JOEYDEMAYO Reputație: 6 Postat Iunie 30 Postat Iunie 30 Acum 38 minute, tiganu21 a spus: cand iti iei pantalonii ai buzunarele pe afara 🤣🤣🤣🤣🤣 Daaaaa,asa-i 🤣🤣🤣
tiganu21 Reputație: 265 Postat Iunie 30 Postat Iunie 30 Acum 2 minute, JOEYDEMAYO a spus: Daaaaa,asa-i 🤣🤣🤣 cred ca are si pos-ul pregatit daca da de carduri 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
TheRadagon Reputație: 82 Postat Iunie 30 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iunie 30 Trebuie sa contrazic pe cativa: daca nu ma duceam la ea nu stiam cine e a fost coincidenta ca am dat de ea, lucra cu poze false ca a luat in proportii. La capitolul buzunare nu am patit niciodată de astea, daca s-au petrecut lucruri necurate data viitoare te duci cu suma fixa in buzunar sau nu te mai duci. Cat despre servicii, este pretul corect dupa parerea mea, fata stie meserie nu e de ieri venita dar la capitolul neprotejate acolo e no comment, nu inteleg de ce a recurs la asa ceva, nu avea asemenea oferte nici pentru cei ce o vizitam des, din cate am inteles e cerere mare pe piata..... 1
SeqenenraTaa Reputație: 584 Postat Iunie 30 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iunie 30 Fata a fost și colegă cu Alinutza, nu? (Cea înaltă). Că dacă da am văzut-o anu trecut și era bună rău atunci. Păcat că are neprotejat, că mă tenta și pe mine. Dar așa parcă n-aș băga ruleta rusească...
Membru Premium danp123 Reputație: 3187 Postat Iunie 30 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Iunie 30 2 hours ago, M0ff0ss said: @danp123.. se poate uni cu topicul vechi? Acum am vazut ce ai scris. Da, se poate uni... chiar am vazut ca s-a unit deja.
Membru Premium danp123 Reputație: 3187 Postat Iunie 30 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Iunie 30 18 minutes ago, SeqenenraTaa said: Fata a fost și colegă cu Alinutza, nu? (Cea înaltă). Că dacă da am văzut-o anu trecut și era bună rău atunci. Păcat că are neprotejat, că mă tenta și pe mine. Dar așa parcă n-aș băga ruleta rusească... Da, au fost colege! Eu am fost la Larisa si era si Alina acolo. Treaba cu NEprotejat nu o contest. Eu fiind client vechi, nici nu mi-a trecut prin cap sa intreb si NICI nu mi-a propus.
JOEYDEMAYO Reputație: 6 Postat Iulie 1 Postat Iulie 1 Acum 11 ore, tiganu21 a spus: cred ca are si pos-ul pregatit daca da de carduri 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣Problema e cind da de telefoane care au cardurile bagate in ele si platesti direct cu telefonul.Atunci s-ar putea sa aibe o surpriza.🤣🤣🤣
JOEYDEMAYO Reputație: 6 Postat Iulie 1 Postat Iulie 1 Acum 11 ore, TheRadagon a spus: Trebuie sa contrazic pe cativa: daca nu ma duceam la ea nu stiam cine e a fost coincidenta ca am dat de ea, lucra cu poze false ca a luat in proportii. La capitolul buzunare nu am patit niciodată de astea, daca s-au petrecut lucruri necurate data viitoare te duci cu suma fixa in buzunar sau nu te mai duci. Cat despre servicii, este pretul corect dupa parerea mea, fata stie meserie nu e de ieri venita dar la capitolul neprotejate acolo e no comment, nu inteleg de ce a recurs la asa ceva, nu avea asemenea oferte nici pentru cei ce o vizitam des, din cate am inteles e cerere mare pe piata..... La partea cu neprotejatul te contrazic pentru ca daca intri pe unul din topicele lui Naty in care ele doua la un moment dat se certau public acolo si Naty a dato de gol ca si atunci avea momente cind facea neprotejat,chiar ea Larisa a recunoscut,ca da,o data la citeva luni o face neprotejat cu cite unul si asta e deja de acum citiva ani,atunci cind s-au certat foarte urit ele doua.
