-a placut ,,, si asta a fost motivul principal pt care nu am stat ... nimic special Va salut Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Septembrie 3, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Septembrie 3, 2018 CorectieEu am fost la ea, nu mi-a placut asa ca nu am ramasLa corp ar fi trebuit sa fie mai slim ca in poze,in realitate, avea mai multa carnita pe ea .(m-a primit in chiloti si sutien si am apucat sa vad cate ceva)La fata nu prea mi-a placut ,,, si asta a fost motivul principal pt care nu am stat ... nimic special Va salut Sa fie vreun semn ca nu mi-a răspuns si am investit suta in alta parte?🤔 Link spre comentariu
liviu16 Reputație: 647 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Am fost de 2-3 ori la ea. Nu are prea multa carnita, este slim si nu are celulita. Pustoaica de maxim 20 ani. Fara gfe sau artificii la oral dar este destul de docila, face tot ce ii spui si nu comenteaza la pozitii. Nu m-a grabit niciodata dar un minus ar fi ca nu a facut dus in prezenta mea si dupa s-a sters cu servetel umed la gogoasa. Ar mai fi de mentionat ca este stramta si asta te face sa capitulezi destul de repede.. Mai are cel putin o colega dar eu am avut norocul sa merg la tipa din poza de fiecare data. 70 fin Spor si stima! 4 Link spre comentariu
dl_geo Reputație: 712 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 E de etnie ? Că în ultimele poze par sa se vadă niste trăsături de acest fel. Link spre comentariu
liviu16 Reputație: 647 Postat Septembrie 4, 2018 Partajează Postat Septembrie 4, 2018 Sigur nu este de etnie dl_geo! Dar sa fii sigur ca nimeresti la tipa din poza, blonda slabuta. Cred ca se practica in locatie sa te ia si altcineva daca este in treaba ea. Eu am mentionat sa nu ma puna pe drum ca nu raman daca nu este blonda, de fiecare data. :) Bafta! 2 Link spre comentariu
liviu16 Reputație: 647 Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 A reaparut? A fost careva? Eu as mai da aici, a fost ok de fiecare data. Link spre comentariu
enriqe68 Reputație: 159 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2018 Am fost si eu la blonduta asta acum vre o 2 luni...mihai bravu/ dristor ...zicea ca e incepatoare ...dar nu e cică a mai lucrat pe afara sau afara din BUCFata cam de 7 -8 fizic bun cur bun tate dementiale o cam strica fata de tarancutaOral bun cam de 8 Normal bun ...8 piersicuta curata fara mirosuriHalatul 70 de lei.... meritati pe deplin 1 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Octombrie 5, 2018 Unirii 7, se pare ca sunt 3 fete Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2018 Partajează Postat Octombrie 5, 2018 are whatsapp? Link spre comentariu
liviu16 Reputație: 647 Postat Octombrie 5, 2018 Partajează Postat Octombrie 5, 2018 Am fost astazi, unirii 7, locatia arata mult mai bine decat la Mihai Bravu. Este la fel de timida cum era si la inceput, a zis ca nu are cont pe nimfomane si nu stie de site.Nu stiu de ce dar are un corp bun de pula si imi place sa o fut, de fiecare data a fost o experienta peste medie iar la banii astia raport calitate pret excelent. Toata stima la baieti si fete! :) PS: oglinda de langa pat, face toti banii! :))) 4 Link spre comentariu
barbeq Reputație: 75 Postat Octombrie 6, 2018 Oras:Londra Oras:Londra Partajează Postat Octombrie 6, 2018 De incercat, momentan are telefonul inchis. Link spre comentariu
liviu16 Reputație: 647 Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 In week nu lucreaza, cel putin asa mi-a zis cand am fost ultima data.. 1 Link spre comentariu
andreib24 Reputație: 322 Postat Octombrie 9, 2018 Partajează Postat Octombrie 9, 2018 cineva zicea ceva de tzatze mai sus... eu nu prea vad tzatze in poze... :) Link spre comentariu
whiterabbit Reputație: 147 Postat Octombrie 9, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2018 Ba fratilor acum eu inteleg ca gusturile nu se discuta dar nu mai ridicati in slavi tipe care sunt departe de note de 8 macar. Domnisoara asta arata la fata de 30+ lejer, nu are mijloc, fundul nu iti spune nimic, pierdut timp sa trec pe la ea nu am ramas ca este de-a dreptul complet neatragatoare. Link spre comentariu
vpop Reputație: 384 Postat Octombrie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2018 Eu am ramas totusi. Dar confirm, daca o dai jos de pe tocuri si mai sta si cu fata la tine te-a pierdut complet. La 70ron ce pretentii sa ai? Pana la urma sunt unele pe aici care cer de cateva ori mai mult si sunt si mai nasoale. Link spre comentariu
ronny999 Reputație: 63 Postat Octombrie 10, 2018 Oras:salajan Oras:salajan Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Eu am ramas totusi. Dar confirm, daca o dai jos de pe tocuri si mai sta si cu fata la tine te-a pierdut complet. La 70ron ce pretentii sa ai? Pana la urma sunt unele pe aici care cer de cateva ori mai mult si sunt si mai nasoale.SalPana la urma cum e blonda ?Urata , ok , uratica ,sau nasoala de tot ?Mersi Link spre comentariu
enriqe68 Reputație: 159 Postat Octombrie 10, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Are fata de țărancă ...spre babuta asa...dar la corp și tate sta bine...asta Daca o fi aceeași blonda de acum 2 luni... Link spre comentariu
liviu16 Reputație: 647 Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Daca va duxeti la blonda din poze la corp arata ok, piele fina, cur bun, tate bune. La fata nu este frumusete, nu te indragostesti de ea dar merge... In locatie sunt 2-3 fete, daca ati nimerit la altcineva nu stiu ce sa va zic... Nu trebuie sa va suparati pe colegii care povestesc, eu m-am simtit ok, asta am relatat.Pentru mine e simplu, nu imi place plec, nu vin sa plang pe forum ca din cauza altora am pierdut eu timpul.. Stima, 4 Link spre comentariu
liviu16 Reputație: 647 Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Stie vreun coleg care sunt colegele titularei? Multumesc mult! Link spre comentariu
mroriginal13 Reputație: 611 Postat Octombrie 16, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Probabil tot grăsunele cu care era colegă când avea locație lângă kaufland mihai bravu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum