Sari la conținut

Cristina - şatena singurică - 0756542057

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Îmi aduc aminte când erau sălile de internet ... De pe același calculator, se logau 50 de forumiști. Pentru server de nimfo, totul era identic, mai puțin UN și Pass. La o verificare încrucișată, toate erau fake. Nu !? :)

Să lăsăm tehnica pentru cei tehnici. Recomand mygarage.ro pentru cei care vor să își bage pula în ARP, și nu în Cristina :) O recenzie falsă sare în ochi oricum. :)

Cristina, recomand schimbarea adresei e-mail pentru cont, și ștergerea din browser cookie-uri. That should fix your login prob.

Postat

Ce vremuri. Aveam telefon nokia in masina de il foloseam doar la madame si il incarcam o data la luna :))

Îmi aduc aminte când erau sălile de internet ... De pe același calculator, se logau 50 de forumiști. Pentru server de nimfo, totul era identic, mai puțin UN și Pass. La o verificare încrucișată, toate erau fake. Nu !? :)

Să lăsăm tehnica pentru cei tehnici. Recomand mygarage.ro pentru cei care vor să își bage pula în ARP, și nu în Cristina :) O recenzie falsă sare în ochi oricum. :)

Cristina, recomand schimbarea adresei e-mail pentru cont, și ștergerea din browser cookie-uri. That should fix your login prob.

• Like 1
Vizitator ctuser
Reputație: 0
Postat

toate foloseau Network address translation sau Port Address Translation.

• Oras:Constanta
Postat

toate foloseau Network address translation sau Port Address Translation.

disponibila pana la ora 22:30

Mah...nu stu dak toate. Asta, dupe poze, parca vria sa zica ca ia folosieste pizda !!! ;)

Uititi si tu ci conopida rînjită ari !!! :)))))))))))))

• Like 3
Postat

Un castig mare pentru Constanta un potential imens . Necesita o locatie pe masura ei dar fata cumuleaza look-ul cu fututul foarte bine . Foarte simpaticuta la fata cu niste ochi bestiali .

Oral un pic ajutat de mana dar nederanjat . Nota ptr ca nu face finalizare .

Normal 9 un corp facut pentru futut diverse pozitii fara comentarii .

Ai cu cine sa vorbesti este comunicativa si destul de inteligenta mult peste media la ce avem pe piata .

Cred ca este loc si de mai bine si cu oarece imbunatatiri poate ataca topul curand .

De revenit si aprofundat .

• Like 6
Postat

Un castig mare pentru Constanta un potential imens . Necesita o locatie pe masura ei dar fata cumuleaza look-ul cu fututul foarte bine . Foarte simpaticuta la fata cu niste ochi bestiali .

Oral un pic ajutat de mana dar nederanjat . Nota ptr ca nu face finalizare .

Normal 9 un corp facut pentru futut diverse pozitii fara comentarii .

Ai cu cine sa vorbesti este comunicativa si destul de inteligenta mult peste media la ce avem pe piata .

Cred ca este loc si de mai bine si cu oarece imbunatatiri poate ataca topul curand .

De revenit si aprofundat .

multumesc frumos de vizita si apreciere am sa rezolv si problema cu locatia pup
  • Like 1
  • Minus 1
Postat

Doar ce am fost la ea, si nu regret nimic. GFE 9, mi-a oferit apa/suc, am fumat o tigare, zambareata si glumeata, aveti cu cine socializaOral np executat finut exact pe gustul meu cu atentie la vecini, actinea doggy in care m-am bucurat de funduletul ei, finalizare in cauciuc. am stat aprox 30 min, nu m-am simtit grabit deloc, am stat la o tigara si dupa. Toata povestea m-a costat 100 de lei. Eu unul revin cu placere.  

• Like 3
Postat

Doar ce am fost la ea, si nu regret nimic. GFE 9, mi-a oferit apa/suc, am fumat o tigare, zambareata si glumeata, aveti cu cine socializaOral np executat finut exact pe gustul meu cu atentie la vecini, actinea doggy in care m-am bucurat de funduletul ei, finalizare in cauciuc. am stat aprox 30 min, nu m-am simtit grabit deloc, am stat la o tigara si dupa. Toata povestea m-a costat 100 de lei. Eu unul revin cu placere.  

:iagree

• Like 1
Postat

Doar ce am fost la ea, si nu regret nimic. GFE 9, mi-a oferit apa/suc, am fumat o tigare, zambareata si glumeata, aveti cu cine socializa. Oral np executat finut exact pe gustul meu cu atentie la vecini, actinea doggy in care m-am bucurat de funduletul ei, finalizare in cauciuc. am stat aprox 30 min, nu m-am simtit grabit deloc, am stat la o tigara si dupa. Toata povestea m-a costat 100 de lei. Eu unul revin cu placere.

multumesc de apreciere te mai astept pup
Postat

Am fost la d-ra de trei ori.Prima oara a fost cit de cit ok un oral de nota ..7 si un normal cam tot de ..7 cadou 100 lei.A doua oara la interval de 3-4 zile(deja ne stiam)iar o vizitez,cind ce sa vezi?surpriză,ma luat cu vrajeala,ca doar ce a venit de la vopsit si ia cerut o gramada de bani si nu este corect si hai sa nu facem pretenții. Ok fata este nervoasa trecem si alta data.dupa o saptamina hai sa o incerc iară. O sun raspunde,stabilim intilnirea totul ok,ajung la locatie,intru ne dezbracam,cind surpriză,a luat-o foamea(subit)repede o muie(mai mult laba)hai pe la spate repede,ca ma doare stomacul de foame si ne mai vedem.cu mine nu,cine vrea sa meargă. Note.

Aspect7 spre 8

Gfe 4

Op 5

Np 5

Cadou 100/nr

Atitudine:este rău pe fugă. Restul rămîne la aprecierea voastră. V.D.P.T(va doresc pula tare)

• Like 3
Postat

...ajung la locatie,intru ne dezbracam, cind surpriză, a luat-o foamea (subit) repede o muie (mai mult laba) hai pe la spate repede, ca ma doare stomacul de foame...

Videti mah baeti...asta ânseamna iexperienta...sau lipsa de !!! ;)

Dak ti duseai la babele alea...Viky si Mona...ierai obisnuit dija cu ideia ca foamea ie pi primu loc. Blonda asta singuratica no ânvatat ca se poti sa suji pula...si sa halesti si un senviş an acielasi timp !!!

:)))))))))

• Like 4
Postat

Am patit si eu la una ..mancase cu ceapa si.i curgea nasu ..na ce sa mai futi.... s.a scos proasta totusi c.a acceptat CiM si i.am astupat toate cariile cu slobozel ..

• Like 4
Postat

Mmmmmmmm...ceapa cu sloboz...delicatese dija !!! :))))))))))))))))

:laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Postat

...Un castig mare pentru Constanta un potential imens...De revenit si aprofundat...

...multumesc frumos de vizita si apreciere...

...Doar ce am fost la ea, si nu regret nimic...Eu unul revin cu placere...[/size]

...multumesc de apreciere te mai astept pup...

...Am fost la d-ra de trei ori...hai pe la spate repede, ca ma doare stomacul de foame si ne mai vedem. Cu mine nu, cine vrea sa meargă...Atitudine: este rău pe fugă...

Deny deny...sper sa nu uiti sai multumesti di vizite si lu Aloalo. Cu aprecierili ie moi nasoala treba...da viezi tu cum fasi !!!

:)

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...