andrei242 Reputație: 144 Postat Iulie 1 Oras:Banat Oras:Banat Postat Iulie 1 E chiar trist să văd cum a ajuns în situația asta. Am vizitat-o de mai multe ori și am amintiri plăcute, la un moment dat avea un GFE foarte ridicat... era aproape ca o amantă. 🥰 Totuși, pe de altă parte, am avut o experiență mai puțin plăcută când am vizitat-o și era cu Naty și atunci au dispărut 50 de lei din buzunarul meu. 😬 În ciuda asta, am mai revenit pentru că serviciile erau destul de bune.... și am mai fost la ea anul trecut, când am observat că era activă din nou (de fapt, atunci mi-a spus că a continuat să lucreze, probabil mai mult prin Publi), dar era mult mai grasă și locuia într-un apartament vechi, era ok dar departe de ce am cunoscut cu câțiva ani în urmă......
JOEYDEMAYO Reputație: 6 Postat Iulie 1 Postat Iulie 1 Acum 11 ore, SeqenenraTaa a spus: Fata a fost și colegă cu Alinutza, nu? (Cea înaltă). Că dacă da am văzut-o anu trecut și era bună rău atunci. Păcat că are neprotejat, că mă tenta și pe mine. Dar așa parcă n-aș băga ruleta rusească... Da,amindoua,si ea si Naty au fost colege cu Alina.
JOEYDEMAYO Reputație: 6 Postat Iulie 1 Postat Iulie 1 Acum 16 minute, andrei242 a spus: E chiar trist să văd cum a ajuns în situația asta. Am vizitat-o de mai multe ori și am amintiri plăcute, la un moment dat avea un GFE foarte ridicat... era aproape ca o amantă. 🥰 Totuși, pe de altă parte, am avut o experiență mai puțin plăcută când am vizitat-o și era cu Naty și atunci au dispărut 50 de lei din buzunarul meu. 😬 În ciuda asta, am mai revenit pentru că serviciile erau destul de bune.... și am mai fost la ea anul trecut, când am observat că era activă din nou (de fapt, atunci mi-a spus că a continuat să lucreze, probabil mai mult prin Publi), dar era mult mai grasă și locuia într-un apartament vechi, era ok dar departe de ce am cunoscut cu câțiva ani în urmă...... Iti multumesc ca ai confirmat si tu faza cu disparut bani din buzunar ca eu cind am mentionat lucrul acesta s-a gasit M0ff0ss sa ma minuseze deoarece am mentionat si acest lucru.Probabil ca wel este de acord cu astfel de practici.
TheRadagon Reputație: 82 Postat Iulie 7 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 7 On 7/1/2025 at 12:10 PM, JOEYDEMAYO said: La partea cu neprotejatul te contrazic pentru ca daca intri pe unul din topicele lui Naty in care ele doua la un moment dat se certau public acolo si Naty a dato de gol ca si atunci avea momente cind facea neprotejat,chiar ea Larisa a recunoscut,ca da,o data la citeva luni o face neprotejat cu cite unul si asta e deja de acum citiva ani,atunci cind s-au certat foarte urit ele doua. N-am avut nici rabdare nici timp sa citesc scandalul si până la urma îs vorbele lor dovada clara nu a fost până recent de cand s-a rebranduit si a venit cu oferta noua
andrew_fa Reputație: 7 Postat Iulie 14 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 14 Am vizitat-o pe Larysa de multe ori, de aici și dorința mea de a o vizita Eu unul nu am pățit vreodată să-mi facă figuri la bani, oralul este unul din cele mai bune pentru mine, e plăcută și nu m-am simțit grăbit. Este genul ăla de amantă cu care vrei să faci tot felul de nebunii pe care nu le poți face altundeva. Am vizitat-o cel mai recent acum câteva săptămâni când stătea pe armoniei, mai știe cineva ceva de ea acum?
banatzanul Reputație: 32 Postat Iulie 17 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 17 Mai activează fata? Nici pe publi24 nu i-am găsit anunt.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum