Sari la conținut

Cristina - şatena singurică - 0756542057

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

Salutare,

Azi pe dupamiaza am vizitat-o și eu pe d-ra într-o ușoară fuga. Foarte drăguță și amabila la telefon, ușor de ajuns la locație ( de la lidl Brătianu puțin mai sus), d-ra comunicativa, zâmbăreța o prezența plăcută și "înghețată" ( știe ea ce zic 😂).Am stat aprox. 30min, totul a decurs natural, o țigare câteva glume, apoi acțiune. ÃŽnceput cu un oral bun, atenție la accesorii, umed, adânc mi-a plăcut, normal doar vreo 2 poziții dar eficiente ðŸ‘.

Corp - 9

Ochii - superbi

Atitudine - 10

Față - 9

Locația - 8 ( nu exista toaleta în garsoniera)

Oral -10

Normal - 9

Igiena -10

Halatul -100lei

De revenit - ðŸ‘DAðŸ‘

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Salutare,

Azi pe dupamiaza am vizitat-o și eu pe d-ra într-o ușoară fuga. Foarte drăguță și amabila la telefon, ușor de ajuns la locație ( de la lidl Brătianu puțin mai sus), d-ra comunicativa, zâmbăreța o prezența plăcută și "înghețată" ( știe ea ce zic 😂).Am stat aprox. 30min, totul a decurs natural, o țigare câteva glume, apoi acțiune. ÃŽnceput cu un oral bun, atenție la accesorii, umed, adânc mi-a plăcut, normal doar vreo 2 poziții dar eficiente ðŸ‘.

Corp - 9

Ochii - superbi

Atitudine - 10

Față - 9

Locația - 8 ( nu exista toaleta în garsoniera)

Oral -10

Normal - 9

Igiena -10

Halatul -100lei

De revenit - ðŸ‘DAðŸ‘

mulțumesc frumos de vizita si apreciere te mai astept pup
Link spre comentariu
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge

Lasă și pe alții sa mai scrie pe topicul tau

adica ..ar mai fi ceva ,ceva  ....de scris si nu dā voi cumātra?cenzureaza ceva?

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Patagonia

cred ca si el crede ca si mine ca cumva ai recenzii la misto facute pe topic, probabil sunt si facute de tine. ESTE curios ca esti asa de draguta si amabila direct dupa post-ul meu si incerci sa ignori strict, comentarii negative si sa le ineci prin-tre ale tale fake!!!

la ce te referi dragule ca nu inteleg ce vrei sa spui fii mai explicit???

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

nu cred ca pierdem ceva daca nu o vizitam, ma uit la ea asa cum o fi ea de draguta si frumoasa (corporal) cu asa un character si comportament nici macar pula sa fie par nu stie sa o mentina in viata, ba mai rau te baga in depresie si in impotenta, astea sunt fetele de care ma avertizat TATA sa le evit!  :laugh2

nu raspunde pe forum,e aroganta;si daca nu ii convine da -.
Eu vroiam de ceva timp sa o vizitez,dar mi-a pierit cheful,observand arogantele si fitele ei.ce am pierddut?nimic !

• Like 3
Link spre comentariu

Cum poti sa tratezi clienti (oameni care ati aduc bani sa ai un acoperis peste cap) cu asa indiferenta? Te a crescut parinti in cotet in gradina langa caine?

ɱҽɾҽυ ʂα ƚɾαƚҽȥι ƈυɱ ҽʂƚι ƚɾαƚαƚ!!

• Like 5
Link spre comentariu

Cum poti sa tratezi clienti (oameni care ati aduc bani sa ai un acoperis peste cap) cu asa indiferenta? Te a crescut parinti in cotet in gradina langa caine?

pida plange iara te vaieti aurolacule zice cineva acolo...MEREU SA TRATEZI CUM ESTI TRATAT..baga la cap prostule si nu mai fii flecmatic si inganfat mai pe intelesul tau respecta daca vrei respect ca vad ca esti prost si te-a tras mai multa lume atentia pe chestia asta

Link spre comentariu

mai schimba poza,ca ne-am plictisit de aceeasi poza😂😂

cata nesimtire zacen tine ma nespalatule fututen gura de turc tatar prost ce esti rapan indian in loc sa te spali la cur de cacat sa te dusezi mai des sa nu mai mirosi a sconx stai si te holbezi in pida fetelor pe aici si mai esti si pretentios ceri material de laba nou 😂😂 😧😧 😷😷
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...