Sari la conținut

gaze lacrimogene in piata victoriei

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Argumente fundamentate, ție? Tu habar nu ai pe ce lume trăiești, lobotomizato!

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Ti-am tras numai la temelie, de aceea nu ai alte raspunsuri. Esti in corzi, lesinatura !

Postat

substratul local a la TL? :)))

Tu ce-ai vrut sa spui mah, Teleorman ?   :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Sugi pula fa jegoaso ! Asta e adevarul, ce scrie ala acolo.

eu oricum sug pula este un lucru dovedit =)))

dar tu cum poti dovedi ca ce scrie acel Sorin Rosca Stanescu este adevarat? a? a? a? a? =)))

ramane cum am stabilit mai sus in privinta ta =))

• Like 2
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu am fost ieri la Sibiu sa observ spiritul si gândirea sibienilor, in special a celor care au fost la protest in orasul lor.Ce scoate Johanis pe gură...nu e de la ei!E o nepotrivire clară si sunt curioasă cine ii scrie textele...

• Like 17
  • Minus 1
Postat

eu oricum sug pula este un lucru dovedit =)))

dar tu cum poti dovedi ca ce scrie acel Sorin Rosca Stanescu este adevarat? a? a? a? a? =)))

ramane cum am stabilit mai sus in privinta ta =))

Logica elementara demonstreaza ca asa stau lucrurile. Evident, tie iti lipseste. Logica fa, nu altceva. Esti prostuta, ce sa-ti fac.

Ar trebui sa-ti explic si chiar n-am chef. Totusi incearca sa coroborezi urmatoarele : 2019 - alegeri euro si prezi, Guvernul organizator, Ciolanis mai vrea, casa din Sibiu, dosar penal, restituit cam 500.000 euro, Kovesi urmeaza Lazar, legile justitiei in vigoare si cel mai important - nu e roman. Succes !

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Ti-am tras numai la temelie, de aceea nu ai alte raspunsuri. Esti in corzi, lesinatura !

Fă mortăciune, ai tras o laie! Ce spun eu și oamenii ăștia sunt adevăruri axiomatice. Știi se înseamnă? Știi o pulă să te bată, trepanato! 

• Minus 6
Postat

Eu am fost ieri la Sibiu sa observ spiritul si gândirea sibienilor, in special a celor care au fost la protest in orasul lor.Ce scoate Johanis pe gură...nu e de la ei!E o nepotrivire clară si sunt curioasă cine ii scrie textele...

Du-te fă și te culcă, prăito!

• Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Muioane vezi ca ti-am trimis ancheta sociala. La azil cu tine !

bolsevico fugi la Dragnea in brate !

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Aveai vreun dubiu in reprezentarea acestei tari ? Inca sunt majoritari . De aci si conducerea tarii

Care diaspora ?

Din diaspora au fost foarte putini . multi dintre acestia pe seama carora s-a tot facut

reclama televizata si aratati prin toate vamile nu se regaseau (o alta manipulare crasa a maselor de oameni) , ca de , majoritatea erau veniti ptr. concedii , doar nu se duceau la un protest de care se stia ca a fost facut pe linie politica.

Popandaii si-au jucat bine rolul conspirational pe Fb (ca de obicei) , reusind astfel sa alinieze la tot acest protest cateva zeci de mii de protestatari , chiar daca acesta a fost doar un esec , deocamdata.

Pe mine inca ma uimeste romanul (majoritar de altfel) care inca se trateaza de orice folosinduse de net si de televizor , fara a-si pune prea mult creierul la contributie.

Mai nasol este ca s-a ajuns sa se bata romani cu romani din cauza faptului ca sunt niste papagali tolomaci si incuiati de fel , usor de manipulat de alte forte oculte cu alt gen de interese ptr. Romania .

Stai ca-ti spun eu..."de ce" a fost un esec.

...Din cauza miilor de oameni care am fost si le-am ținut spatele!I-am prins ca intr-o cusca si apoi i-am lăsat, am plecat.Erau cu sutele care au plecat, durerea lor era a noastră, noi eram cei pasnici si nu ne-am permis decat pe pielea lor...sa vedem ce se află in noi, ce ne-ar face sa plângem si nu putem.I-am ținut prinsi intre trupurile noastre, chinuindu-se cu orele...si stiam ca ii doare, ca nu se pot misca si ca îi lăsăm in urma ca victime ale forței noastre.Ultimul lucru care l-am vazut a fost cuvântul revoluție proiectat cu verde fosforescent pe o clădire, însă căldura trupurilor, durerea celor pe care nu puteam sa-i vedem si adierea aceea a vântului răcoros care-si schimba directia...a schimbat totul!

• Like 18
  • Minus 1
Postat

Stai ca-ti spun eu..."de ce" a fost un esec.

...Din cauza miilor de oameni care am fost si le-am ținut spatele!I-am prins ca intr-o cusca si apoi i-am lăsat, am plecat.Erau cu sutele care au plecat, durerea lor era a noastră, noi eram cei pasnici si nu ne-am permis decat pe pielea lor...sa vedem ce se află in noi, ce ne-ar face sa plângem si nu putem.I-am ținut prinsi intre trupurile noastre, chinuindu-se cu orele...si stiam ca ii doare, ca nu se pot misca si ca îi lăsăm in urma ca victime ale forței noastre.Ultimul lucru care l-am vazut a fost cuvântul revoluție proiectat cu verde fosforescent pe o clădire, însă căldura trupurilor, durerea celor pe care nu puteam sa-i vedem si adierea aceea a vântului răcoros care-si schimba directia...a schimbat totul!

Marș la culcare, prăjito!

• Minus 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Marș la culcare, prăjito!

Ce te face asa nervos, nene?

• Like 17
  • Minus 1
Postat

Fă mortăciune, ai tras o laie! Ce spun eu și oamenii ăștia sunt adevăruri axiomatice. Știi se înseamnă? Știi o pulă să te bată, trepanato! 

Ia zi-mi un adevar axiomatic. Unu' singur mah. Precis nu esti in stare.

• Oras:FALASTOACA
Postat

Sa-mi bag pula :eek

Psihiatru ce zice???

• Like 2
Postat

Bine. S-a notat.

Marta e adevarat ca sugeai pula pentru 50 lei??

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Psihiatru ce zice???

ca n-are scapare :)))))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Psihiatru ce zice???

Iti pare tie că ma exprim anormal sau vrei sa dati iarăsi pagina?
  • Like 17
  • Minus 1
Postat

Marta e adevarat ca sugeai pula pentru 50 lei??

5 lei si ceva maruntis

Postat

5 lei si ceva maruntis

La aproape 60 de ani ai lu' matale sunt buni si aia

• Like 1
Postat

La aproape 60 de ani ai lu' matale sunt buni si aia

Bine ca nu sunt clienti ca matale,  erau toate lipite pamantului.

Da' nici macar nu CAR nu poti sa faci ?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

V-am povestit cu tata a fost gazat in Piata ?

...Si femeile unde erau?Ce sunteți fără ele...ganditi-vă! ðŸ˜

post-143417-0-64871600-1534359213_thumb.png

• Like 18
  • Minus 1
Postat

Ce te face asa nervos, nene?

Azi ce ai tras? Zahăr vanilat?  :laugh2

Ia zi-mi un adevar axiomatic. Unu' singur mah. Precis nu esti in stare.

Uite unul: ești cretină! :rax2

• Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...