thecat Reputație: 10279 Postat August 16, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat August 16, 2018 (...) chiar nicio surpriza, o alta curva/panarama fara pic de coloana vertebrala te-a apreciat, e justificabil, ca n-are coaie si sange-n pula, bine macar ca e de sex corespunzator pentru meseria asta, dupa cum chiar ea se lauda. :( :kotzen A, deci furia ti-o starnit-o de fapt Forbidden Desire, pentru ca in loc sa te caute pe threadul "o ciuta / trei ciute" (© The Deceiver :), daca nu ma-nsel)...sau no, macar sa-ti aprecieze la justa valoare nobletea si caracterul, ea i-a dat un punct de reputatie dusmanului...? :beex2 Era sa uit: @Forbidden Desire - nu mai retin, tu ai cont premium? Daca da, da-mi, te rog, cateva minusuri, sa nu mai fie-aşa năcăjit omu' aista... ;) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22655953-video-jandarmeria-justific-interven-brutal-din-pia-victoriei-folosind-imagini-ale-agen-iei-propagand-kremlinului.htm Astia de la Jandarmerie sunt niste cretini, slugi pesedista imputite corupte pana in maduva oaselor daca au fost in stare sa faca astazi asa ceva
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 Se pregatesc pentru protestele privind codurile penale https://www.realitatea.net/jandarmeria-da-o-jumatate-de-milion-de-euro-pentru-a-si-completa-stocul-de-munitie-si-gaze_2159281.html
picon Reputație: 1046 Postat August 16, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 16, 2018 Mars dreak de jegos care esti, fmm ! Ti-am vbit frumos, o data, de doua ori, da' pana cand p.m. crezi ca mai tac, golan hodorog care esti. Tunde-o de-aici fgm de casalot care esti, sa te futa o turma de elefanti si ma cac pa mecla aia a ta de babuin retardat !Mars mah ca-ti crap capul, porc libidinos !Ce faci fă, bășitură? Marș, în p.m.! Eu sunt cea mai proasta si-o sa ma arunc in fantana, sugea-ti-as chilotii ! 3
cerrone Reputație: -1104 Postat August 16, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 16, 2018 Mamaie,nu vrei sa postezi poza cu tine,sa vada toata lume cum arati?Ai un tupeu incredibil,esti batrana,grasa si urata cu spume.Stai calma ca am si acum poza cu tine si colacii de de grasime puturoasa.Pune-o p'a ta, troianu-i mic copil.Uratanie mai mare ca tine nu exista. De-aia nu te primeste nimeni. Nici macar pe centura. Puti a porc !
cerrone Reputație: -1104 Postat August 16, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 16, 2018 Ce ai fai sac de grasime, s-a umflat stiuletele in tine! ?Stiulete e in curul ala al tau de obez rapciugos. Ti l-a indesat Micky de nu-l mai scotoi nici cu forcepsul
cerrone Reputație: -1104 Postat August 16, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 16, 2018 Ce faci fă, bășitură? Marș, în p.m.!
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 Ce faci fă, bășitură? Marș, în p.m.! ce-ai ma ? 1
cerrone Reputație: -1104 Postat August 16, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 16, 2018 eu nu prea ma iau de muieri dar tu o cauti cu lumanarea =)) Eu nu pup nici "moase" nici "moaste" iar pe popa il pup in pula atat timp cat imi va plati serviciile, ca doar nu pup pula gratis. Foarte bine, daca au pregatit acea ordonanta, perfect de acord, voi beneficia de servicii medicale gratuite, nu platite ca pana acum. Cat despre panica ta, de a ascunde tot =))) stai cuminte poate doar sa vand tot sa plec unde vad cu ochii dar asta ar insemna sa ma dezic de "neamul meu cel romanesc", mi-as face de ras strabuniiAnalizele pentru BTS nu se deconteaza. Oricum, cine o sa te inscrie pe liste ? Iti cere adeverinta de la angajator.Care strabuni tzatzo ? Tu te duci la geamie d'aia, la muftiu. D'ala aveti voi. Sau daca esti tiganca, strabunii tai sunt indienii. Nu pieile rosii domne, astia ai lui Salman Kahn.Pai n-ai zis tu ca toti conducatorii romani si-au vandut tara, numai cei straini au facut ceva bun ? Si-atunci cum sa fii din neam romanesc ?
cerrone Reputație: -1104 Postat August 16, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 16, 2018 ce-ai ma ?Daca-l vezi pe @ Picon spune-i ca-l dau sa-l manance porcii.
grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat August 16, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Postat August 16, 2018 Analizele pentru BTS nu se deconteaza. Oricum, cine o sa te inscrie pe liste ? Iti cere adeverinta de la angajator.Care strabuni tzatzo ? Tu te duci la geamie d'aia, la muftiu. D'ala aveti voi. Sau daca esti tiganca, strabunii tai sunt indienii. Nu pieile rosii domne, astia ai lui Salman Kahn.Pai n-ai zis tu ca toti conducatorii romani si-au vandut tara, numai cei straini au facut ceva bun ? Si-atunci cum sa fii din neam romanesc ?
