Sari la conținut

Cristina - şatena singurică - 0756542057

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Postat

Neata disponibila pana la ora 22:00.de azi va astept in locatie noua care se afla in spate la Non Stop pe Bulevardu Alexandru Lapusneanu vizavi de parcul tabacariei va pup

Postat

disponibila pana la ora 22:00.de azi va astept in locatie noua care se afla in spate la Non Stop pe Bulevardu Alexandru Lapusneanu vizavi de parcul tabacariei va pup

post-278660-0-43834000-1542805651_thumb.jpg

• Like 5
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

In seara asta am trecut si eu pe la Cristina , voi detalia putin cum a fost : Am sunat la numarul afisat mai sus si am fost indrumat la locatia domnisoarei . M-a asteptat intr-o tinuta casual , a fost zambareata de la inceput pana la sfarsit . Per total expenrieta a fost una reusita , nu voi detalia foarte mai mult. Note : Locatie :10 ( are toate cele necesare , baia este foarte ok , apa calda vine repede ). Oral: ON 9 este ok Normal : 9 , da contre , este activa, isi da silinta . GFE : 9 , este amabila , stie sa se faca placuta , zambareata , ai ce sa discuti cu ea . Concluzie : A fost o intalnire reusita ,

Recomand , eu voi mai reveni . Te pup Cristina !

• Like 4
Postat

In seara asta am trecut si eu pe la Cristina , voi detalia putin cum a fost : Am sunat la numarul afisat mai sus si am fost indrumat la locatia domnisoarei . M-a asteptat intr-o tinuta casual , a fost zambareata de la inceput pana la sfarsit . Per total expenrieta a fost una reusita , nu voi detalia foarte mai mult. Note : Locatie :10 ( are toate cele necesare , baia este foarte ok , apa calda vine repede ). Oral: ON 9 este ok Normal : 9 , da contre , este activa, isi da silinta . GFE : 9 , este amabila , stie sa se faca placuta , zambareata , ai ce sa discuti cu ea . Concluzie : A fost o intalnire reusita ,

Recomand , eu voi mai reveni . Te pup Cristina !

mulțumesc frumos de vizita si apreciere te mai astept si eu te pup😘
Postat

Neata disponibila pana la ora 22:00.de azi va astept in locatie noua care se afla in spate la Non Stop pe Bulevardu Alexandru Lapusneanu vizavi de parcul tabacariei:

Pret servici:

100 lei nr oral.normal,(ON)in functie de igiena

200 lei ora,oral nornal masaj de relaxare,69

200 lei nr anal in functie de marime

• Like 1
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Cine este talibanu?

Ai cumva o scarā?

• Like 2

Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

Iar nu pot sa dau de tine pe wap

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...