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat August 16, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat August 16, 2018 Era sa uit: @Forbidden Desire - nu mai retin, tu ai cont premium? Daca da, da-mi, te rog, cateva minusuri, sa nu mai fie-aşa năcăjit omu' aista... ;)n-am eu d-alea... oricum, e penurie pe piata, le-a luat dragnea pe toate... sa fie primit! 3
avpop Reputație: 40328 Postat August 16, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 16, 2018 Pune-o p'a ta, troianu-i mic copil.Uratanie mai mare ca tine nu exista. De-aia nu te primeste nimeni. Nici macar pe centura. Puti a porc !Mamaie,eu vorbesc în cunoștință de cauză,cu poza ta in mâna,tu vorbești din vise că habar n-ai cum arat și câți ani am.Curvele n-au cum să nu mă primească pentru că niciuna nu știe cine sunt pe site.În concluziei ești retardată 1
cerrone Reputație: -1104 Postat August 16, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 16, 2018 Mamaie,eu vorbesc în cunoștință de cauză,cu poza ta in mâna,tu vorbești din vise că habar n-ai cum arat și câți ani am.Curvele n-au cum să nu mă primească pentru că niciuna nu știe cine sunt pe site.În concluziei ești retardatăBa eu am poza ta in mana. Si tu la fel bati campii, habar n-ai.He, he, s-o crezi ca nu te stiu. Poza ta de casalot e cunoscuta de cine trebuie. N-ai de unde sa stii.In concluzie in capatzana ta e cod rosu permanent.
avpop Reputație: 40328 Postat August 16, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 16, 2018 Ba eu am poza ta in mana. Si tu la fel bati campii, habar n-ai.He, he, s-o crezi ca nu te stiu. Poza ta de casalot e cunoscuta de cine trebuie. N-ai de unde sa stii.In concluzie in capatzana ta e cod rosu permanent.Mamaie fumigene că asta aruncam la grupa mică.Devi penibilă 1
condition Reputație: 7276 Postat August 16, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat August 16, 2018 Stiulete e in curul ala al tau de obez rapciugos. Ti l-a indesat Micky de nu-l mai scotoi nici cu forcepsul :laugh2 :laugh2 Esti doar o basitura plina de celulita! 1 4
cerrone Reputație: -1104 Postat August 16, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 16, 2018 Mamaie fumigene că asta aruncam la grupa mică.Devi penibilăTu esti chiar ridicol 1 16
cerrone Reputație: -1104 Postat August 16, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 16, 2018 :laugh2 :laugh2 Esti doar o basitura plina de celulita! De unde stii ? Io te stiu ca esti umflat la compresor da' tu nu stii nimic. Pentru ca esti prostut :laugh2 :laugh2
anonna Reputație: 1930 Postat August 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 16, 2018 Analizele pentru BTS nu se deconteaza. Oricum, cine o sa te inscrie pe liste ? Iti cere adeverinta de la angajator.Care strabuni tzatzo ? Tu te duci la geamie d'aia, la muftiu. D'ala aveti voi. Sau daca esti tiganca, strabunii tai sunt indienii. Nu pieile rosii domne, astia ai lui Salman Kahn.Pai n-ai zis tu ca toti conducatorii romani si-au vandut tara, numai cei straini au facut ceva bun ? Si-atunci cum sa fii din neam romanesc ? =)) =))) =))) =)) =))
condition Reputație: 7276 Postat August 16, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat August 16, 2018 De unde stii ? Io te stiu ca esti umflat la compresor da' tu nu stii nimic. Pentru ca esti prostut :laugh2 :laugh2Pe langa faptul ca esti urata cu spume, esti si proasta cu crengi mortaciune. daca 80 de kg, la 1,80 m inseamna obezitate . atunci da, sunt obez. Hai mars la tara la. stiuletarul tau sa culegeti impreuna ciuperci cu curul. :laugh2 1 4
avpop Reputație: 40328 Postat August 16, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 16, 2018 Tu esti chiar ridicolMamaie cu pula mea au încercat multe tarfe să se lupte,dar și-au spart dinții în ea,tu nici s-o molfăi cu gingiile nu poți 2
cerrone Reputație: -1104 Postat August 16, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 16, 2018 Pe langa faptul ca esti urata cu spume, esti si proasta cu crengi mortaciune. daca 80 de kg, la 1,80 m inseamna obezitate . atunci da, sunt obez. Hai mars la tara la. stiuletarul tau sa culegeti impreuna ciuperci cu curul. :laugh2Ce dreak minti mah, asa poa' sa zica oricine orice. E adevarat doar ca ai 80 de kile, in rest ai 1,60 - pitic,burtos, bube-n cap si urat ca un capcaun.Vrei ciuperci, ai ? Sa bagi tu-n tine, sa-nfuleci sa faci matzu gros. Du-te mai intai sa-ti taie stomacul :laugh2
cerrone Reputație: -1104 Postat August 16, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 16, 2018 Mamaie cu pula mea au încercat multe tarfe să se lupte,dar și-au spart dinții în ea,tu nici s-o molfăi cu gingiile nu poțiAlooooo, ai cazut in cap, ce-ai ? Ceausescu nu mai e de 30 de ani aproape. Revino-ti domne.Amaratule, du-te si ia-ti aparatul de belit pula.
avpop Reputație: 40328 Postat August 16, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 16, 2018 Alooooo, ai cazut in cap, ce-ai ? Ceausescu nu mai e de 30 de ani aproape. Revino-ti domne.Amaratule, du-te si ia-ti aparatul de belit pula. Mamaie, ești foarte nervoasă și agitată
vistantric Reputație: -3413 Postat August 16, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 16, 2018 tantrico, nu ne luminezi tu? poate sunt unii ce vor sa iasa din aceasta negura a minciuniiNu mersi...Pentru ce să fac treaba in locul lor?Daca un om vrea sa imi arate ca e sclavul propriei minți, e practic...un cobai, e alegerea sa!Imi pare interesant asa si vreau sa vad cat poate duce, fără resurse si in ce moment o sa-i fie dor de Adevăr! 24 13
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum